Fedezd fel az illóolajok gyógyító erejét! - Aromaterápiás masszázs tanfolyam, online

5/5Bessimeon Központ | Budapest, I. ker.
  • Fedezd fel az aromaterápiás masszázs varázslatos világát a Bessimeon Központ online tanfolyamával!
  • Ha szeretsz emberekkel foglalkozni és érdekel, hogyan javíthatnád közérzetüket, itt a lehetőség, hogy megtanuld az illóolajok gyógyító erejét kombinálni a masszázs fogásaival.
  • Csatlakozz most, és sajátítsd el az aromaterápiás masszázs fortélyait. Segíts másoknak ellazulni, hogy megszabaduljanak a stressztől. 
  • Ráadásul online tanfolyamunkkal rugalmasan tanulhatsz otthonról.
Csak a mai napon:
22.950Ft
25.500 Ft kuponár helyett
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
Ma -10% extra kedvezménnyel!
51.000 Ft
55%
28.050 Ft
-10%
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2024.02.15. - 2024.05.15

Online aromaterápiás masszázs tanfolyam kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy aromaterápiás tanfolyam online. 

Az ajánlat tartalmazza:

  • elméleti oktatás,
  • gyakorlati oktatás,

Képzés felépítése:

  • Elméleti oktatás távoktatásban,
  • Elméleti vizsga digitális oktatótermünkben online vizsgáztató program segítségével,
  • Gyakorlati oktatás digitális oktatótermünkben online tankockák és videóanyagok segítségével.
  • Egyéni igény szerinti egyszeri helyszíni gyakorlási és konzultációs lehetőséggel,
  • Szabadon választható: - helyszíni gyakorlati vizsgalehetőséggel vagy
  • online gyakorlati vizsgázási lehetőséggel (vizsgavideó készítése).

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.02.15. - 2024.05.15 között

Bejelentkezés e-mailben a bessimeon@gmail.com az érvényes kuponkód elküldésével. 

A letölthető jelentkezési lap a következő linken található: ITT!

Olvass tovább: https://bessimeon.webnode.hu/szolgaltatasok/online-oktatasok/aromaterapias-masszazs-tanfolyam-online/

Felárak, opciók

  • Vizsgadíj: 4.000 Ft.
  • Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető: angol és/vagy német nyelven, 3.000 Ft/nyelv áron.
  • Tanúsítvány postázása: 1000 Ft/alkalom.

További információk

A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is aromaterápiás masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.

Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

Felnőttképzési regisztrációs szám: B/2022/000428

  • Az illóolajok kellemes illatai pozitív hatással vannak az érzelmi állapotra. Például a narancs illata felfrissítheti és fokozhatja az energiaszintet, míg a rózsa illata nyugtató és boldogságérzetet keltő hatással lehet.
  • Az aromaterápiás masszázs segíthet enyhíteni a testben lévő fájdalmakat és diszkomfortot. Az illóolajok, mint például az eukaliptusz vagy a menta, hűsítő hatással lehetnek, csökkenthetik a gyulladást és lazíthatják az izmokat.
  • Az aromaterápiás masszázs során ezek az olajok a bőrön keresztül is felszívódhatnak, és támogathatják a szervezet védekezőképességét.
  • Az illóolajok relaxáló hatásukkal csökkenthetik az álmatlanságot és segíthetnek megnyugodni az alvás előtt.
★★★★★
★★★★★
8 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1173 Budapest 515. u. 32
A Bessimeon Központ üzemeltetője KATÁ-s egyéni vállalkozó. A vásárlásról számlát kiállítani csak magánszemélyek részére tud.

Bessimeon Központ értékelése

★★★★★
★★★★★
"Megfelelő oktatási anyag, könnyen megtanulható, jó magyarázat, kommunikatív oktató, mindig gyors választ kaptam a kérdésemre. Az anyagokat mindig megkaptam időben. Mindenkinek ajánlom. "
Mészáros-Horváth Noémi

Online aromaterápiás masszázs tanfolyam kuponunk leírása

Fedezd fel az aromaterápiás masszázs világát és válj profi masszőrré most akciós áron a Bessimeon Központ online tanfolyamával!

Mindig is vonzott a masszázs világa? Szeretnéd, hogy az emberek a te kezeid által gyógyuljanak? Akkor most jött el az ideje, hogy új szintre emeld a tudásod! Legyen szó új hobbiról vagy vállalkozásról, az aromaterápiás masszázs rejtelmeit most te is elsajátíthatod otthonról, online formában.

Aromaterápiás masszázsról

Az aromaterápiás masszázs egy igazi masszázs különlegesség. Az aromaterápiás masszás a masszázsok királynője. Finom, érzékekre ható, simogató és lágy. Nemcsak annak, aki kapja, de annak is, aki adja. Ezt a különleges masszázsfajtát sajátíthatod el ezen tanfolyamon Te is.

A tanfolyamon a hallgatók megtudhatják többek között, hogy hogyan készíthetnek az aromaolajok felhasználásával finom vendégváró italt, vendégváró süteményt, mely illóolajjal lehet hangulatot fokozni, mely illóolajjal lehet relaxált állapotba hozni a vendéget, mely növényi illóolajjal gyógyíthat sebeket, vagy éppen kezelheti a visszeres területeket.

Kiknek ajánljuk ezt a képzést?

  • Az aromaterápiás-masszázs tanfolyamot előképzettség nélkül bárki elvégezheti.
  • Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik szeretnének emberekkel foglalkozni, akik szeretnének embertársainkon az érintés gyógyító erejével és az illóolajok terápiás hatásaival segíteni.
  • Akik munka mellett, vagy főállású vállalkozóként, alkalmazottként szalonokban, wellness központokban masszázs szolgáltatással szeretnének elhelyezkedni.
  • Vállalkozásuk tevékenységi körét bővíteni.

Mit tanulhatsz a képzésen?

Céljuk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek egy teljes testet érintő – aromaterápiás masszázs szolgáltatást nyújtani. Figyelembe veszik az adott vendég kéréseit, panaszait és a tanfolyamon kifejlesztett készségeket ezek szerint alkalmazzák.

A masszázs önmagában is eredményes kezelési mód, de az illóolajok kedvező hatásaival, az aroma-masszázsolajokkal kiegészítve a kezelés jóval hatékonyabb lehet. Az illóolajos /aromaolajos masszázs általában lassú, gyengéd, masszázsfogások alkalmazásával kezdődik, elősegítve az olaj bőrbe jutását.

Az illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással van a keringésre. Fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. A kezelés megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt.

Az aromaolajos masszázs kezelés hatékony eszköz lehet a stressz, a feszültség oldására, a fáradtság megszüntetésére, ellazítja a testet. Fontos szerepe lehet a megelőzésben, az egészség megőrzésében. Segíti az egészséges immunrendszert a fertőzések leküzdésében. Az aromás illóolajok nem csak a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagának belégzése is fontos szerepet játszik a masszázs kezelésben.

Mi mindenben segíthet az aromaterápiás masszázs?

  • Stressz csökkentése: Az aromaterápiás masszázs segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget. Az illóolajok, mint például a levendula vagy a bergamott, nyugtató és relaxáló hatást fejtenek ki az idegrendszerre, segítve a test és az elme ellazulását.
  • Hangulatjavítás: Az illóolajok kellemes illatai pozitív hatással vannak az érzelmi állapotra. Például a narancs illata felfrissítheti és fokozhatja az energiaszintet, míg a rózsa illata nyugtató és boldogságérzetet keltő hatással lehet.
  • Fájdalomcsillapítás: Az aromaterápiás masszázs segíthet enyhíteni a testben lévő fájdalmakat és diszkomfortot. Az illóolajok, mint például az eukaliptusz vagy a menta, hűsítő hatással lehetnek, csökkenthetik a gyulladást és lazíthatják az izmokat.
  • Bőrápolás: Az aromaterápiás masszázs során használt illóolajok hidratáló és tápláló hatással lehetnek a bőrre. Például az olívaolaj vagy a levendulaolaj segíthet hidratálni a bőrt, és javíthatja annak rugalmasságát és textúráját.
  • Az immunrendszer erősítése: Bizonyos illóolajok, mint például a teafa vagy a rozmaring, antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkeznek, és segíthetnek megerősíteni az immunrendszert. Az aromaterápiás masszázs során ezek az olajok a bőrön keresztül is felszívódhatnak, és támogathatják a szervezet védekezőképességét.
  • Mélyebb pihenés és alvás: Az aromaterápiás masszázs segíthet javítani az alvásminőséget és elősegítheti a mélyebb pihenést. Az illóolajok relaxáló hatásukkal csökkenthetik az álmatlanságot és segíthetnek megnyugodni az alvás előtt.

A tanfolyamot előképzettség nélkül bárki elvégezheti!

Technikai eszköz szükséglet: egy számítógép vagy okostelefon.

Tegyél szert új, értékes tudásra a Bessimeon Központnak köszönhetően, amivel akár fő- vagy mellékjövedelmet is szerezhetsz! Tökéletes hobbi élmény, amellyel szeretteidnek is tudsz segíteni!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu