Ajándékötlet: 10.000 Ft vagy 25.000 Ft értékű kozmetikai ajándékutalvány

  • Nem tudod mit adj kedvesednek ajándékba? Ne bízd a véletlenre!
  • Kedvezményes kuponunk által most kedvesed 10.000 Ft vagy 25.000 Ft értékben választhat a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió kozmetikai szolgáltatásaiból - így garantált a meglepetés sikere! 
  • Ne maradj le a hihetetlen kedvezményekről, hiszen csak LIMITÁLT ideig elérhető!
Ár:20.000Ft25.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
15% kedvezmény
25.000 Ft
15%
5.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.05.06. - 2022.11.07

Ajándékutalvány kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

10.000 Ft vagy 25.000 Ft értékű kozmetikai ajándékutalvány a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióba.

  • Az ajándékutalvány által a megajándékozott a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió teljes áras szolgáltatásaiból válogathat a kártya erejéig.
  • Választhat különféle arckezelések, szépségápolási szolgáltatások, smink és akár szőrtelenítés közül is, valamint akár arc- és dekoltázsmasszázst is!
  • Kiváló ajándékötlet szépülni vágyó szeretteidnek!
  • A kártya akár több alkalommal, több részletben is felhasználható egész 2022-ben!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.05.06. - 2022.11.07 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot és törölközőt hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A SZOLGÁLTATÁS HELYE:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kupont egész 2022-es évben beválthatod!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • A kezelést a szolgáltató weboldaláról választható:  http://www.diamondszepsegszalon.hu/ 

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

További információk

  • Az ajándékutalvány a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió teljes áras kozmetikai szolgáltatásaira használható fel.
  • Fizethetsz vele arckezeléseket, szépségápolási szolgáltatásokat, sminkelést és akár szőrtelenítést is!
  • Az ajándékutalványt nem szükséges egyszerre, egy alkalommal felhasználni, hanem több alkalomra is lebontható az összeg!
  • Nem kell most eldönteni, hogy mire váltod be, bejelentkezéskor bőven elég!
  • Limitált ideig elérhető a kupon és egész 2021-ben beváltható, a tulajdonos személyesen vállal érte garanciát!
  • Ismerd meg a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió legfontosabb tudnivalóit!

A TELJES KUPON ÁRÁT SZÉP KÁRTYÁVAL SZERETNÉD FIZETNI?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2022 szeptember 30-ig bármely zsebet el tudják fogadni. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! 

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
31 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
★★★★★
★★★★★
"Összességében elégedett voltam a szolgáltatással, egy kicsit szerettem volna szépítkezés közben relaxálni, de a kozmetikus hölgy egy kicsit szeret beszélgetni. "
Méri Sándorné

Videó

Ajándékutalvány kuponunk leírása

Válaszd Te is a legjobb ajándékutalványt és lepd meg vele szerettedet!

Te is azok közé tartozol, akik sokat, napokat, heteket gondolkodnak azon mivel is lehetne meglepni a szerettedet? Mindig törekedsz, hogy a legjobbat add Neki? Nem kell tovább agyalnod, hiszen elhoztuk Neked a tökéletes megoldást! Válassz Te is egy kedvezményes ajándékutalványt és bízd párodra a döntést! 

 

 Az utalványon lévő összeget teljesen a szépülésre, feltöltődésre használhatod fel Te vagy a párod. Szabadon választhattok a teljes áras kozmetikai szolgáltatások közül, így Tiétek lehet többféle arckezelés, mint például a tű nélküli mezoterápia, iontoforézis, ultrahangos arckezelés, vagy szépségápolás, hogy párod könnyedén kicsinosíthassa a szempilláit és szemöldökét.

Továbbá választhat alkalmi vagy nappali sminket, de még a szőrtelenítést is, ha már régóta szeretne eljutni egyre.

A kozmetika és szépségápolás napjainkban már mindkét nemet érinti, így bátran ajánljuk nők és férfiak részére is. A helyszínen kellemes környezet és tapasztalt kozmetikus vár, hogy a legkiválóbb élményt nyújthassa!

Ne maradj le a hihetetlen kedvezményről, hiszen az ajánlat csak LIMITÁLT ideig elérhető! Válaszd a legjobbat és ajándékozd igazi meglepetést Te is! 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu