Babaváró toxin- és ételintolerancia teszt, tanácsadással a problémamentes terhességért

5/5Életmód Stúdió | Budapest, XIV. ker.
  • Már kismamaként mindent megtennél gyermeked védelme érdekében?
  • Babaváró csomagunk is éppen amiatt tartalmaz toxin- és ételintolerancia tesztet, táplálkozási tanácsadással, hogy minden rendben legyen a terhesség ideje alatt is.
  • A kedvezményes DD kupont a XIV. kerületi Életmód Stúdióban tudod beváltani, 15 éves tapasztalattal rendelkező szakembernél.
Ár:4.990Ft10.000 Ft
Ár: 1.395 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 3.595 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
10.000 Ft
51%
5.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.08.21. - 2022.11.21

Ételintolerancia vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Babaváró csomag toxin- és ételintolerancia tesztel, táplálkozási tanácsadással a problémamentes terhességért, egy fő részére, az alábbiak szerint:

  • Toxin teszt (baktérium, vírus és candida kimutatására)
  • Ételintolerancia teszt.
  • Táplálkozási tanácsadás.
  • Hormonrendszer harmonizáló természetes készítmények bemérése, használati javaslata.

A fájdalommentes kezelés kb. 30 percet vesz igénybe.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.08.21. - 2022.11.21 között

A vizsgálatra telefonos időpontfoglalás szükséges. A kupon beváltásához és a vizsgálatra történő bejelentkezéshez kérjük, add meg kuponkódodat a +36-70/217-9326 számon.

Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható.

A vizsgálat előtt fogyaszthatsz egyszerűbb, számodra bevált, szokványos ételeket.

A vizsgálat bármikor igénybe vehető teljesen fájdalommentes, és ártalmatlan a leendő babára nézve is. 

A vizsgálatot és a tanácsadást diplomás fizioterapeuta, életmód tanácsadó hölgy végzi, aki 15 éves tapasztalattal rendelkezik.

A szűrő vizsgálat H-P-ig 9:00-19:00 között vehető igénybe.

További információk

Jó azt pontosan tudni, mit tehetsz azért, hogy fizikailag, érzelmileg és hormonálisan a legjobb állapotban élhesd meg ezt az időszakot. Ehhez nyújt segítséget a kuponunk.

A vizsgálat gyors, fájdalommentes módszerrel kimutatja, ha bármilyen terhelés, (gomba, baktérium, vírus, parazita rendellenes elszaporodása ) nehezíti a szervezet normális működését. A vizsgálat során az is kiderül, mely szervek funkcióit nehezítik ezek a terhelések.

A vizsgálat speciális műszerrel történik, mely a kezeden található akupunktúrás pontokat használja információgyűjtésre.

 

Lemondási feltételek

Lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan, és légy tekintettel az előtted várakozó, utánad érkező vendégekre, illetve, hogy késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
bejelentkezés alapján H-P-ig
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Stefánia út 81. fsz. 2.
(2-es kapucsengő)

Életmód Stúdió értékelése

★★★★★
★★★★★
"Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltató hölggyel, a páromat is elvittem a vizsgálatra."
Faragó Viktória

Ételintolerancia vizsgálat kuponunk leírása

Babaváró csomag az egészséges terhességért

Ahhoz, hogy egy egészséges terhesség megvalósulhasson, testileg és lelkileg ideális állapotban kell lennie szervezetünknek. Ha ebben a felgyorsult világban nem megfelelő életmódunk, környezeti tényezők hatására táptalaja vagyunk gombáknak, baktériumoknak, vírusoknak, nagyobb esély van rá, hogy egy teherbeesés később kudarccal végződik.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, és kapj komplex képet, hogy mire vált ki allergiás reakciót a szervezeted, a XIV. kerületi Életmód Stúdióban!

Toxin teszt:

Gyors, fájdalommentes módszerrel kimutatja, ha bármilyen terhelés, (gomba, baktérium, vírus, parazita rendellenes elszaporodása) nehezíti a szervezet normális működését. A vizsgálat során az is kiderül. mely szervek funkcióit nehezítik ezek a terhelések.

Leggyakoribb a gombák, ezek közül is a candida gomba elszaporodása, de különféle paraziták, helicobakter, e.coli, HPV, herpesz vírus, chlamydia jelenléte is igen gyakori.

Ezeknek a nemkívánt ,,társbérlőknek ’’ a tartós szaporodása egyben azt is jelenti, hogy immunrendszerünk nem működik megfelelően és engedi, hogy élősködő, vagy betegséget, gyulladást okozó kórokozók szaporodjanak. Az is bizonyított már vizsgálatokból, hogy ilyenkor minden esetben hiányoznak a hasznos bélbaktériumok, melyek mindezt képesek lennének megakadályozni.

Maga a candida gomba jelenléte a bélben nem rendellenes. Amíg egyensúlyban van a jótékony bélbaktériumokkal, addig nincs is vele probléma, mert nem tud elszaporodni. A probléma mindig akkor kezdődik, ha a hasznos bélbaktériumok valamilyen külső körülmény, (pl, antibiotikum, szteroid és egyéb gyógyszer szedés, bélfertőzés, tartós stresszes állapot, savasodás) hatására lecsökkennek és engedik, hogy a gomba a táplálkozás segítségével túlszaporodjon.

Ezt segítik a továbbiakban a cukrok, szénhidrátok, élesztős, erjedős élelmiszerek, melyek táplálkozásunk részét képezik. Ez a változás sokáig tünetmentes lehet, de előbb vagy utóbb valahogy jelzi a szervezet a problémát. Emésztési zavarok, bőrtünetek, gyulladások, húgyúti fertőzések, közérzeti, hangulati változások, allergiák megjelenése a leggyakoribb, de fejfájás, nőgyógyászati probléma sem ritka. 

A tesz abban az esetben jelez pozitívat, ha a candida elszaporodása már megtörtént. Megoldásként mindenképpen javasolt ebben az esetben a bélflóra megfelelő egyensúlyának helyreállítása.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, és kapj komplex képet, hogy mire vált ki allergiás reakciót a szervezeted, a XIV. kerületi Életmód Stúdióban!

Ételintolerancia-teszt:

Ha fáj a hasad, bőrviszketést tapasztalsz, hasmenésed van, étel- vagy italfogyasztás közben, vagy azt követően furcsán érzed magad. Esetleg növényekre, vagy állati szőrre allergiásnak véled magad, akkor eljött az idő, hogy szembesülj a ténnyel, hogy mire, vagy mikre vagy allergiás. Elkerülve ezen allergén anyagokat, teljes értékű életet élhetsz.

Könnyen, fájdalommentesen, non-invazív (beavatkozás nélküli) módon lehet vele a kezeken, lábakon, vagy a test bármely részén található akupunktúrás pontokon elektromos vezetőképességet mérni egy golyóstollhoz hasonló, speciális műszerrel történik. Ennek az alapja az akupunktúra. A gép a kezeden és a lábadon található akupunktúrás pontokat használja fel információgyűjtésre. Ezek a pontok stimulálják az egész szervezet működését, így lehet megállapítani az esetleges allergiát és intoleranciát.

Az ételallergia és intolerencia közötti különbség nem mindenki számára nyilvánvaló. Míg ételallergia esetén az élelmiszer kis mértékű fogyasztása is azonnali reakciót vált ki a szervezetben (ez gyakran vele született probléma), addig ételintolerancia esetén mindig az elfogyasztott étel mennyiségétől is függ a tünetek megjelenése. Az elektorakupunktúrás vizsgálat mindig az adott helyzetet térképezi fel. Kimutatja, hogy jelenleg mely élelmiszerek feldolgozásával van probléma, mindegy, hogy ez egy allergia vagy ételintolerancia.A teszt 120-féle élelmiszert, köztük glutént, liszteket, tejtermékeket, húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, olajos magvakat és tartósítószereket vizsgál. A vizsgálat azt is kimutatja, amit a vérteszt nem igazol.

Az ételintolerancia-teszt tartalmazza az alábbi allergének feltérképezését:  

  • húsok,
  • tojás,
  • tejtermékek,
  • halak,
  • tenger gyümölcsei,
  • gyümölcsök,
  • csonthéjasok,
  • növényi olajok,
  • zöldségek,
  • lisztfélék,
  • egyéb tartósítószerek és színezékek,
  • fűszerek.

Életmód Stúdió fogadótere, és a vizsgálathoz használt műszer:Vásárolj kedvezményes DD kupont, és kapj komplex képet, hogy mire vált ki allergiás reakciót a szervezeted, a XIV. kerületi Életmód Stúdióban!

Szólj kismama barátnőidnek is, hogy ezen fájdalommentes vizsgálat keretében feltérképezhessék szervezeteteket a biztos terhesség érdekében. Ha többen mentek, vásároljatok több kupont és kérjetek egymást követő vizsgálati időpontot.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu