Babamasszázs oktatói tanfolyam: elméleti távoktatás + gyakorlati képzés az I. kerületben!

5/5Bessimeon Központ | Budapest, I. ker.

Nem tudsz betelni a kisbabák mosolyával?

  • Végezz el egy babamasszázs oktatói tanfolyamot, melynek segítségével a tanúsítvány megszerzését követően sok-sok baba boldogságához is hozzájárulhatsz.
  • A képzés elvégzése te oktathatsz majd szülőket, a helyes babamasszázs technikára.
  • Szerezd be kedvezményes DD kuponunkat, akár saját magadnak, akár ajándékba is, és váltsd be az I. kerületi Bessimeon Központban!
Ár:24.990Ft85.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
71% kedvezmény
85.000 Ft
71%
60.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.03.31. - 2020.06.30

masszázs tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

32 tanórás, tanóránként 45 perces babamasszázs oktatói tanfolyam 1 fő részére, az alábbiak szerint:

  • elméleti rész: a javasolt felkészülési idő 20 tanóra, az anyagok elsajátítása távoktatás keretén belül zajlik, melyről írásban adhatsz számot.
  • gyakorlati rész: 2x6 tanóra intenzív gyakorlás a Bessimeon Központ oktató termében, ahol műanyag babákon gyakorolva megtanulhatod a babamasszázs technikai fogásait és praktikus segítséget kaphatsz abban, hogyan add tovább ezt a tudást a szülőknek, gyakorló anyukáknak, apukáknak.

A képzésre vigyél magaddal: papírt és tollat, valamint kényelmes ruhát és papucsot.

A képzés egy írásbeli elméleti és egy szóbeli gyakorlati vizsgával zárul. A vizsga végeztével pedig Tanúsítványt kapsz, mely alapján képessé válsz önállóan is babamasszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.03.31. - 2020.06.30 között

Fontos! A képzésen 18. életév betöltését, valamint érettségi bizonyítvány megszerzését követően lehet részt venni.

Bejelentkezés

Küldd el kuponkódodat, a választott időpontot, és kitöltött jelentkezési lapodat a bessimeon@gmail.com email címre.

Megközelíthetőség

  • M2 metró vonaláról az Astoria, Blaha Lujza vagy Keleti pályaudvar megállónál átszállva: 8E, 110, 112, 178 busszal a Sánc utcai megállóig.
  • M3 metró vonaláról a Ferenciek tere megállónál átszállva: 8E, 110, 112, 178 busszal a Sánc utcai megállóig.
  • M4 metró vonaláról a Keleti pályaudvar megállónál átszállva: 8E, 110, 112, 178 busszal a Sánc utcai megállóig.

Felárak, opciók

Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető: angol és német nyelven. Ennek költsége 1500 Ft/ db.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

★★★★★
★★★★★
8 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1173 Budapest 515. u. 32
A Bessimeon Központ üzemeltetője KATÁ-s egyéni vállalkozó. A vásárlásról számlát kiállítani csak magánszemélyek részére tud.

Bessimeon Központ értékelése

★★★★★
★★★★★
"Megfelelő oktatási anyag, könnyen megtanulható, jó magyarázat, kommunikatív oktató, mindig gyors választ kaptam a kérdésemre. Az anyagokat mindig megkaptam időben. Mindenkinek ajánlom. "
Mészáros-Horváth Noémi

masszázs tanfolyam kuponunk leírása

Tanulj, hogy te is oktathass babamasszázs technikát!

Ha elhivatottságot érzel magadban arra, hogy a babamasszázs technikáját a szülőknek is oktasd, jelentkezz a babamasszázs oktatói képzésre, mely ötvözi a keleti és nyugati babamasszázs technikákat, beleértve az indiai ayurvédikus babamasszázs, svédmaszázs, kínai és thai masszázs technikákat, valamint tartalmaz nyugati gyógytorna és mozgáskoordinációs elemeket is.

Kiknek ajánljuk ezt a képzést:

  • mindazoknak, akik elhivatottságot éreznek aziránt, hogy az anyukáknak, apukáknak megtanítsák a babamasszázs szeretetteli és meghitt technikáját,
  • gyakorlott masszőröknek, akik szeretnék saját masszőri tevékenységüket kiegészíteni a babamasszázs technikájával,
  • csecsemőgondozásban jártas szakembereknek, akik szeretnék a babamasszázst és annak oktatását saját praxisukon belül alkalmazni.

Amit a babamasszázs képzésünkről tudni kell:

A tanfolyamunkon elsajátítható babamasszázs technika svédmasszázs alapú, ugyanakkor ötvözi a keleti és nyugati babamasszázs technikákat. Merít az indiai ayurvédikus babamasszázs fogásokból, a kínai és thai masszázs technikákból, valamint tartalmaz nyugati gyógytorna és mozgáskoordinációs elemeket is. Képzésünkkel az a célunk, hogy minél több ember ismerje meg és használja a babamasszázst, illetve a családon belül élvezze annak hosszútávú jótékony hatásait!

A nyugati világban leginkább ismert babamasszázs technikája is Indiából származik. Az ősi kultúrákban anyáról gyermekre szállt a babamasszázs tudása. Sok természetközeli népnél még ma is az első naptól fogva masszírozzák az újszülöttet, hogy immunrendszere megerősödjön, hogy a természet elemeivel szemben ellenállóvá váljon.

Az édesanyák sokszor ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra és a szeretetteljes érintésre. Egy szakszerű babamasszázs technika elsajátításával azonban még biztonságosabbá és örömtelibbé válik az érintés élménye.

Ugyanakkor a babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek a puszta testi örömnél. Segít megőrizni az egészségét, testi-lelki jólétét is. A szülőt magabiztosabbá teszi szülői szerepében.Az apák a babamasszázzsal lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekük lelkéhez, ezzel elmélyíthessék a köztük kialakuló kötődést.

A tanfolyam elvégzését tanúsítvánnyal igazolják, így akár vállalkozást is indíthatsz, csapj le minél előbb ajánlatunkra!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu