Ajándékozz egy felejthetetlen élményt - Tandem siklóernyős repülés ajándék FullHD videóval

TandemFly | Budapest,
  • Valami igazán izgalmas ajándékon töröd a fejed?
    A siklóernyőzés a repülés
    legkönnyebb és legélvezetesebb formája és akár tériszonyos, akár adrenalin függő személynek ajándékozol a siker garantált!
  • Ha valaha álmodtál már repülésről akkor ez pontosan az az érzés.
  • Lepd meg saját magad, vagy szeretteidet ezzel az életre szóló élménnyel, és éljétek át a végtelen szabadság érzését, a Diamond Deal jóvoltából mindezt most kedvezményesen teheted meg!
Ár:19.900Ft24.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
21% kedvezmény
24.900 Ft
21%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.07.15. - 2021.10.15

Siklóernyős tandemrepülés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Tandem siklóernyőzés kb. 10 percben, ajándék FullHD videó felvétellel.

Legtöbbször egy 10 perc körüli repülés az, ami egy kellemes élmény bárkinek, aki először találkozik a siklóernyőzéssel. 

A hangtalan repülés és lebegés érzése semmilyen más motoros vagy kabinos repüléshez nem hasonlítható. Ha valaha álmodtál már repülésről akkor ez pontosan az az érzés lesz.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.07.15. - 2021.10.15 között

Bejelentkezés

Bejelentkezés üzenetben, a komar.zoltan@gmail.com címen lehetséges, a kuponkódod illetve az életkorod és testsúlyod megadásával. Ezután csatlakozz a Tandemfly.hu Facebook csoporthoz ahol rendszeresen tájékoztatást kapsz a különböző repülési időpontokról és helyszínekről. 

Részvételi feltételek

6 és 60 év között bárki részt vehet a siklóernyőzésen aki képes futni legalább 10-15 lépést, illetve akinek a testsúlya nem haladja meg a 110 kg-ot, és nem szenved semmilyen krónikus betegségben. Amennyiben nem vagy benne biztos, hogy részt vehetsz-e repülésen, a szolgáltató telefonos elérhetőségén tudsz érdeklődni.

Helyszínek

Csörlőpályás repülések:

  • Kartal,
  • Csákberény,
  • Gödöllő és környéke.

Hegyi Repülések:

  • Budapest Hármashatár-hegy,
  • Csolnok.

További információk

  • A siklóernyős beülőket több órás repülésekre tervezték így ezek nagyon kényelmesek és a súlyunkat nem a lábnál lévő hevederek tartják hanem enyhén hátradőlve egy párnázott beülőlapon ülünk.
  • Amennyiben kiskorút szeretnél megajándékozni a repüléssel nincs akadálya, ebben az esetben viszont szülői beleegyezésre van szükség!

Lemondási feltételek

Időpont lemondásra, módosításra 24 órával a lefoglalt időpont előtt van lehetőség.

Kérjük vedd figyelembe azt, hogy a repülés az időjárástól függ, így előfordulhat, hogy az egyeztetett időpont alkalmával sajnos nem tud létrejönni a szolgáltatás, ilyen esetben egyeztethettek új időpontot. 

Szolgáltatás helye
Több helyszínen

Videó

Siklóernyős tandemrepülés kuponunk leírása

Ajándékozz igazi élményt!

Eleged van a sablonos, haszontalan ajándékokból, ehelyett valami igazán nagy durranást szeretnél? Amennyiben igen, ez az ajánlat neked szól!

Az ember az életében sokféle ajándékot kapott már. A vágy mindenkiben ott ég, hogy egy váratlan és új élményeket okozó ajándékkal lepjék meg. A tandem repülés egy olyan ajándék, ami az átadás pillanatában okozott örömöt sokszorosára emeli, amikor a megajándékozott személy a magasban szárnyal. Ugye te is szeretnél ekkora örömet okozni valakinek? Ráadásul, akár ketten is részt vehettek ezen a szuper programon, bár magát a repülést külön-külön élvezhetitek majd.

Szárnyalj szabadon!

Ha megfordult már a fejedben, hogy élményt ajándékozz vagy kipróbáld a repülés valamelyik formáját, de még nincs tapasztalatod, akkor a siklóernyőzés a legjobb választás. A siklóernyőzés egy képzett, 25 éves tapasztalattal rendelkező pilótával a repülés egy nagyon biztonságos formája. Egy tandem siklóernyőzés alkalmával perceken keresztül élvezheted a repülés felejthetetlen élményét. A hangtalan repülés és lebegés érzése semmilyen más motoros vagy kabinos repüléshez nem hasonlítható. Ha valaha álmodtál már repülésről akkor ez pontosan az az érzés lesz. Több ezer személlyel repültem már és nagyon sokan közülük már ugrottak ejtőernyővel, vagy repültek más motoros eszközzel és gyakorlatilag kivétel nélkül, mindegyikük azt állította, hogy a siklóernyőzés messze a legjobb élményük, mivel itt biztonságban vannak, nincsen motorzaj és kabin, és ezért ez nyújtja számukra leginkább a repülés érzését.

Ne habozz tovább, lepd meg magadat, vagy szeretteidet ezzel a felejthetetlen élménnyel. Nincs más dolgod, mint a "Megveszem" gombra kattintani, és lecsapni a kedvezményre!

Megajándékozottad garantáltan szárnyal majd a boldogságtól! :)

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu