Abstract - Kavargó áramlatok

Pupler-Art | www.colorface.hu/color.php
Ár:35.000Ft40.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
13% kedvezmény
Már csak 1 db maradt!
40.000 Ft
13%
5.000 Ft

Olajfestmény legfontosabb tudnivalók

Az élet áramlása? - Gondolatok, színek, formák, áramlás..Neked mi jut eszedbe róla? 

Ha szeretsz elveszni a részletekbe, és elgondolkodni egy-egy kép láttán, hogy mit is rejt  festmény, akkor  a mostani absract olajfestményünk Neked való. A kasírozott vászonra festett kavargó áramlatok az élet áramlását is szimbolizálhatják. 

Ha Te vagy valamelyik szeretted szeret elmélyülni a művészetben, lepd meg ezzel az egyedi festménnyel, hiszen ebből csak ez az egy készült. 

A termék tulajdonságai:

  • olajfestmény
  • kasírozott vászonra készült

Mérete: 50*70 cm

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Pupler-Art felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Pupler-Art a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Pupler-Art információk

Egyedi és stílusos festmények!

A Pupler-Art immár 6 éve foglalkozik festéssel, ez a szenvedélye. Főleg akrilfestékkel vagy olajfestékkel készülnek a képei. Szívesen fest megrendelésre is, fotó alapján, főleg állatokról szóló vagy természettel kapcsolatos képeket. Kedvence az absztrakt téma, és az állatképek. Képei változatosak, az egyszerűtől az összetettig mindenféle megtalálható a repertoárjába, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. 

A képeit most ráadásul díjmentesen juttatja el, hogy otthonod méltó dísze lehessen. GLS futárszolgálat segítségével, megrendelést követő 3-5 napon belül már gyönyörködhetsz is benne. Nincs más dolgod, mint megtalálni méltó helyét otthonodban. 

Abban az esetben, ha nem vagy elégedett a rendeléseddel, 14 napon belül lehetőséged van visszaküldeni. Ilyen esetben a szolgáltatóval szükséges felvenned a kapcsolatot. Ha visszapostázod a terméket ez időn belül sértetlen, hibátlan állapotban, visszautalják részedre a vételárat, a postaköltség ez esetben azonban téged terhel.

Forgalmazó:
Kun Attila Józsefné Adószámos Magánszemély
kunagi34@gmail.com
+36-20/497-5661

Átvételi lehetőségek:

GLS Házhozszállítás

0 Ft  (3-5 munkanap)