Asztrológiai útmutatás oktatás a hivatással, életpályával kapcsolatban a Lehel térnél

CLAIR | Budapest, I. ker.

Az asztrológia tudása több életterületen, leginkább a munka és hivatás területén szolgálhat útjelzőként.

A saját asztrológiai képleteden keresztül te is megtanulhatod, milyen bolygók és fényszögek segítik vagy éppen akadályozzák előrejutásodat, így az oktatás révén mindig tudod majd, hogyan dönts számodra megfelelően.

Vásárolj kupont, és mélyülj el nagy kedvezménnyel az asztrológiában egy spirituális tanácsadóval, és ajándékként saját, kinyomtatott asztrológiai képletedet is megkapod!

Ár:7.000Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
16.000 Ft
57%
9.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.01. - 2019.10.01

asztrológiai oktatás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Hogyan tovább? – Asztrológiai útmutatás oktatás a hivatással, sorsúttal, életpályával kapcsolatban.

Ajándékként a saját, kinyomtatott asztrológiai képletedet is megkapod!

  • A tanfolyam egy egyeztetett hétvégi napon 12-18 óráig tart.
  • A képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt kapsz.
  • A programot egy spirituális tanácsadó, oktató és tapasztalt tréner tartja.

Ismerd meg saját asztrológiai képletedet, és tanuld meg, hogyan hozhatsz ez alapján jó döntéseket a hivatásoddal, sorsutaddal, életpályáddal kapcsolatos kérdésekben.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.01. - 2019.10.01 között

Bejelentkezés és időpont foglalása szükséges, ehhez írj emailt az info@spiritualisoktato.hu emailcímre!

A tanfolyam egy előre egyeztetett hétvégi napon 12-18 óráig tart. Kis csoportokban zajlik az oktatás, maximum 12, legalább 5 fő az ideális, de ha ennél kevesebb érdeklődő jelentkezik, az oktatást természetesen nekik is megtartják.

Megközelítés

A szolgáltató könnyen megközelíthető, a Lehel tértől 3 perc, a Nyugatitól mindössze 10 perc sétányira. A parkolás a környező utcákban megoldható, hétköznapokon este 6-ig fizetős parkolás lehetséges, hétvégén ingyenes.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a foglalt időpont előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. Késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Szolgáltatás helye
Budapest

asztrológiai oktatás kuponunk leírása

Mélyülj el az asztrológiában!

Az asztrológia, másnéven csillagjóslás az ezoterikus tanok egyike. Segítségével pontosan meghatározható egy adott időpontban történő esemény (pl. egy személy születése) további sorsa. Több ez, mint a bulvárlapokban megjelenő horoszkóp, hiszen az csupán a születési dátumot (nem pontos időpontját és helyét), valamint a nap helyzetét veszi figyelembe, és ezekből csak általános állításokat ad közre a személyre szabott információk helyett.

Az asztrológia tudása számtalan területen szolgálhat útjelzőként, közülük a munka és hivatás területén segíthet a legtöbbet. Ha ismered a saját asztrológiai képletedet, akkor ezen keresztül minden helyzetben meghatározhatod, hogy milyen bolygók és fényszögek segítik vagy akadályozzák haladásodat, így minden tudhatod, hogyan dönts majd számodra megfelelően.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: a saját asztrológiai képleted!

Az asztrológiai útmutatás során elkészül a saját asztrológiai képleted, melyet ajándékba meg is kapsz majd. Ezen keresztül zajlik majd az oktatás, melynek során intuitív módszert tanulhatsz. Továbbá a képzés sikeres elvégzéséről tanúsítványt is kapsz.

Az egy alkalmas, több órás foglalkozást egy spirituális tanácsadó, oktató és tapasztalt tréner tartja, aki szeretné mindenkivel megosztani a szabad gondolkodás örömét, és szeretne mindenkit kiszabadítani az életben rá szabott kalitkából, melyet a nem megfelelő oktatás szabta keretek határolnak.

Ismerkedj az asztrológiával a saját asztrológiai képleteden keresztül egy spirituális tanácsadóval és szerezz egy eszközt, melynek révén könnyen hozhatsz majd döntéseket az életedre vonatkozóan!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu