90 perces tradicionális thai masszázs és 60 perces olajos masszázs teljes testre, az otthonodban!

  • A pihenéshez most egy lépést sem kell megtenned, hiszen tapasztalt masszőröd házhoz megy, Budapest területén kiszállási díj nélkül!
  • A masszázskombináció segítségével jobb lesz az egészséged, kellemes lesz a közérzeted, ráadásul két és fél óra kényeztetést szerezhetsz!
  • A masszázs segít a szervezet természetes gyógyulási folyamatainak gyorsításában, méregteleníti a testet, és az immunrendszered is erősíti!
Ár:9.990Ft16.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
38% kedvezmény
16.000 Ft
38%
6.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.06.11. - 2018.09.26

Thai masszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

90 perc tradicionális, pihentető teljes testes thai masszázs, 60 perc olajos teljes testes masszázzsal, az otthonodban, akár az irodádban, Budapest területén ingyen kiszállással a hatásosabb gyógyulásért, jó közérzetért és erős immunrendszerért!

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.06.11. - 2018.09.26 között

FONTOS: A két masszázs csomagban jár, így nem lehet külön időpontban igénybe venni őket, csak egyben! Ha túl sok számodra a 2,5 óra kényeztetés, oszd meg egy számodra fontos személlyel, és egymás után megmasszíroznak Titeket!

  • A kupont személyesen is odaadhatod a megbeszélt időponton!
    Ha nem áll módodban kinyomtatni, küld át a ribaigabor@gmail.com címre.
  • A tapasztalt masszőröd házhoz megy, a kiszállás Budapest egész területén ingyenes! Emellett kiszállás Budakalászra, Pomázra és Szentendrére is!
  • Egy személy korlátlan kupont használhat fel, akár saját részre, akár ajándékba.

Bejelentkezés

Előzetes időpont egyeztetés a +36-30/590-6036 számon a kuponkódod megadásával.

Időpontot 10:00-20:00 óráig tudsz foglalni.

Ellenjavallatok

Fertőző betegség, lázas állapot, akut gyulladás, krónikus betegség, sebek, daganatos betegség, friss trauma, műtét utáni állapot, mentális, idegrendszeri zavarok, csontritkulás, magas vérnyomás, szívelégtelenség, visszértágulat (az érintett végtagot nem szabad masszírozni), alkoholos, beszámíthatatlan állapot, terhesség (az első 3 és az utolsó hónap), menstruáció (nem kizáró ok, de fokozza a vérzést, így egyéni döntés).

Ha nem tudod biztosan, hogy egészségügyi problémád lehetővé teszi-e a Thai Masszázs igénybevételét, feltétlenül kérdezd meg kezelőorvosod.

További információk

A masszázs ágynak nincs súlykorlátja!

  • A tradicionális thai masszázs közben kényelmes, laza ruhában leszel.
  • Az olajos masszázs aromaterápiás olajjal történik, ami a bőrödet is ápolja, igény esetén kérheted azt, hogy egy-egy testrészre jobban fókuszáljon a masszőröd.
  • Az olajos masszázs alatt fürdőruhában is lehetsz.
  • A masszázsokat profi férfi masszőr végzi!

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik.

Szolgáltatás helye
Ingyenes kiszállás Budapest teljes területén!

Thai masszázs kuponunk leírása

Két és félórás kényeztetés thai-, és olajos masszázzsal!

A masszázzsal nem csak nyugalmat és relaxációt kapsz, de rengeteg pozitív hatása is van a szervezetedre nézve. A masszázskombináció segítségével a lelki nyugalmadért, és a fizikai jólétedért is tehetsz! A Diamond Deal kuponjával, ráadásul hihetetlen kedvezménnyel juthatsz hozzá a két speciális masszázshoz.

Két és fél órás kikapcsolódás tradicionális thai masszázzsal és olajos masszázzsal az otthonodban, kiszállási díj nélkül Budapesten,  kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A tradicionális Thai masszázsról

A thai masszázs mindig meditációval vagy imával kezdődik, amelyben a masszőröd egészséget és jól létet kíván Neked. A legősibb és leghatékonyabb masszázsterápia, amely az akupresszúrát és az indiai ayurvédikus elveket ötvözi, a jóga testhelyzetekkel.

Ismét szabad energiapályákkal

Elméleti alapjaiban az energiaáramlást is elősegíti a szervezetedben. A keleti orvoslás szerint a testedet, mint a  világ minden más élőlényét energia vesz körül. A stressz, a traumák nehezítik az energia áthaladását az energiapályáidon, és ezzel fizikai és lelki megbetegedéseid lehetnek. A masszázs feloldja ezeket a blokkokat, hogy ismét harmonikus és egészséges legyen az életed!

A kezelésről

Masszázs közben kényelmes, laza ruhában leszel. A thai masszázs nem használ sem krémet, sem pedig olajat. Az egész tested megmozgatják a fejed búbjától a lábujjadig, ráadásul különböző kimozgatásokkal.

A thai masszázs jótékony hatásai:

  • Relaxálja a testet és a lelket.
  • Csökkenti a stresszt.
  • Erősíti az immunrendszert.
  • Támogatja a szervezet öngyógyító erejét.
  • Az energiapályák megnyitásával sokkal aktívabb, jókedvűbb leszel.
  • Méregtelenít.
  • Csökkenti a fájdalmat.
  • Növeli a test rugalmasságát,

Az olajos masszázsról

A különleges masszázs speciális illóolajjal történik, ami sikamlóssá teszi a bőrt, így a masszázs kifejezetten kellemes érzés lesz. Az olajnak nincsenek kellemetlen hatásai, azonban a bőrbe beszívódva táplálja és feltölti azt! A masszázs serkenti az anyagcserét, gyorsítja a vérkeringést, így a szövetek friss, oxigéndús vérhez juthatnak.

Két és fél órás kikapcsolódás tradicionális thai masszázzsal és olajos masszázzsal az otthonodban, kiszállási díj nélkül Budapesten,  kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról bárhol, bármikor.

Lájkold a DiamondDealt a facebookon és oszd meg ajánlatát a barátaiddal, hogy ők is részesüljenek a kedvezményes világunkból. Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu