Arcfiatalító és tokacsökkentő kezelés 4x40 percben Magicpolar rádiófrekvenciával az Oktogonnál

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Szeretnél megszabadulni a tokádtól és visszanyerni a feszes arcbőrödet? Akkor ez a Neked való ajánlat!
  • 4 alkalmas Magicpolar rádiófrekvenciás arc- és tokakezelés gondoskodik arról, hogy arcbőröd fiatalosabb, üdébb és feszesebb legyen!
  • Érj el látványos eredményeket ezzel az innovatív módszerrel fájdalommentesen már egy kezelés után is! 
  • A Diamond Masszázs Stúdió, a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára található.
Ár:12.990Ft80.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
84% kedvezmény
80.000 Ft
84%
67.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.12.18. - 2021.06.18

Rádiófrekvenciás arckezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

4 alkalmas Magicpolar rádiófrekvenciás arc- és tokakezelés.

  • A Magicpolar rádiófrekvenciás kezelés alkalmanként: 40 perc.
  • A kezelés kellemes, meleg érzést ad, amitől beindul a kollagén termelődés és még hetekkel később is hat. A ráncok csökkennek, a bőr teltebb, feszesebb lesz, az eredmény önmagáért beszél, a toka szintén csökken.
  • Újgenerációs módszer amely célzottan koncentrál a kezelt területre, hogy a leghatásosabb eredményt produkálja.
  • Népszerű új csúcstechnológia
  • Kortól és nemtől függetlenül hatásos!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.12.18. - 2021.06.18 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Az első alkalom után, bérletet állítanak ki neked, melyet maximum 3 hónapon belül kell felhasználnod.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi ránctalanító kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

Tájékoztatunk Titeket arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadjátok, úgy a szolgáltatást nem vehetitek igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

Ellenjavallatok:

A rádiófrekvenciás kezelésen terhesség ideje alatt, súlyos betegség, daganatos betegség, szívritmuszavar, pacemaker, fényérzékenység, epilepszia esetében, nem lehet részt venni.

További információk

  • Ajánlott smink nélkül érkezni a kezelésre.
  • A kezelés kellemes, relaxáló, így pihenés közben tehetsz a fiatalos arcbőrért!
  • A kellemes környezet segít neked a teljes ellazulásban, a feltöltődésben és megújulásban.
  • Ismerkedj meg a Magicpolar ránctalanító kezeléssel bővebben!
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy kozmetikusnak a szolgáltatás megkezdése előtt.
  • A kezelés előtt és után legalább 48 óráig tilos a szolárium, szauna vagy más hősugárzással járó kezelés igénybe vétele!
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Szuper volt a masszázs, a masszőr szuper teljesítményt nyújtott, szinte ujjá születtem. Utána a mikrodermabrációs arctisztítás következett, a kozmetikus is kiváló munkát végzett, az arcbőröm szinte megújult. Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásokkal, mindenkinek ajánlom A Diamond Stúdiót."
Dr.Égerer Lászlóné

Videó

Rádiófrekvenciás arckezelés kuponunk leírása

Szuper kezelések a Diamond Masszázs Stúdióban

 A fiatalító arckezelés új vívmánya a Magicpolar rádiófrekvenciás kezelés, amely fájdalommentesen és hatékonyan hozza vissza a fiatalos, üde arcbőrödet, valamint csökkenti jelentősen a tokád!

Feszes egészséges arcbőr

Rádiófrekvenciás arc- és tokakezelés

Arcbőröd és tokád megkapja a szükséges törődést a feszes arcbőr érdekében. Fiatalságuk megőrzéséről a Magicpolar hexapoláris rádiófrekvenciás készülék gondoskodik. A kezelés kellemes, meleg érzést ad, amitől beindul a kollagén termelődés és még hetekkel később is hat. A ráncok csökkenek, a bőr teltebb, feszesebb lesz, az eredmény önmagáért beszél.

A tokakezelésnél, nemcsak bőröd feszességéről gondoskodunk, hanem a felesleges zsírréteget leolvasztjuk róla. Így egyszerre megszabadulhatsz a zavaró áll alatti párnádtól egyből feszessé teheted azt egy kezeléssel.

Ragyogó és azonnali hatással bíró arcfiatalításra is alkalmazott csúcstechnológia. A kezelés során megfelelő frekvenciák és energia paraméterek alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének széteséséhez vezet. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. Ezt a hőbevitelt a kezelt alany csak egy kellemes melegítő hatásnak észleli és mellékhatások nélkül veheti igénybe kortól és nemtől függetlenül. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának.

A hexapoláris technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer. A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot.

 

Látogass el a Diamond Masszázs Stúdióba, a kellemes körülmények között szépülhetsz.

A stúdióban csak annyi lesz a dolgod, hogy kényelembe helyezed magad, rábízod magad a profi szakember kezeire, a Magicpolar gépre, majd élvezed a kényeztető arcmasszázs szolgáltatást. Az arcmasszázs finom, arcbőrnek is hasznos krémekkel, olajokkal vagy masszázsvajjal történik.

Valósítsd meg kedvezményes DD kuponunkkal régóta dédelgetett álmaidat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu