Állítható heveder

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:2.490Ft4.490 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
45% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
4.490 Ft
45%
2.000 Ft

Állítható heveder legfontosabb tudnivalók

Eleged van a cipekedésből? A fahordás már majdnem lehetetlen feladatnak tűnik Számodra?

Mondj búcsút az erős derékfájdalmaknak és igent az Állítható hevederre! Ezzel a tuti termékkel könnyen felemelheted a legnehezebb farakásokat, bútorokat és mindent amit szeretnél! Akkor is kitűnően használhatod, ha esetleg kisebb dolgot szeretnél felemelni vele, hiszen speciális hevederjei állíthatóak. Fogantyúi ergonomikus kialakításúak, így az sem jelenet gondot, ha esetleg nagyobb távra kell elvinned valamit. Kis helyen tárolhatod, így akár utazásaid során is hatalmas segítségedre lehet.

Az Állítható heveder segítségével nem kell többé szenvedned, hiszen gyerekjátékká varázsolhatod a cipekedést, emelést!

Hasznos infók:

A termék speciális kialakításának köszönhetően tökéletesen méretre állíthatod, így a lehető legergonomikusabbra állíthatod a hevedert. Nagy teherbíró képességének és speciális strapabíró anyagának köszönhetően 270 kg-ig bármit szállíthatsz vele, legyen az akár fa, hűtő, mosógép, szekrény, ágy vagy akár zongora! 82 cm-től egészen 192 cm-esre állíthatod, és mikroszálas anyagának köszönhetően kényelmes, erős kialakítású.


Az Állítható heveder tulajdonságai:

  • Szélesség: 15 cm
  • Állíthatóság: 82-192 cm
  • Anyag: speciális, strapabíró mikroszálas nylon és műanyag

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött