Automata állítható csepegtető készülék

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:995Ft1.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
50% kedvezmény
Már csak 30 db maradt!
1.990 Ft
50%
995 Ft

csepegtető készülék legfontosabb tudnivalók

Túlöntözés? Kiszáradt növény? Bármennyire is gondozod kedvenc növényed, előfordul ilyen baleset? Ne aggódj, most ajánlunk Neked egy olyan készüléket, mely segítségével virágaid hálásak lesznek Neked!

Az automata állítható csepegtető készülék tulajdonságai:

  • Anyaga: műanyag
  • Méretei: 270 x 16 mm
  • Súlya: 34,3 g
  • Négyféle fokozattal rendelkezik (lassú, gyors, gyorsabb és még gyorsabb csepegtetés)

Hasznos tudnivalók:

Legfeljebb 1,5 literes műanyag palack illeszthető rá biztonságosan, amely 7-10 napig látja el vízzel növényeidet. A virágágyásban legalább 15 cm mély lyukat kell a csepegtető edény számára biztosítani a leghatásosabb öntözés érdekében.  Többé ne hagyd szomjazni növényeidet, ha nyaralni indulsz, az automata állítható csepegtető készülék elvégzi helyetted a munkát!

Előnyei:

  • Növényeidet hosszútávon vízzel látja el.
  • Bízd rá kertedet a legmelegebb nyári napokon is.
  • Amíg te távol vagy sem kell tartanod növényeid vízellátásától.
  • Használd az üres flakonokat igazán környezettudatos módon.

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db automata állítható csepegtető készülék

Új növényeket ültettél és fontos a fokozatos öntözésük? Ha vakációra mentek családoddal, akkor senki nem öntözi növényeidet?

Szeretnéd környezettudatos módon elvégezni növényeid megfelelő vízellátását?

Többé nem kell ezek megoldásán aggódnod, hiszen ezzel a szuper, könnyedén használható automata csepegtető készülékkel most egy csapásra minden megváltozik!

Az automata csepegtető készülék eredményesen használja fel üres műanyag palackjaidat növényeid önállósult öntözéséhez, ezzel biztosítva környezettudatos és takarékos öntözésüket.

Szárazabb éghajlatú területeken tökéletesen felhasználható, hiszen elegendő mennyiségű vízzel látja el a legváltozatosabb vízigényű növényeket is. Négyféle fokozatának hála minden növényednek megtalálod a megfelelő vízmennyiséget. Átültetett magról nőtt csemetékhez is használható, biztosítva gyökereik állandó nedvességét. 

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)