Állítható colostok - szögsablon

Tuti termékek | www.tutitermekek.hu
Ár:1.090Ft2.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
64% kedvezmény
Már csak 100 db maradt!
2.990 Ft
64%
1.900 Ft

szögsablon legfontosabb tudnivalók

Hogyan is tartja a mondás? Inkább mérj kétszer és vágj egyszer? 

Imádsz barkácsolni, viszont a méregetéssel rengeteg időt töltesz el? Az állítható colostokkal csak egyszer kell mérned! Mondj búcsút a rosszul elvágott munkadaraboknak, pazarlásnak. Ezzel a TUTI termékkel csak egyszer kell mérned pontosan. Kialakítása révén bármilyen alakot képes felvenni, így nincsen olyan hely, ahol ne tudnád használni. Lakásfelújításhoz vagy barkácsoláshoz ideális termék, feltéve ha szeretnéd megspórolni magadnak a fölöslegesen elvágott munkadarabokat és időt. Bárhová magaddal viheted, hiszen kis helyen is elfér, továbbá anyaga igen strapabíró, így tökéletes társad lesz barkácsolások során.

Emeld a követező szintre barkácsolási technikádat és rendeld meg ezt a TUTI Szögsablont!

Hasznos infók:

A mérőléceket tetszés szerint állíthatod, így könnyedén mérhetsz akár lesarkalt felületeket is. Az állítható colostok további előnye, hogy a mérendő tárgy vagy felület oldalhosszainak egyidejű leolvasását is lehetővé teszi, így felgyorsítja a munkádat. A csavarok segítségével könnyedén a mérendő felület vagy tárgy méretéhez igazíthatod, továbbá ki is csavarhatod őket. Speciális anyagának köszönhetően igen strapabíró, így remek kiegészítője lesz szerszámos ládának.

 
    Az Állítható Colostok tulajdonságai:
  • Anyaga: Műanyag
  • Hosszú oldalának a mérete: 25 cm
  • Rövid oldalának a mérete: 12 cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Tuti termékek felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Tuti termékek a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Tuti termékek információk

A Tuti termékek cég elhozza számodra a nagyvilág legtutibb termékeit! Biztonságos vásárlás és minőségi ajánlatok várnak Rád minden rendelés esetén, ráadásul kedvező áron juthatsz hozzá a legmenőbb kütyükhöz! Mindezt 2-5 munkanapon belül már kézhez is veheted. 

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról

Forgalmazó:
DETail Trade Kft.
ugyfelszolgalat@tutitermekek.hu
+36-30/258-2231

Átvételi lehetőségek:

MPL házhozszállítás

1.900 Ft  (2-5 munkanap) - ingyenes 15.000 Ft fölött