Bármely régió ultrahangos vizsgálata az Imhotep Medical Centerben!

Imhotep Medical Center | Budapest, VI. ker.
  • Az ultrahangos vizsgálat napjainkban az egyiklegelterjedtebb diagnosztikai módszer, hiszen fájdalommentes, és azonnal kimutatja a gyanús elváltozásokat, betegségekre utaló tüneteket.
  • Válaszd ki a számodra legfontosabb területet amit szeretnéd, hogy megvizsgáljanak és professzionális körülmények közt vehetsz részt egy ultrahangos vizsgálaton az Imhotep Medical Centerben!
Ár:11.000Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
32% kedvezmény
16.000 Ft
32%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.08.05. - 2022.11.07

Ultrahangos vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy ultrahangos vizsgálat bármely régióra.

Válaszható ultrahang vizsgálatok:

  • Hasi és kismedencei kismedendencei ultrahang
  • Pajzsmirigy ultrahang
  • Nyaki artéria és verőér ultrahang
  • Nyaki lágyrész ultrahang
  • Egyéb lágyrész ultrahang
  • Végtagi erek duolex doppler ultrahang
  • Hasi verőerek ultrahang vizsgálata
  • Vesekeringés color doppler vizsgálata
  • Echocardiograhia (szív ultrahang)

1 fő maximum 5 kupont vásárolhat saját részre és ajándékozhat.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.08.05. - 2022.11.07 között

Előzetes időpontfoglalás szükséges a +36-30/667-2587 telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával.

Nyitvatartás:

7:30-19:00 (Előzetes bejelentkezés alapján változhat)

A parkolás az utcában fizetős, szükség esetén tudnak a mélygarázsban helyet biztosítani, azonban ehhez előzetes egyeztetés szükséges.

További információk

  • Megérkezésedkor az egészségügyi kérdőív kitöltése kötelező.
  • A vizsgálat semmilyen előkészületet nem igényel, teljesen veszélytelen ezért korlátlan számban megismételhető.
  • Ultrahang vizsgálat bármely korban végezhető. 50 éves kor fölött mindkét nemnél javasolt rendszeres hasi-kismedencei ultrahang, és a nyaki erek ultrahang vizsgálata. Az ultrahangnak biológiailag káros hatása nincs, a kezelés alatt használt gélnek nincsenek mellékhatásai, és semmilyen fájdalommal nem jár.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást a kezelés előtt legalább 24 órával tudod megtenni, ellenkező esetben az alkalom teljesítettnek minősül. Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezz!

Szolgáltatás helye
1063 Budapest, Bajnok utca 13. I. Emelet

Ultrahangos vizsgálat kuponunk leírása

Vegyél részt egy általad választott területen történő ultrahangos vizsgálaton!

Az ultrahangos vizsgálat napjainkban az egyik legelterjedtebb diagnosztikai módszer, hiszen fájdalommentes, és azonnal kimutatja a gyanús elváltozásokat, betegségekre utaló tüneteket.

Hasi-és kismedencei ultrahangvizsgálatra való felkészülés:

a hasi- és kismedencei ultrahang vizsgálat némi előkészítést igényel. A hasi ultrahang vizsgálatra éhgyomorra kell érkezni, ami azt jelenti, hogy a vizsgálat előtt 6 órával szabad étkezni utoljára, csak csapvíz vagy szénsavmentes ásványvíz fogyasztható közben.

A hasi- és kismedencei szervek még jobb láthatósága érdekében a hasi ultrahang vizsgálat során telt húgyhólyag szükséges. A vizsgálatot megelőzően legalább fél liter folyadék (csapvíz vagy szénsavmentes ásványvíz) elfogyasztása javasolt. Közvetlenül a vizsgálat előtt a húgyhólyagot nem szabad kiüríteni, az utolsó hólyagürítés 2-3 órával előtte történjen.)

Mikor javasolt hasi-és kismedence ultrahang vizsgálata?

Azokban az esetekben ajánlott, amikor a hasüregben és kismedencében található szervek állapotáról, működéséről akarunk képet kapni.

A hasi ultrahang vizsgálattal diagnosztizálható. Rendszerint hasi fájdalmak okát keresik vele, de epe- és vesekövek, húgyúti kövek, a különböző szervek megnagyobbodása is kimutatható vele. Daganatos betegségek májáttétei, hasüregi folyadék- vagy gennygyülemek, vérzések mutathatók ki a segítségével. Prevenciós és már kezelés alatt álló szakaszban is indokolt lehet a képalkotó diagnosztika, a kezelés, illetve a változások szervi nyomon-követésére.

Hogyan készüljek az ultrahang vizsgálatra?

A hasi és kismedencei vizsgálat előtt 6 órával nem szabad enni, folyadékpótlásra csak szénsavmentes víz javasolt. A kismedencei vagy kifejezetten húgyhólyag ultrahangnál viszont fontos, hogy a páciens telt hólyaggal érkezzen, ezért nem tanácsos a vizeletürítés vizsgálat előtt.

Hasi és kismedencei ultrahang vizsgálat

A hasüregi, a kismedencei szerveket vizsgálatára alkalmas: máj, epehólyag, hasnyálmirigy, lép, vesék, húgyhólyag, nőknél a méh, a petefészkek, férfiaknál a here, a prosztata egyaránt vizsgálható ultrahanggal. Segítségével a hasüregben futó nagyobb erekről, a nyirokcsomókról is vélemény alkotható.

Emlő ultrahang vizsgálat

Az emlők ultrahangos vizsgálata – emlő ultrahang – sugárterheléssel nem járó, fájdalommentes vizsgálat. A vizsgálat az emlők szöveti- és szerkezeti elváltozásainak (ciszta, daganat, stb.) kimutatására alkalmas.

A vizsgálatot háton és oldalt fekve végezik. Az emlők mellett a jobb és bal oldali hónalj árkokat is megvizsgálják.

Az emlő ultrahang nem igényel különleges előkészületet és várandósság esetén is elvégezhető.

35 éves kor alatt az emlők szöveti- és szerkezeti elváltozásainak (ciszta, daganat, stb.) kimutatására az emlő ultrahang ajánlott, míg a 35 év feletti nők esetében az ultrahang, a mammográfia, illetve adott esetben (sűrű emlőszövetnél) az emlő tomoszintézis a leghatékonyabb vizsgálati módszer.

Pajzsmirigy ultrahang vizsgálat

A pajzsmirigy két lebenyének és a mellékpajzsmirigy vizsgálatának elengedhetetlen eszköze az ultrahang. Segítségével jól láthatók a lebenyek szerkezete és mérete, a pajzsmirigyben esetlegesen jelen lévő göbök, ciszták, gyulladásos folyamatok.

A pajzsmirigy ultrahang fontos szerepet tölt be a pajzsmirigy és a mellékpajzsmirigy diagnosztikáján kívül a nagy nyálmirigyek és a nyaki nyirokcsomók vizsgálatában is.

Nyaki artéria ultrahang (nyaki verőér ultrahang)

A nyaki artériák szerkezete, a vér áramlása jól megítélhető az úgynevezett Color Doppler segítségével, ami valójában egy színes ultrahang vizsgálat.

Az érfali meszesedések elhelyezkedése, szerkezete, mérete, az általuk okozott érszűkületek pontos meghatározására ez a speciális ultrahang kiváló.

Nyaki lágyrész ultrahang

A nyaki lágyrész ultrahang vizsgálat során a nyakon, a bőr alatt tapintható csomókat, felületes elváltozásokat, izmok szerkezeti eltéréseit vizsgálják.

Terhességi ultrahang

A terhességi ultrahang vizsgálat elsődleges célja, hogy minél előbb és minél nagyobb pontossággal kiszűrje a magzati rendellenességeket, valamint az anya egészségi állapotára is fényt derítsen.

A fennálló terhesség bizonyítására leghamarabb a havi menstruációs vérzés kimaradását követő második hétben kerülhet sor, amennyiben az otthon elvégzett terhességi teszt pozitív eredményt mutatott.

Ízületi ultrahang

Az ízületek szalagjainak, az inak, a rostok, porcok, valamint az ízületi kóros folyadékgyülemek és a környéki vázizmok vizsgálatánál is alkalmaznak ultrahangvizsgálatot. Az ízületi ultrahang az ízület környéki meszesedések, izmok és inak esetleges sérülései, ízületi gyulladásai, a környéki meszesedések is kimutathatók.

Az ultrahangvizsgálat új lehetőségeket nyújt a sportsérülések, degeneratív és gyulladásos ízületi betegségek diagnosztikájában, nagy jelentősége van a műtétek utáni állapot követésében.

Here ultrahang

A vizsgálat során nézzük a here szöveti szerkezetét, a here körüli artériákat valamint vénákat, illetve a herezacskó rétegeit, valamint a mellékhere állományát. A gyulladások, daganatok, valamint a vérellátási zavarok is kimutathatók. Adott esetben a heresérv, a heredaganat, valamint a visszértágulat is megállapítható.

Egyéb lágyrész ultrahang

A bőr alatti lágyrészek, izmok, inak, a zsírszövet, az erek, a kötőszövet, valamint a nyirokcsomók vizsgálata. Nézzük továbbá az esetleges bőrrel összefüggő elváltozásokat.

Végtagi erek duplex doppler ultrahang

A Doppler ultrahang a páciens különböző testrészeinek, végtagjainak keringését vizsgálja. Az erek funkcióját, valamint az esetlegesen fennálló kóros eltéréseket nézzük. A vizsgálat vénagyulladásról, vénás trombózisról, valamint vénás billentyűelégtelenségről adhat képet.

Kardiológiai (Szív) ultrahang

A szív ultrahangos vizsgálatával számos betegséget ki lehet szűrni és fontos adatokat szolgáltat a kardiológus számára. A vizsgálat során láthatóvá válnak a szív kamráinak pontos méretei, falainak állapota, a vér áramlása, a billentyűk mozgása és az esetleges elváltozások.

A vizsgálat körübelül 20 percet vesz igénybe, ami alatt a kezelő orvos meghatározza a szív pontos állapotát és méreteit, amelyből később pontosan le tudja vonni a megfelelő konzekvenciákat a szív állapotáról. A vizsgálat során feljegyzi az esetleges elváltozásokat, méretbeli eltéréseket.

A vizsgálat maga teljesen fájdalommentes, mégis a lehető legpontosabb képet adja a szív aktulis állapotáról.

Az Imhotep Medical Centerben minden igényt kielégítően felszerelt rendelőkben várjuk pácienseiket. A rendelő technikai eszközállománya modernebb, így esett az ultrahang esetén a választás a Philips ClearVue 350-re, amely megbízható technológián alapul, gyors és magas minőségű képalkotásra képes, akár 2D, színes vagy Doppler felvételekről legyen szó.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu