90 perces teljes arctisztítás: kulcs az egészséges, sugárzó bőrhöz, a XI. kerületben

  • Az egészségesebb, simább és ragyogóbb arcbőr most közelebb van, mint gondolnád.
  • Az arctisztítás a kulcs az egészséges, sugárzó bőrhöz - ráadásul az itt töltött idő alatt teljesen felfrissülhetsz és minden stresszt magad mögött hagyhatsz.
  • Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy az arcod új energiával teljen meg. Szerezd be kuponunk most, és tedd meg az első lépést a teljes megújulás felé!
  • Sok szeretettel várnak téged a Móricz Zsigmond körtér és Újbuda-központ M4 metrómegálló közelében található XI. kerületi Holisztikus Kozmetikában, ahol arcbőröd teljes felfrissülésen esik majd át.
Ár:9.990Ft19.990 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
51% kedvezmény
19.990 Ft
51%
10.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 7 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.07. - 2024.07.08

Arctisztítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 90 perces teljes arctisztítás.

A kezelés menete:

  • letisztítás arcttejjel
  • tonizálás
  • peeling
  • gyógynövényes felpuhító pakolás
  • mélytisztítás
  • fertőtlenítés
  • összehúzó pakolás
  • bőrnyugtató habkrém

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.07. - 2024.07.08 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges a kezelésre, kedvezményes kuponkódod megadásával a +36-70/384-8633 vagy pedig a +36-70/369-4342 telefonszámon.
  • Kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre, és mutasd fel szolgáltató partnerünknek.
  • Az ajánlattal a szolgáltató az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen.

HELYSZÍN:

A szalon könnyen megközelíthető helyen, a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára, 150 méterre található.

További információk

  • A kezelésen csak és kizárólag bio kozmetikumokat használnak.

Az arctisztítás gyógynövényes kozmetikummal egy természetes és hatékony módszer az arc tisztítására és frissítésére.

  • Arctisztítás: Ez az alapvető arckezelési eljárás, amely során a bőrt megtisztítják a szennyeződésektől, felesleges olajtól és elhalt hámsejtektől. Általában tisztítószerek, gőzölés, tonizálás és bőrradírozás segítségével történik.
  • Arcpakolás: A pakolások különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket a bőrre visznek fel. Például hidratáló, tápláló vagy bőrmegújító hatóanyagokat tartalmazhatnak.
  • Arcmasszázs: Az arc- és nyakmasszázs relaxáló hatással van, serkenti a vérkeringést, fokozza az oxigén- és tápanyagellátást a bőrben, és javítja a bőr rugalmasságát. 
  • Peeling: A bőr kémiai vagy mechanikai exfoliációját jelenti, amely során az elhalt hámsejteket és a felszíni szennyeződéseket eltávolítják. Ez segít megújítani a bőrt, javítja a textúrát és elősegíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását.

 

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy  lemondani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Bár már régen volt, de emlékezetem szerint egy igen kellemes, jó közérzetet okozó kezelés volt."
Sélyi Katalin

Arctisztítás kuponunk leírása

Itt az ideje, hogy felfrissítsd arcbőröd!

Bőrünk nap mint nap megküzd a stresszel, az időjárási viszontagságokkal, és minden olyan tényezővel, amely az életünk során hat rá. Ahhoz, hogy bőrünk mindig a legjobb formájában legyen, rendszeres ápolásra van szüksége, és nem csak otthon, hanem profi kozmetikusok kezei alatt is.

A XI. kerületben a Holisztikus Kozmetika és Egészség Centerben profi szakemberek várnak!

A kezelésről

Kezdésként természetesen tisztítás történik, hogy bőröd teljesen magába szívhassa a krémek hatóanyagát. A kezelés során használt krémek csak és kizárólag bio kozmetikumok, így biztos lehetsz benne, hogy megannyi egészséges és jótékony hatóanyag kerül a bőrödbe. A kezelés végén egy bőrnyugtató habkrémmel zártok majd. Válaszd a minőséget és a szakértő kezeket, hogy tartós és hosszútávú javulást tapasztalhass magadon. 

Miért válaszd ezt a kezelést? 

Az arctisztítás gyógynövényes kozmetikummal egy természetes és hatékony módszer az arc tisztítására és frissítésére. A gyógynövényeknek számos jótékony hatásuk van a bőrre, például antibakteriális, gyulladáscsökkentő és tápláló tulajdonságokkal rendelkezhetnek. 

Továbbá eltávolítja a mélyen lerakodott szennyeződéseket és segíti a pórusok tisztaságát. Ennek hatására bőröd felfrissül és üdébb lesz.

Mik az arckezelések? Miért hasznosak?

A kozmetikai arckezelés különböző eljárásokat foglalhat magában, amelyek segítenek a bőr állapotának javításában és megőrzésében. Ezek az eljárások általában szépségszalonokban vagy kozmetikai klinikákon elérhetők, és a bőrtípustól, az egyéni igényektől és a kívánt eredményektől függően változhatnak.

Néhány népszerű kozmetikai arckezelés:

  • Arctisztítás: Ez az alapvető arckezelési eljárás, amely során a bőrt megtisztítják a szennyeződésektől, felesleges olajtól és elhalt hámsejtektől. Általában tisztítószerek, gőzölés, tonizálás és bőrradírozás segítségével történik.
  • Arcpakolás: A pakolások különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket a bőrre visznek fel. Például hidratáló, tápláló vagy bőrmegújító hatóanyagokat tartalmazhatnak. A pakolás segít hidratálni, táplálni és frissíteni a bőrt.
  • Arcmasszázs: Az arc- és nyakmasszázs relaxáló hatással van, serkenti a vérkeringést, fokozza az oxigén- és tápanyagellátást a bőrben, és javítja a bőr rugalmasságát. Gyakran használnak masszázskrémeket vagy olajokat a masszázs során.
  • Peeling: A bőr kémiai vagy mechanikai exfoliációját jelenti, amely során az elhalt hámsejteket és a felszíni szennyeződéseket eltávolítják. Ez segít megújítani a bőrt, javítja a textúrát és elősegíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását.

Add meg bőrödnek a legjobban és válaszd a Holisztikus Kozmetikát DD kuponunk által!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu