Arc, nyak, dekoltázs masszázs jótékony hatóanyagokkal és A-HA savas hámlasztással, XI. kerületben

4,5/5Ecker Szalon | Budapest, XI. ker.
  • Szeretnéd tartalmasan kihasználni a magadra szánt időt? Egy olyan programra vágysz ami nem csak kellemes, de egyben jótékony hatásokban is gazdag?
  • Akkor jó helyen jársz! Az Bikás Park közelében található Ecker Szalonban egy arc, nyak és dekoltázs masszázsra várnak ami tartalmaz egy A-HA savashámlasztást is!
  • Vásárolj nálunk kedvezményes DD kuponnal, csapj le ajánlatunkra!
Ár:7.500Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
25% kedvezmény
10.000 Ft
25%
2.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.10.07. - 2023.01.06

Arc és dekoltázs masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy arc, nyak, dekoltázs masszázs jótékony hatóanyagokkal és A-HA savas hámlasztással.

Kezelés menete:

  • A bőr letisztítása aromaterápiás peelinggel
  • Hámlasztás 
  • Hatóanyag felvitele
  • 30 perc masszázs

Eltávolítják az elhalt hámsejteket így ennek hatására javul a bőr oxigén ellátása, anyagcseréje és a bőr üde és egészséges lesz. A hatóanyagok optimálisabban felszívódnak, a ráncok mélysége csökken és a bőr hidratált lesz.

A szolgáltató az új vendégek számára szeretne kedveskedni ajánlatával, ezért 1 fő maximum két kupont vásárolhat és vehet igénybe saját részre.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.10.07. - 2023.01.06 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-30/919-8851 telefonszámon vagy a szolgáltató weboldalán. Amennyiben online foglalsz időpontot a szolgáltatás kiválasztása után tüntesd fel érvényes kuponkódod és, hogy melyik kupont vásároltad. 

Kuponod mutasd be a helyszínen telefonodon vagy vidd magaddal kinyomtatva.

További információk

  • Eltávolítják az elhalt hámsejteket ezáltal a bőr oxigént kap javul a hatóanyagok felszívódása.
  • A bőr vérkeringése élénkül, javul az anyagcsere, fokozódik a bomlástermékek kiürülése.
  • A pórusok kitisztulnak.
  • A bőr friss üde, élettel teli lesz.
  • A ráncok mélysége csökken, egységesebb képet ad.

Hámlasztás ellenjavallati: Herpesz, terhesség, rozáceás bőr, futószemölcs

MEGKÖZELÍTÉS

Autóval érkezve a parkolás a Bikás park nagy parkolóban lehetséges ingyenesen és a környező utcákban mindenhol ingyenes. Gyalogosan a 4-es metróval érkezve, busszal 7, 7A, 14, 114, 1-es villamossal.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása vagy módosítása, indoktól függetlenül, legkésőbb 24 órával (kivéve betegség esetén) a foglalt időpont előtt lehetséges, különben a kupon illetve az alkalom felhasználtnak minősül! Továbbá kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő: 07:00 – 19:00 Kedd: 07:00 – 19:30 Szerda: 07:00 – 19:30 Csütörtök: 07:00 – 19:30 Péntek: 07:00 – 19:30 Szombat: 07:00 – 19:30 Vasárnap: zárva
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Tétényi út 63. 1. emelet

Ecker Szalon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Ecker Tímea nagyon kedves, szakszerűen végezte el az általam kért szolgáltatást. Számomra fontos a minőségi termékek használata, nagyon érzékeny a bőröm, ezért fontos, hogy hozzáértő személy végezzen ilyen tevékenységet. Nagyon tudom ajánlani "
Baumgartner Zsófia

Arc és dekoltázs masszázs kuponunk leírása

Szánj magadra is időt és gyere el egy kellemes és hatóanyagokban gazdag masszázsra!

Mi lehet kellemesebb program egy tartalmas hét után, mint ellátogatni profi kozmetikusodhoz és rá bízni magad szakértelmére, hogy csodát műveljen? Az arc, nyak és dekoltázs masszás már önmagában jól hangzik és azonnali relaxációt ígér, a plusz hatóanyagok már csak hab a tortán!

A kezelésről

Eltávolítják a bőrödről a felesleges elhalt hámsejteket ezáltal a bőr oxigént kap és javul a hatóanyagok felszívódása. A bőr vérkeringése élénkül, javul az anyagcseréje, fokozódik a bomlástermékek kiürülése. A pórusok is kitisztulnak valamint, a bőr friss üde, élettel teli lesz. A ráncok mélysége csökken, a végén egységesebb képet ad.

A glikolsav egy olyan alfa-hidroxi sav (azaz AHA), amelyet gyümölcssavnak is neveznek, mert különböző gyümölcsökben, elsősorban a cukornád levében fordul elő. Kis molekula mérete miatt az egyik leghatékonyabb hámlasztó anyag, amely eredményesen alkalmazható mind az érett, idősödő mind pedig a zsíros bőr kezelésére.

Az egészet a 30 perces masszázs fogja megkoronázni, ahol szabadjára engedheted gondolataid vagy csak ellazulhatsz a kellemes kezelés közben.

Ecker Szalon, arc, nyak és dekoltázs massázs

Ne maradj le ajánlatunkról és szerezd be kuponunkat, hogy kedvezményesen vehesd igénybe az Ecker Szalon mámorító ajánlatát!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu