Akcióhős élménylövészet! Próbálj ki 3 vagy akár 8 fegyvert a Duna Lövész ráckevei lőterén

  • Szívesen kipróbálnád, milyen egy akcióhős élete?
  • Most megteheted, hiszen a Duna Lövész SE ráckevei lőterén kezedbe kaphatsz 3, filmekben is látott lőfegyvert 20-20 lövésre.
  • Ennél is többre vágysz? Próbáld ki mind a 8 válogatott pisztolyt és gépkarabélyt 10-10 lövés erejéig, és dicsekedj el a haveroknak, hogy nagyobb arzenál került kezedbe, mint Rambónak! Élménylövészet kupon már 14.690 Ft-tól!
Ár:21.450Ft44.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
52% kedvezmény
44.000 Ft
52%
22.550 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.04. - 2020.09.30

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Élménylövészet nagy kaliberű fegyverrel, továbbá lőállásdíj, fülvédő használat és oktatás.

Ajánlatunkkal az alábbi típusok közül választhatsz 3 darabot, vagy válaszd az "Akcióhős csomagot", és próbáld ki mindet!

  • AK-47, avagy Kalasnyikov
  • Glock 17
  • XDM 0,45
  • Beretta CX4
  • PPSh 41
  • .38 Smith&Wesson colt
  • Marauder
  • Shotgun

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Akcióhős csomag - 10-10 lövés 8 db szabadon választott fegyverrel - 44.000 Ft helyett 21.450 Ft.
  • Próba csomag - 20-20 lövés 3 db szabadon választott fegyverrel - 30.500 Ft helyett 14.690 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.04. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • Ha még nem lőttél éles fegyverrel, most biztonságos körülmények között kipróbálhatod ezt, ha pedig lőttél már, biztosan szívesen átélnéd újra az óriási élményt! Kalandvágyó hölgyeknek és férfiaknak ajándékként is tökéletes!
  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 percre, Ráckevén!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

A helyszínen jelezd, hogy mely típusokkal szeretnél lőni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

Légy TE az akcióhős a Duna Lövész SE élménylövészetén!

Álmodtál egy olyan napról, mikor akkora fegyverarzenált próbálhatsz ki, amekkorát eddig csak a játékkonzolon vehettél kezedbe? Vásárolj kupont, és már csak rajtad múlik, hogy mikor érkezik el ez a nap, hiszen a Duna Lövész SE ráckevei lőterén akár 8 fegyvert is kipróbálhatsz!

Többek között a Beretta CX4-essel is lőhetsz a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ennyi fegyvert még Rambo vagy a Terminátor sem fogott kezében!

Minden akcióhősnek megvan a saját fegyvere: James Bondnak a Walther PPK, a Terminátornak a lefűrészelt csövű Winchester, Piszkos Harry-nek a Smith & Wesson... De neked nem kell egyelőre egy típusnál leragadnod!

Különböző pisztolyokkal is lőhetsz a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Próbálj ki három teljesen eltérő karakterű fegyvert 20-20 lövéssel, vagy kérd ki a listáról mind a 8 pisztolyt, puskát és karabélyt! Utóbbi esetben 10 lövés során alaposan kitapasztalhatod működésüket, hogyan fogd őket, majd ha végigmentél mindegyiken, kiválaszthatod kedvencedet, ami onnantól úgy kapcsolódik majd a te nevedhez, mint a fenti hősökhöz a saját fegyverük.

Kipróbálhatod a Kalasnyikovot, avagy az AK-47-est is a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Nem lesz könnyű a választás!

Most tökéletesen különböző karakterisztikájú fegyvereket próbálhatsz ki! Van itt hatlövetű colt, 9 mm-es automata pisztoly, különböző gépkarabélyok (pl. a híres és hírhedt AK-47) vagy éppen a legendás shotgun!

  • AK-47, avagy Kalasnyikov
  • Glock 17
  • XDM 0,45
  • Beretta CX4
  • PPSh 41
  • .38 Smith&Wesson colt
  • Marauder
  • Shotgun

Különböző pisztolyokkal is lőhetsz a Duna Lövész SE ráckevei lőterén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Tökéletes ajándék adrenalin függőknek vagy a fegyverek szerelmeseinek!

Barátod, rokonod, ismerősöd keresi az extrém élményeket? Vagy sejted, hogy ráférne már, hogy kiszakadjon egy kicsit a mindennapok szürkeségéből? Lepd meg egy kuponnal, és irány a lőtér, ahol garantáltan felszabadul majd, sőt! Lehet, hogy egy életre szóló hobbit talál!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Adj le 20-20 lövést három szabadon választott fegyverrel a Duna Lövész lőterének biztonságában, vagy kapcsolj magasabb fordulatszámra, és próbáld ki mind a nyolc fegyvert! Esetleg vedd meg a kupont ajándékba, és lepj meg vele egy barátot! Garantált élmény, egy feledhetetlen nap vár mindenkit Ráckevén!

Vedd meg még ma a kupont, és váltsd valóra hőn áhított gyerekkori álmodat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu