Átfogó allergiavizsgálat: ételekre, pollenekre tanácsadással az Életmód Stúdióban, Zuglóban

5/5Életmód Stúdió | Budapest, XIV. ker.

Ételek, vegyi anyagok, pollenek vagy más anyagok érzékenységet, allergiás reakciókat váltanak ki nálad?

  • Most kedvezményesen részt vehetsz egy olyan állapotfelmérésen, melynek célja az egyensúlytalanságok okait feltárni, lehetőleg még a fizikai tünetek megjelenése előtt. Teljesen fájdalommentes, elektroakupunktúrás módszerrel.
  • A mért eredmény alapján kiderül, mely tényező gátolja éppen szervezeted öngyógyító mechanizmusát.
  • Váltsd be kedvezményes DD kuponodat a Városligettől pár percre lévő stúdióban.
Ár:3.990Ft8.500 Ft
Ár: 1.120 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 2.870 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
8.500 Ft
54%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.08.28. - 2022.11.28

allergia-pollen és ételérzékenység vizsgálat kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Átfogó eletroakupunktúrás allergiavizsgálat pollenteszttel, ételérzékenység vizsgálattal, tanácsadással, 1 fő részére, az alábbiak szerint:

  • A vizsgálat 400 féle allergén kimutatására alkalmas, beleértve az élelmiszereket, alapanyagokat, állatszőröket és polleneket.
  • Tanácsokkal látnak el táplálkozással, életmóddal kapcsolatban.

A fájdalommentes , kb. 30 perces vizsgálatot és a tanácsadást diplomás fizioterapeuta, életmód tanácsadó hölgy végzi, aki kb. 15 éves tapasztalattal rendelkezik.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.08.28. - 2022.11.28 között

  • A vizsgálatra történő előzetes bejelentkezés a +36-70/217-9326 számon, kuponkódod megadásával.
  • A vizsgálat előtt fogyaszthatsz egyszerűbb, számodra bevált, szokványos ételeket. 
  • Felnőtteknek és gyermekeknek is ajánlott a vizsgálat, amely már 3 éves kortól elvégezhető.
  • A szűrővizsgálat H-P-ig 9:00-19:00 között vehető igénybe.

Ellenjavallatok: Nem végezhető el a vizsgálat szívritmus szabályozóval rendelkezők esetében, vagy ittas állapotban lévő személyeken.

További információk

Különösen ajánlott a vizsgálat, ha úgy érzed, valamely étel, ital, természetes/vegyi anyag, amelyet rendszeresen fogyasztasz, szervezetedben problémát okoz.

A vizsgálat speciális műszerrel történik, melynek keretében a kezed egy pontján található akupunktúrás pontot használják információgyűjtésre.

Kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezeted túlérzékeny és azon élelmiszereket  amit egy vérvizsgálat nem.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 1.120 Ft-ért! A különbözetet, ami 2.870 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeg fizetésére készpénzt tud elfogadni a szolgáltató a helyszínen.

Lemondási feltételek

Lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legalább 24 órával történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan, és légy tekintettel az előtted várakozó, utánad érkező vendégekre, illetve, hogy késés esetén a szolgáltatás ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
bejelentkezés alapján H-P-ig
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Stefánia út 81. fsz. 2.
(2-es kapucsengő)

Életmód Stúdió értékelése

★★★★★
★★★★★
"Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltató hölggyel, a páromat is elvittem a vizsgálatra."
Faragó Viktória

allergia-pollen és ételérzékenység vizsgálat kuponunk leírása

Egy lépés, melyet ismét megtehetsz önmagadért, saját egészségedért

Ha fáj a hasad, bőrviszketést tapasztalsz, hasmenésed van, étel- vagy italfogyasztás közben, vagy azt követően furcsán érzed magad. Esetleg növényekre, vagy állati szőrre allergiásnak véled magad, akkor eljött az idő, hogy szembesülj a ténnyel, hogy mire, vagy mikre vagy allergiás. Elkerülve ezen allergén anyagokat, teljes értékű életet élhetsz.

Könnyen, fájdalommentesen, non-invazív (beavatkozás nélküli) módon lehet vele a kezeken, lábakon, vagy a test bármely részén található akupunktúrás pontokon elektromos vezetőképességet mérni egy golyóstollhoz hasonló, speciális műszerrel történik. Ennek az alapja az akupunktúra. A gép a kezeden található akupunktúrás pontot használja fel információgyűjtésre. Ezek a pontok stimulálják az egész szervezet működését, így lehet megállapítani az esetleges allergiát és intoleranciát.

A tesztek előnyei összességében:

  • Azonnal eredményt kapsz az állapotodról.
  • A kapott eredményt szakértő értékeli ki számodra.
  • A kezelés teljesen fájdalommentes, gyermekek is nyugodtan részt vehetnek rajta.
  • Prevenciónak is tökéletes!

Ételintolerancia-teszt:

Az ételallergia és intolerencia közötti különbség nem mindenki számára nyilvánvaló. Míg ételallergia esetén az élelmiszer kis mértékű fogyasztása is azonnali reakciót vált ki a szervezetben (ez gyakran vele született probléma), addig ételintolerancia esetén mindig az elfogyasztott étel mennyiségétől is függ a tünetek megjelenése. Az elektorakupunktúrás vizsgálat mindig az adott helyzetet térképezi fel. Kimutatja, hogy jelenleg mely élelmiszerek feldolgozásával van probléma, mindegy, hogy ez egy allergia vagy ételintolerancia.A teszt 120-féle élelmiszert, köztük glutént, liszteket, tejtermékeket, húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket, olajos magvakat és tartósítószereket vizsgál. A vizsgálat azt is kimutatja, amit a vérteszt nem igazol.

Az ételintolerancia-teszt tartalmazza az alábbi allergének feltérképezését:  

  • húsok, tojás, tejtermékek, halak, tenger gyümölcsei,
  • gyümölcsök, csonthéjasok, növényi olajok, 
  • zöldségek, lisztfélék,
  • egyéb tartósítószerek és színezékek,
  • fűszerek.

Pollenteszt:

Amikor a szénanátha tüneteit először tapasztaljuk, ez azt jelenti, hogy immunrendszerünk elkezdte túlreagálni a környezetünkben található anyagokat (polleneket, porokat, állatszőröket, penészgombákat stb,) vagyis túlzott reakcióval válaszol amúgy ártalmatlan dolgokra is. Életünk bármely szakaszában kialakulhat, és az, hogy mikor, az az immunrendszer aktuális állapotától függ. 

Mindenképpen jó ha tudjuk, hogy melyek ezek az anyagok, mert egy részüket esetleg ki tudjuk iktatni a környezetünkből. Ettől már lényegesen csökkenhetnek a panaszaink. Természetesen lehetnek olyan környezeti tényezők amiknek elkerülése lehetetlen, pl. levegőben található száraz porok, pollenek, füst, korom, szénmonoxid stb, de ha szervezetünk túlterheltségét csökkenteni tudjuk és támogatjuk az immunrendszer működését, akkor a tünetek akár el is múlhatnak.

Azt is jó tudni, hogy lehetnek ételek, melyeknek fogyasztása felerősíti a légúti tüneteket, un. keresztallergiát okozva (pl.gyümölcsök), vagy egyszerűen fokozzák a nyáktermelődést ( pl. tejtermékek, lisztek ). A teszt fájdalommentesen, 200 féle légúti allergénre tesztel. Porokra, pollenekre, állatszőrökre, fémekre, penészgombákra, klórra, mosószerekre.

A teszt fájdalommentesen kimutatja tehát, hogy élelmiszerekre, porra, pollenekre, állatszőrökre, fémekre, penészgombákra, klórra vagy esetleg mosószerekre allergiás vagy-e. Szólj barátnődnek, barátaidnak és családodnak is, hogy ezen fájdalommentes vizsgálat keretében feltérképezhessék szervezetüket, és vásárolj több kupont és kérjetek egymást követő vizsgálati időpontot.

Vásárolj kedvezményes DD kupont az egészséged védelme, megőrzése, helyreállítása érdekében!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu