A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban

5/5Otthoni Szabadulószoba | Budapest,
  • Nem tudjátok mit csináljatok a haverokkal? Szeretnétek valami izgalmasat csinálni? Mit szólnátok egy otthoni szabaduló játékhoz? 
  • Elhoztuk most Nektek kedvezményesen a szabadulószobák izgalmas játékát az otthonodban! Próbáljátok ki most az "A gyilkos csapdája" nevű játékot, amelyben interaktív elemek és rejtélyes feladatok várnak! 
  • Szervezd meg Te is a csapatodat és már indulhat is a játék! Nektek sikerül megoldani a rejtélyt? 
Ár:5.990Ft6.490 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
8% kedvezmény
6.490 Ft
8%
500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 17 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.26. - 2024.06.26

Szabadulós játék kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban

  • Külön a játékra készített weboldalak, videók, és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Meglepő eszközök és kreatív feladatok.
  • A játékot úgy alkottuk meg, hogy több fős csapatok is jól szórakozzanak.

 

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.26. - 2024.06.26 között

Bejelentkezés

Kérjük, hogy írj üzenetet az info@otthoniszabaduloszoba.hu e-mail címre a kuponkódod megadásával, majd ezt követően megkapod a weboldal elérési útvonalát, mely a játékra irányít. Ezután meg kell adnod a szintén e-mail üzenetben megkapott felhasználóneved és jelszavad, melyekkel bejelentkezve elindul a játék. A felületen hozzáférsz a segítségekhez is.

Amennyiben bármi kérdésed van, vagy segítségre van szükséged az alábbi telefonszámon is el tudsz érni minket: +36-70/398-3992.

A játékhoz szükséged van egy laptopra, vagy asztali számítógépre, mely rendelkezik internetkapcsolattal. Egy okostelefon szintén hozzájárul, hogy még jobban bele tudjátok élni magatokat a játékba, de nem nélkülözhetetlen. 

További információk

  • A játék nyomtatás nélkül, azonnal játszható.
★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
Online
★★★★★
★★★★★
"kellemes volt"
csillag eszter

Szabadulós játék kuponunk leírása

Oldjátok meg Ti is a rejtélyes és izgalmas feladatokat otthonról! 

Nem tudjátok mit csináljatok a haverokkal? Szeretitek a logikai, izgalmas játékokat, főleg, ha az a számítógépeden van? Érdekel a szabadulós játékok rejtelmei? 

Akkor elhoztuk neked a legjobb ajánlatot, ugyanis most kedvezményesen vehetsz részt egy szabadulós játékban, amelynek a címe: A gyilkos csapdája! 

Készüljetek fel, hogy sok-sok feladat keretében, több "wow" élményt tapasztalhattok meg és a kreatív, meglepő megoldásoknak köszönhetően új és új élményekben lesz részetek a játékon belül. 

Külön a játékra készített weboldalak, videók, és interaktív elemek teszik a rejtélyek megoldását valószerűvé és felejthetetlenné. Meglepő eszközök és kreatív feladatok.

A gyilkos csapdája

Legújabb kalandunkban nyomozói képességeiteket is próbára kell tennetek. Egy átlagosnak tűnő eset, amely valójában egy jól átgondolt terv, egy pszichopata beteg elméjének szüleménye.

Feladatotok az lesz, hogy megállítsátok és leleplezzétek a pszichopata szörnyű tervét. Ki áll mindezek mögött? Mi az indíték?

Törekedtünk a realisztikus játékra, így virtuális személyekkel kommunikálva, valósnak tűnő weboldalakat felfedezve, akár telefonhívást indítva fogtok tudni továbbhaladni.

Izgalmas, akár párhuzamosan is végezhető feladatrészek, amelyek néhol könnyedebben – azonnali sikerélményt biztosítva, néhol igazán komplex és összetett rejtvényeket elétek állítva kísérnek végig a történeten.

Többet nem mondhatunk el spoilerek nélkül, de ha szeretitek a kreatív, izgalmas feladatokat, az összeesküvés-elméleteket, krimiket, és csavarokkal teli történeteket, akkor ezt imádni fogjátok.

Kinek ajánljuk?

  • Akik szeretik a szabadulós játékokat,
  • Akik valami újat próbálnának ki,
  • Baráti társaságoknak, Activity helyett,
  • Ha csak feldobnád a pároddal az estét,
  • Izgalom családi összejövetelekre,
  • Közös játék egy távoli baráttal,
  • Ha unatkozol, és egyedül is nekivágnál egy izgalmas kalandnak.

Mire lesz szükségetek a játékhoz?

A játékhoz szükséged van egy laptopra, vagy asztali számítógépre, mely rendelkezik internetkapcsolattal. Egy okostelefon szintén hozzájárul, hogy még jobban bele tudjátok élni magatokat a játékba, de nem nélkülözhetetlen. 

Vásárlói tapasztalatok

Játékunk mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek szórakozást jelent az eddigi visszajelzések alapján. Játszották már 11 éves gyermekcsapattól kezdve tapasztalt szabadulók, és szerencsére mindenkinek volt benne kihívás, újdonság, és szórakozás. Gyerekeknek olyan célzattal is javasolt, hogy felhívja a figyelmet az interneten megosztott nyilvános adatok, információk veszélyére, és hogy milyen sebezhetővé tesszük magunkat a felelőtlenül megosztott személyes információkkal.

Ha Te is kedvet kaptál egy izgalmas és élethűnek tűnő szabadulós játékhoz, akkor nincs más dolgod mint összeszedni a csapatodat és már kezdődhet is a játék!

Lepd meg haverjaidat vagy szeretteidet és játszatok együtt, dolgozzatok össze és oldjátok meg a rejtélyes feladatokat!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu