Alkoholkedvelő vagy Alkoholfüggő? - Tudd meg melyik igaz rád egy tesztcsomag által

Kunigunda Központ | Országos
  • Családi eseményeken, baráti összejöveteleken biztosan nálatok is előkerül egy pohár pezsgő vagy egy korsó sör. Azonban tudod hol a határ?
  • Biztosan tudod magadról hogy csak kedveled az alkoholt azonban függőséget nem okozott nálad?
  • Ha bizonytalan vagy, most választ kaphatsz a kérdéseidre egy tesztcsomag által!
Ár:8.000Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
50% kedvezmény
16.000 Ft
50%
8.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.08.12. - 2022.11.14

Online tesztcsomag: Alkoholkedvelő vagy Alkoholfüggő? kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy Online tesztcsomag: Alkoholkedvelő vagy Alkoholfüggő?

  • A kupon megvásárlásával jogosulttá válsz egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre.
  • A kupon beváltását követően felveszik veled a kapcsolatot telefonon, ahol előzetes szűrés történik kérdések alapján. Ezután elküldik számodra a tesztcsomagot (5 munkanapon belül), amit kitöltés után kell visszaküldened. Ezután pedig kiértékelik a válaszaid.
  • A teszt eredményét e-mailben küldik el számodra.
  • Plusz Ajándék! A kupon további egyszeri 5.000 Ft kedvezményre jogosít, amennyiben igénybe veszed a Kunigunda Központ alapszolgáltatását. Az ajándék felhasználható: 2022. szeptemberétől telefonon vagy e-mailben előre egyeztetett időpontban.

Egy fő 1 kupont vásárolhat és használhat fel saját részre, ajándékba korlátlanul vásárolható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.08.12. - 2022.11.14 között

Kérjük a megvásárolt kuponkódod küldd el a szolgáltató részére a kunigundakozpont@gmail.com e-mail címre, vagy telefonon diktáld be a +36-30/433-7635 telefonszámon.

További információk

  • A Kunigunda Központ egy komplex szolgáltatásokat nyújtó családsegítő és tanácsadó központ.  A központ alaptevékenysége prevenció. Szilágyi Kinga, a központ alapítója és szakmai vezetője a  VMI® (Vizualizációs Módszer Intuícióval)®módszerével dolgozik.
    Munkáját pszichológiai tesztek segítik és EMK-t (erőszakmentes kommunikáció) alkalmaz. Értést ad és edukálja a hozzá fordulókat önismereti modellekkel és komplex integratív eszközökkel. Ez a központ elsődleges, ún. alapszolgáltatása.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 48 órával lehetséges! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést!

Szolgáltatás helye
2151 Fót, Temesvári utca 19.

Online tesztcsomag: Alkoholkedvelő vagy Alkoholfüggő? kuponunk leírása

Biztosan tudod a korlátaid?

Bizonytalan vagy, hogy többször nyúlsz a pohárhoz, mint ahányszor az egészséges? Nem tudsz magadnak korlátokat szabni és úgy érzed már egy komolyabb probléma áll a háttérben? Akkor ne habozz és lépj időben!

MIT KELL TUDNOD A KUNIGUNDA KÖZPONTRÓL?

A Kunigunda Központ egy komplex szolgáltatásokat nyújtó családsegítő és tanácsadó központ.  A központ alaptevékenysége prevenció. Szilágyi Kinga, a központ alapítója és szakmai vezetője a  VMI® (Vizualizációs Módszer Intuícióval)®módszerével dolgozik.
Munkáját pszichológiai tesztek segítik és EMK-t (erőszakmentes kommunikáció) alkalmaz. Értést ad és edukálja a hozzá fordulókat önismereti modellekkel és komplex integratív eszközökkel. Ez a központ elsődleges, ún. alapszolgáltatása.

Kapcsolatainkban, legyen az rokoni, baráti vagy munkahelyi, ha nem értjük egymást zsigerből rávágjuk a másikra, hogy tuti valamilyen személyiségzavarban szenved!

Saját elakadásaink esetén is vadul böngésszük a különböző weboldalakat, mert tuti depressziósak vagyunk vagy van valami bajunk….

Az internet eláraszt bennünket különböző cikkekkel a témában, hogy amennyiben gyanú merült fel bennünk, hogy valami nincs rendben, rögtön önigazolást is nyerjünk, sőt biztosan úgy érezzük, hogy halmozottan igaz ránk szinte minden leírás.

De szeretnéd tudni, hogy valóban milyen a személyiséged, vagy a társad/férjed/ feleséged, akár barátod/ barátnőd, esetleg kollégád vagy valamelyik rokonod alapszemélyisége? Valóban hajlamos a depresszióra vagy pánikbetegségre, esetleg nárcisztikus, bipoláris skálája vagy a hisztéria skálája mutat emelkedettebb értéket?

Elképzelhető hogy kiderül, hogy minden rendben van vele (vagy veled) csak bizonyos élethelyzet okoz számára elakadást.

Derítsd ki mi az igazság!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu