Nyári alak titka: Alpha Led, rádiófrekvencia, tekercselés bérlet+ajándék a Móricz körtérnél

  • Készítsd fel alakod a nyárra és mutasd meg a strandon az elért változást!
  • Kapcsolj magasabb fokozatra a Beach Body fogyasztó programmal, mellyel akár 3-5 kilogrammtól is megszabadulhatsz, bőröd pedig feszesebb lesz és a narancsbőr is visszahúzódik. 
  • Válaszd a DD kuponját, hogy könnyedén szabadulhass meg a felszabadult kilóktól, és váltsd be a Móricz Zsigmond körtérhez közeli, XI. kerületi Holisztikus Kozmetikában.
Ár:29.990Ft60.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
60.000 Ft
51%
30.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.07.13. - 2022.10.13

Fogyasztó csomag kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Beach Body fogyasztó csomag az alábbi tartalommal:

  • 3 alkalom Alpha Led Oxy Spa fogyasztó program (35 perc),
  • 3 alkalom (alkalmanként 10 perc) rádiófrekvenciás fogyasztás 10 perces Trio Skin Tightener Rádiófrekvenciás fogyasztás és feszesítés
  • 6 alkalom testtekercselés

Még nem késő belekezdeni a fogyásba, hiszen profi segítséggel akár még most is ledobhatsz 3-5 kilogrammot, feszesítheted bőrödet, és még a narancsbőrtől is megszabadulhatsz!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.07.13. - 2022.10.13 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges, kedvezményes kuponkódod megadásával a +36-70/384-8633 vagy a +36-70/369-4342 telefonszámon.
  • Heti 1 alkalom javasolt.
  • A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer veheti igénybe kedvezményesen a szolgáltatást.
  • Az érvényességi időn belül elegendő az első alkalmat felhasználni, a továbbiakról érdeklődj a szolgáltatónál.

Ellenjavallatok

Vérzékenység, AIDS, HIV fertőzés, daganatos betegség, terhesség, beültetett pacemaker, defibrillátor egyéb elektromágneses eszköz, máj-vagy veseelégtelenség, hasnyálmirigy gyulladás.

Megközelítés

A szalont a Móricz Zsigmond körtér és a Kosztolányi Dezső tér M4 metrómegálló közelében, a Bartók Béla és a Vásárhelyi utca sarkán találod meg.

További információk

  • Alpha Led Oxy Spa: Csökkenti a stressz okozta tüneteket, javítja a bőrhibákat, étvágycsökkentő hatású, fokozza a test energiáját és egyensúlyát
  • Trio Skin Tightener: A készülék a bőr minden rétegébe el tudja juttatni a rádiófrekvenciát, ezáltal hatékonyan bontja le a zsírt.
  • Testtekercselés: A kezelés során különleges fóliát alkalmaznak, melyet majd rád tekernek egész szorosan, de csak azután, hogy különböző fogyást serkentő hatóanyagokat tartalmazó krémmel bekentek.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Kedves kozmetikus, kellemes kezelés volt."
Hangay Ildi

Fogyasztó csomag kuponunk leírása

Kezdődik a bikiniszezon, készülj fel időben!

Válaszd kedvezményes kuponunkat, mellyel olyan fogyasztó csomagot kapsz, melynek említésétől is leszalad rólad a rád akadt kis úszógumi, és akár 3-5 kilogrammot is leadhatsz fáradság, tűszúrás és szike nélkül.

Felejtsd el a koplalást és válaszd inkább hatékony fogyasztó kezelésünket!

Fogyasztás háromféle kezeléssel

Hogy 3-5 kilót leadj, muszáj bevetni a nehéztüzérséget. Éppen ezért az alábbi kezelések várnak rád:

  • 3 alkalom Alpha Led Oxy Spa fogyasztó program, 35 perces
  • 3 alkalom (alkalmanként 20 perc) rádiófrekvenciás fogyasztás 10 perces Trio Skin Tightener Rádiófrekvenciás fogyasztás és feszesítés
  • 6 alkalom testtekercselés

Alpha Led Oxy Spa

Az Alpha Led Oxy Spa a mára világszerte ismertté vált gyógykapszula, melyet kutatók és természetgyógyászok fejlesztettek ki. Többszörös hatással, mély-melegterápiával, aromaterápiával és vibrációs kezeléssel segíti a káros méreganyagok eltávolítását, a testi-lelki egyensúly megteremtését, és nem utolsósorban a fogyásodat. De emellett javítja a bőrhibákat, növeli a vitalitást, eltünteti a narancsbőrt és csökkenti a stressz okozta tüneteket is.

Maga a kezelés úgy zajlik, hogy alsóneműben elhelyezkedsz a kapszula formájú gépben, majd a tetőt lezárva indulhat is a pihentető utazás, mely az álomalakod felé vezet. A kezelés során kényelmesen fekszel, így relaxálhatsz, pihenhetsz, míg a 60-75 °C hőmérsékletre beállított kapszulában megtörténik a csoda. Mindezt LED lámpasor, masszírozó görgők, aromaterápia és oxigén befúvása is segíti. Végül a kijelzőpulton nyomon követheted azt is, hogy hány kalóriát hagytál odabent egy-egy alkalommal.

Trio Skin Tightener

A Trio Skin Tightener rádiófrekvenciás bőrfeszesítő és zsírbontó készülék igazán sokoldalú. Te most alakformálásra fogod használni, de egyébként akár arc szépítésre és fiatalításra is lehet. A készülék a bőr minden rétegébe el tudja juttatni a rádiófrekvenciát, mely - a gép megnövelt teljesítményének hála - olyan eredménnyel bontja a zsírt, mely eddig csak plasztikai sebészettel volt lehetséges.

Testtekercselés

És a testtekercselésről még nem is esett szó. Ehhez egy különleges fóliát alkalmaznak, melyet majd rád tekernek egész szorosan, de csak azután, hogy különböző fogyást serkentő hatóanyagokat tartalmazó krémmel bekentek. A fólia alatt a krém könnyebben felszívódik, és ott fejti ki a hatását, ahol a legjobban kell: a bőr alatti rétegekben, ahol a zsírsejtek megtelepedtek. Onnantól, hogy rád került a fólia, ez a kezelés is a pihenésről szól, nyugodtan relaxálj, és képzeld el, hogy milyen jól fog mutatni rajtad a kezelések után az a fürdőruha, amit már beszereztél a nyárra!

Ne késlekedj, még most vásárold meg ezt a fogyasztó csomagot, hogy mielőbb szó szerint megkönnyebbülhess! Az akár 3-5 kilogramm gyors fogyást biztosító kezeléseket nagy kedvezménnyel igénybe veheted a DiamondDeal kuponjával.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu