Alakformálás! 3 alkalom VelaSlim és Alpha Led Oxy Spa kapszulával! Formáld alakod tökéletesre!

Beauty & Balance Szépségstúdió | Budapest, XI. ker.
Alakformálás! 3 alkalom VelaSlim és Alpha Led Oxy Spa kapszulával! Formáld alakod tökéletesre!

Részesülj Te is luxus alakformálásban! A leghatékonyabb alakformáló kezelés most számodra is elérhető, már nemcsak a sztárok kiváltsága! 3 alkalom VelaSlim és Alpha Led Oxy Spa kapszulás alakformálás 14.990 Ft-ért a Beauty and Balance Szépségstúdióban (Kelenföldön)!

Ár:14.990Ft108.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
87% kedvezmény
108.000 Ft
87%
93.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 16 nap múlva.
A kupon beváltható:
2018.02.19. - 2018.05.15

Velaslim kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 alkalom VelaSlim és 3 alkalom Alpha Led Oxy Spa kezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.19. - 2018.05.15 között

Saját részre és ajándékba is vásárolható a kupon.

Bejelentkezés:

Előzetes telefonos bejelentkezés az alábbi számon lehetséges: +36/70-930-1816 

A stúdió címe:

Beauty & Balance Szépségstúdió: XI. ker., 1119 Budapest, Etele út 57. 2.em. - A Bikás parki metrómegállótól néhány percre!

További információk

A Kezelésről:

  • A VelaSlim a luxus alakformálás csúcskategóriája.
  • 4 leghatékonyabb kezelést egyesít magába: rádiófrekvenciát, pulzáló vákuum terápiát, gördülő hengeres masszázst és infravörös fényterápiát.
  • Az Alpha Led Oxy Spa kapszula számtalan jótékony hatással van a szervezetünkre. Méregtelenítés, immunerősítés, fogyasztás, növekedési hormon termelődés.
  • A felesleges zsírpárnák csak úgy leolvadnak rólad.

A két kezelés együttesen új alakot biztosít a számodra.

Lemondási feltételek

Lemondás, időpont módosítás személyesen vagy telefonon szigorúan az elő jegyzett időpont előtt minimum 24 órával! (Amennyiben ez nem történik meg a kupon felhasználtnak minősül) 10 perc késés esetén új időpontot biztosítunk a kedves Vendég részére! Menstruáció idejét, meglétét kérjük figyelembe venni időpont egyeztetésnél!

Beauty & Balance Szépségstúdió

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sze-P.: 09:00-21:00; K-Cs.: 07:00-19:00; Szo.: 08:00-14:00
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Etele út 57. 2.em.
Tömegközlekedéssel a legkönnyebben 4-es metró vonalán Bikás Park megállótól 2 perc sétára található.

Velaslim kezelés kuponunk leírása

Formáld alakod fájdalom és megerőltetés nélkül! 

A gyönyörű alak számodra is elérhető és most még meg sem kell izzadnod érte. Ajánlatunk: 3 alkalom VelaSlim és 3 alkalom Alpha Led Oxy Spa kezelés.

VelaSlim

Ez az egyik legnépszerűbb testkontúr átalakító berendezés, amely leghatékonyabb körméret csökkentő eredményt képes elérni.

Sikeresen alkalmazható: körméret csökkentésre, cellulit csökkentésére és nyúlási csíkokra, testkontúr átformálásra, nyirokmasszázsra, méregtelenítésre, vérkeringés fokozására, mikro-cirkuláció javítására, bőrfiatalításra és feszesítésre, bőrtextúra javítására, izomfájdalmakra, görcsökre.

A szépülni vágyókat várja a Beauty & Balance Szépségstúdió a DiamondDeal kuponjával nagy kedvezménnyel!

Négy élenjáró testkezelő technológia egyetlen nagyhatású készülékben!

1. Rádiófrekvencia: A görgők közötti bipoláris rádiófrekvenciás energia a bőr átfogó, 5-15 mm-es mélységtartományába képes eljutni. A bőrfelszíni 40-42°C mellett a Subcutis-ban 60°C körüli hőmérséklet jön létre. A mély hiperthermia hatására az oxigén disszociáció és a zsír metabolitikus reakciója többszörösére fokozódik, és megindulnak a lipolízis folyamatok.
A zsírsejtek méretének és számának csökkenése közvetlen hatással van a testméretek csökkenésére.

2. Pulzáló vákuum terápia:
A zsírsejtek méretének csökkenésével és a pulzáló vákuum segítségével a kapillárisokra és nyirokerekre gyakorolt szorító hatások megszűnnek.
A mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, a sejtközötti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését és a méreganyagok felszabadulását.
A pulzáló vákuum a többi energia komponens segítségével segít a kötött zsírstruktúra feltörésében és fellazításában.

Ha hatékony fogyasztó kezelést keresel, válaszd a kavitációs zsírbontást, mely műtéti beavatkozás és kőkemény edzés nélkül, kényelmes fekvés közben bontja le rólad a makacs zsírpárnákat is, DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!


3. Gördülő hengeres masszázs:
A motorikusan meghajtott görgők, a pulzáló vákuum hatás és a kezelőfej masszázsszerű mozgatásának eredményeként a mikro-cirkuláció és nyirokkeringés intenzitása nagyságrendekkel fokozódik. Ez a hatás a kötőszövetben lerakódott méreganyagok eltávolítása mellett elősegíti a sejt közötti térbe jutott lebontott zsír (RF hatás) eltávolítását.

4. Infravörös fényterápia: A kezelőfej infravörös hőhatása a dermiszben lévő fibroblastok aktiválása révén egy hosszú távú kollagén és lágyszövet rekonstrukciós folyamatot indít el.
Ez fokozza a bőr rugalmasságát, javítja a kötőszövet mechanikai tulajdonságait és segít a cellulit kezelés eredményeinek hosszú távú megtartásában. Az infravörös fény további tulajdonsága, hogy fokozza a sejtek bio-kémiai aktivitását és az erőteljes oxigenizációs hatás révén fiatalítja a bőrstruktúrát.

A soha nem látott eredmények mögött a titkot a négyféle hatáskomponens egyidejű szinergia hatása jelenti, amely a kezelőfej segítségével a bőr felületi rétegeitől a mintegy 15 mm mélységű zsírszövet rétegekig teljes körűen átdolgozza a kötőszövetet.
A rádiófrekvencia, infravörös fényenergia és a vákuum erőssége az egyesített kezelőfejek (kicsi és nagy méretű) beállító szerveivel könnyedén beállíthatók a páciens egyedi igényei szerint.

Alpha Led Oxy Spa kapszula:

Ez az új generációs, tudományosan megtervezett,  egészségmegőrző, alakformáló, fogyasztó, bőrfeszesítő cellulit kezelőn SPA kabin, ötvözi az összes eddigi, a gyógy kapszulák során kifejlesztett és felhasznált technológiát.

Súlycsökkentés, zsírszázalék, BMI (test tömeg index)  optimalizáló  hatás, HGH (növekedési hormon) természetes termelés fokozó hatás, IGF-1 (inzulinszerű növekedési faktor) természetes  termelődés  fokozó hatás. Sejt-tömeg optimalizáló, koleszterin csökkentő, atherogén Index optimalizáló hatás.  Szív-és érrendszer erősítő és védő hatás, VO2 (vér által szállított oxigén szint) növelése, stressz és depressziós szint csökkentése.

Az Alpha LED Oxy alkalmas komplex- anyagcsere fokozó, testsúly csökkentő kúrák kivitelezésére,   a méregtelenítés, nyirok-masszázs,  a természetes hormon termelés serkentése  és az  extra kalóriák elégetése  segítségével.

Részesülj a luxus alakformálásból! A leghatékonyabb alakformáló kezelés most számodra is elérhető. 3 alkalom VelaSlim és Alpha Led Oxy Spa kapszulás alakformálás 13.990 Ft-ért a Beauty and Balance Szépségstúdióban (Kelenföldön)!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és értesülj naponta a legfrissebb híreiről és csillogó kedvezményeiről.Lájk!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj akár a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

3 alkalmas választható masszázs bérlet, teljes testre a TÉT-Egészségpontban! 1 óra csak a Tiéd!
9.000 Ft kupon ár helyett MA csak 7.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu