BLENDE Christmas Early Bird karácsonyi fotózás

5/5Blende Fotó - gabor* photography | Budapest, VIII. ker.
  • Elkezdődött a karácsonyi fotózás időszaka! Örökítsétek meg a legszebb pillanatokat profi fotóssal, hogy minőségi képek díszítsék az ünnepi asztalt!
  • Rengeteg ajándék közül a fotóknak van a legnagyobb sikerük, ne hagyd ki ezt a remek alkalmat a Blende Fotó - gabor* photography-nál!
  • Vásárold meg ajánlatunkat és tündököljetek a legjobb formátokban egy karácsonyi fotózáson!
Ár:12.900Ft35.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
64% kedvezmény
35.000 Ft
64%
22.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.12.11. - 2022.03.11

Karácsonyi fotózás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

BLENDE Christmas Early Bird karácsonyi fotózás a lende Fotó Budapest - gabor* photography-tól.

  • 30-40 perces fotózás, legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, legalább 100 darab nagy felbontású digitális fotóval, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.
  • Lehetőség van szabadtéri fotózásra is, a Millenniumi Városrészben vagy bárhol máshol (opcionálisan).
  • Az egyeztetett időpontban üdítővel és aprósüteménnyel várnak.
  • Válogatás után a fotózás alkalmával készített, összes fotót megkapod, színes és fekete-fehér változatban egyaránt, 3 napon belül.
  • A retusált képeket a kiválasztás után 7 napon belül adják át, Interneten, csak általad hozzáférhető albumban juttatják el hozzád.
  • 1 fő bármennyi kupont vásárolhat és ajándékozhat.
  • Műtermük állatbarát, így házi kedvencedet is elhozhatod.

A fotózásra bátran hozd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulás sapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítünk, és hozhatod házi kedvencedet is, hogy ő sem maradjon ki az ünnepi hangulatból.

Ha igényled, a papírképek vagy nagyméretű nyomatok, albumok, naptárak kidolgozásában is segítenek, így neked csak a megfelelő fotókereteket kell kiválasztanod, a csomagokat a karácsonyfa alá tenni, és izgatottan várni a reakciót. A hatás - hidd el! - nem marad el!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.12.11. - 2022.03.11 között

BEJELENTKEZÉS

FIGYELEM! Időpont foglalást kizárólag érvényes kuponkóddal és a részvételi díj rendezésével steinerg@gaborphotography.hu e-mail címen fogadják el.

Ha a fotózást ajándékba adnád, elegáns ajándékutalványt készítenek, a kívánt szöveggel, ha a kupont elküldöd nekik. Ha elfelejtettél valakinek ajándékot venni, akkor sem kell pánikba esned, az ajándékutalványt akár még december 24-én is elküldik Neked.

Ajándékutalványt kizárólag érvényes kuponkóddal / a részvételi díj rendezésével ellenében állítanak ki. Az ajándékutalvány fél éven belül használható fel.

Ha november 15-ig lefoglalod a fotózás időpontját december 15-ig, azt felár nélkül teheted meg.

Ha a kupont a lejárati határidőig beváltod, fél éven belül bármikor szeretettel várnak.

HELYSZÍN

A fotó stúdió Budapesten, a VIII. kerületi Horánszky utcában található.

Felárak, opciók

November 15 után időpontot a következők szerint foglalhatsz:
November 15. – december 15. közötti időpont: kupon + 2000 Ft.

  • December 15-22. közötti időpont: kupon + 3.000 Ft.
  • December 23.: kupon + 8.000 Ft.
  • December 24-én: kupon + 20.000 Ft.
  • December 25-26-án: kupon + 10.000 Ft.
  • December 27-30 között: kupon + 5.000 Ft.
  • December 31. nap közben: kupon + 10.000 Ft.
  • Szilveszter este 18-21 óra között: kupon + 30.000 Ft.
  • 2021. január 1-2: kupon + 10.000 Ft.
  • Hétvégi időpont foglalása +1.500 Ft.

Opcionális lehetőségek külön díjazásért: Több fotó. / Fotózás kiválasztott helyszínen, szabadban, másik műteremben vagy otthon is. / További képek retusálása. / 6 főnél több résztvevő. / Nyomat vagy naptár készítése a kívánt - akár nagy - méretben a kiválasztott fotókból. / Hétvégi/ünnepi időpont foglalás.

További információk

  • BLENDE Christmas megrendelői között (teljesített fotózás esetén) december 20-án kisorsolnak 1 db középhaladó (ADVANCED) fotós tanfolyamot, 1 db 1 órás szabadtéri/műtermi portré fotózást, és 1 db 30% kedvezményre jogosító kupont, mely tetszés szerinti fotózási ajánlat vásárlásakor beváltható. Ha a szerencsés nyertesek között leszel, ajándékutalvány formájában akár ezt is a karácsonyfa alá teheted.
  • Műtermük felkészült az esetleges újabb vírusveszély elleni védekezésre is.
  • A kupon bármilyen fotózásra felhasználható (pl. családi, páros, erotikus, akt, kismama sport, házi kedvenc).
  • A hazai szabályozás szerint a képek szerzői joga a fotós tulajdonában marad. Az elkészült fotók saját célokra használhatók fel.
  • A papír háttér megrongálódásának költsége a megrendelőt terheli.

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra vagy módosításra 2 nappal az egyeztetett időpont előtt díjtalan a +36-30/680-0861 telefonszámon. 1 nappal a fotózás előtt 15%, a fotózás napján 25% felárral. Ha értesítés nélkül nem jössz el, a szolgáltatást teljesítettnek tekintjük. Vis major esetén (pl. gyermek betegsége) eltekintenek ettől (ha értesíted róla a szolgáltatót).

★★★★★
★★★★★
4 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Páva utca
★★★★★
★★★★★
"Jó képek, minden rendben volt."
Bartus Ádám

Karácsonyi fotózás kuponunk leírása

Az ünnepi szezon a családról szól. Remek alkalom a családi portrék elkészítésére. Ez egy olyan befektetés, ami garantáltan kellemes pillanatokat szerez a fotózás alkalmával, és évek múltán is

Tapasztalatból tudjuk, hogy a rengeteg ajándék közül a fotóknak van a legnagyobb sikerük. A nagyszülőknél biztos befutó választás. De képzeld csak el, hogy a párodnak is mekkora örömet szerezhetsz egy jól sikerült sorozattal.

Ha profi fényképeket szeretnél egy fotóval díszített ajándékhoz, fotóalbumhoz vagy faliképhez ... nos, ha "Early bird" ügyfélként köszönthetnek, garantáltan lesz elég időd megtervezni, elintézni, hogy a karácsonyfa alá tehesd. Ha szereted a hagyományokat, a képeket nyomtatott formában, képeslapként időben postára adhatod vagy az Interneten és e-mailben megoszthatod távoli családtagjaiddal, barátaiddal. És mindezeket szívesen el is készítik neked.

Amit kínálunk:

30-40 perces fotózás legfeljebb 6 fő részére (további résztvevők opcionálisan), 2 átöltözési lehetőséggel, két színű karácsonyfával és ünnepi dekorációval, és / vagy választható színű hátterekkel. Lehetőség van szabadtéri fotózásra is, a Millenniumi Városrészben vagy bárhol máshol (opcionálisan). A fotózás alkalmával legalább 100 darab digitális fotó készül, amelyek közül 16 darab, általad kiválasztottat ki is retusálnak.

Válogatás után a fotózás alkalmával készített, összes fotót megkapod, színes és fekete-fehér változatban egyaránt, 3 napon belül. A retusált képeket a kiválasztás után 7 napon belül adjuk át. Ehhez el sem kell ismét jönnöd, az Interneten, csak általad hozzáférhető albumban juttatják el hozzád.

A fotózásra bátran hozd magaddal kedvenc norvég mintás sáladat, tavaly kapott rénszarvasos pulcsid vagy mikulás sapkádat. Karácsonyi pizsamás képet is örömmel készítünk, és hozhatod házi kedvencedet is, hogy ő sem maradjon ki az ünnepi hangulatból.

Ha igényled, a papírképek vagy nagyméretű nyomatok, albumok, naptárak kidolgozásában is segítenek, így neked csak a megfelelő fotókereteket kell kiválasztanod, a csomagokat a karácsonyfa alá tenni, és izgatottan várni a reakciót. A hatás - hidd el! - nem marad el!

További információk eléréséhez:

  • Facebook: Blende Fotó Műhely – gabor photography, Blende Fotó Suli - gabor photography
  • Facebook Messenger: GaborSteinerHun
  • Web: a www.gaborphotography.hu
  • Skype: steinergbp
  • Instagram: gabor.steiner.photo

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu