AnyCast-HDMI Smart Box TV okosító készülék

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:7.390Ft11.290 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
35% kedvezmény
Már csak -2 db maradt!
11.290 Ft
35%
3.900 Ft

TV okosító készülék legfontosabb tudnivalók

Minden vágyad egy okos tévé, de nem szeretnél százezreket rákölteni? A laptopokon vagy telefonon való filmezés, vagy videó nézegetés nem mindig a legkényelmesebb megoldás. Az okos televíziók lassan kiszorítják elődeiket a piacról.Mindannyian tudjuk, milyen jó érzés egy közösen eltöltött, filmezős este párunkkal, barátainkkal, vagy a családdal.

Ne maradj ki Te sem az élményekből, csupán az AnyCast-HDMI Smart Box TV okosító készülékre van szükséged, és készen is van az okos tévéd!

Hasznos infók:

Mindössze annyi a dolgod, hogy csatlakoztatod a terméket a tévédhez, majd hozzárendeled okostelefonod, és a régebbi televízió máris okos tévéként funkcionál. Ráadásul, ha ezt a Sticket választod, az idegesítő, összegabalyodó vezetékkel sem kell többé szenvedned! Együtt filmezhet, internetezhet az egész család kényelmesen, a kanapéból! A termék segítségével lehetőséged nyílik táblagéped, telefonod, laptopod vagy PC-d képernyőjét a TV-n keresztül megjeleníteni. Nézhetsz youtube videókat, böngészhetsz az interneten, vagy akár a kedvenc játékoddal is játszhatsz a TV-n keresztül!

A készülék tulajdonságai:

  • Támogatott rendszerek: Android, IOS, Windows és MAC OS
  • WiFi modul: IEEE 801,11 b / g / n akár 150Mbps adatátviteli sebesség.
  • H.264 1080p FullHD videó dekódoló.
  • Kimenet: HDMI v1.3

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött