90 perces teljes arctisztítás: kulcs az egészséges, sugárzó bőrhöz, a XI. kerületben

  • Az egészségesebb, simább és ragyogóbb arcbőr most közelebb van, mint gondolnád.
  • Az arctisztítás a kulcs az egészséges, sugárzó bőrhöz - ráadásul az itt töltött idő alatt teljesen felfrissülhetsz és minden stresszt magad mögött hagyhatsz.
  • Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy az arcod új energiával teljen meg. Szerezd be kuponunk most, és tedd meg az első lépést a teljes megújulás felé!
  • Sok szeretettel várnak téged a Móricz Zsigmond körtér és Újbuda-központ M4 metrómegálló közelében található XI. kerületi Holisztikus Kozmetikában, ahol arcbőröd teljes felfrissülésen esik majd át.
Ár:9.990Ft19.990 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
51% kedvezmény
19.990 Ft
51%
10.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 6 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.03.15. - 2024.06.14

Arctisztítás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 90 perces teljes arctisztítás.

A kezelés menete:

  • letisztítás arcttejjel
  • tonizálás
  • peeling
  • gyógynövényes felpuhító pakolás
  • mélytisztítás
  • fertőtlenítés
  • összehúzó pakolás
  • bőrnyugtató habkrém

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.03.15. - 2024.06.14 között

  • Előzetes bejelentkezés szükséges a kezelésre, kedvezményes kuponkódod megadásával a +36-70/384-8633 vagy pedig a +36-70/369-4342 telefonszámon.
  • Kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre, és mutasd fel szolgáltató partnerünknek.
  • Az ajánlattal a szolgáltató az új vendégeinek szeretne kedveskedni, mindenki egyszer vehet részt kuponnal a kezelésen.

HELYSZÍN:

A szalon könnyen megközelíthető helyen, a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára, 150 méterre található.

További információk

  • A kezelésen csak és kizárólag bio kozmetikumokat használnak.

Az arctisztítás gyógynövényes kozmetikummal egy természetes és hatékony módszer az arc tisztítására és frissítésére.

  • Arctisztítás: Ez az alapvető arckezelési eljárás, amely során a bőrt megtisztítják a szennyeződésektől, felesleges olajtól és elhalt hámsejtektől. Általában tisztítószerek, gőzölés, tonizálás és bőrradírozás segítségével történik.
  • Arcpakolás: A pakolások különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket a bőrre visznek fel. Például hidratáló, tápláló vagy bőrmegújító hatóanyagokat tartalmazhatnak.
  • Arcmasszázs: Az arc- és nyakmasszázs relaxáló hatással van, serkenti a vérkeringést, fokozza az oxigén- és tápanyagellátást a bőrben, és javítja a bőr rugalmasságát. 
  • Peeling: A bőr kémiai vagy mechanikai exfoliációját jelenti, amely során az elhalt hámsejteket és a felszíni szennyeződéseket eltávolítják. Ez segít megújítani a bőrt, javítja a textúrát és elősegíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását.

 

Lemondási feltételek

Időpontot módosítani, vagy  lemondani legfeljebb a kezelés előtt 24 órával tudsz, ellenkező esetben az időpont felhasználtnak minősül, az alkalom pedig elveszik. Kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezz!

★★★★★
★★★★★
32 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
K-P: 09:00-19:00; Szo: 09:00-14:00
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Bartók Béla út 66. fsz. 7.
Kapucsengő: 55
★★★★★
★★★★★
"Jó hangulatú, professzionális a szalon. Kedvesek, mindenkinek csak ajánlani tudom."
Baracskáné Szilágyi Erzsébet

Arctisztítás kuponunk leírása

Itt az ideje, hogy felfrissítsd arcbőröd!

Bőrünk nap mint nap megküzd a stresszel, az időjárási viszontagságokkal, és minden olyan tényezővel, amely az életünk során hat rá. Ahhoz, hogy bőrünk mindig a legjobb formájában legyen, rendszeres ápolásra van szüksége, és nem csak otthon, hanem profi kozmetikusok kezei alatt is.

A XI. kerületben a Holisztikus Kozmetika és Egészség Centerben profi szakemberek várnak!

A kezelésről

Kezdésként természetesen tisztítás történik, hogy bőröd teljesen magába szívhassa a krémek hatóanyagát. A kezelés során használt krémek csak és kizárólag bio kozmetikumok, így biztos lehetsz benne, hogy megannyi egészséges és jótékony hatóanyag kerül a bőrödbe. A kezelés végén egy bőrnyugtató habkrémmel zártok majd. Válaszd a minőséget és a szakértő kezeket, hogy tartós és hosszútávú javulást tapasztalhass magadon. 

Miért válaszd ezt a kezelést? 

Az arctisztítás gyógynövényes kozmetikummal egy természetes és hatékony módszer az arc tisztítására és frissítésére. A gyógynövényeknek számos jótékony hatásuk van a bőrre, például antibakteriális, gyulladáscsökkentő és tápláló tulajdonságokkal rendelkezhetnek. 

Továbbá eltávolítja a mélyen lerakodott szennyeződéseket és segíti a pórusok tisztaságát. Ennek hatására bőröd felfrissül és üdébb lesz.

Mik az arckezelések? Miért hasznosak?

A kozmetikai arckezelés különböző eljárásokat foglalhat magában, amelyek segítenek a bőr állapotának javításában és megőrzésében. Ezek az eljárások általában szépségszalonokban vagy kozmetikai klinikákon elérhetők, és a bőrtípustól, az egyéni igényektől és a kívánt eredményektől függően változhatnak.

Néhány népszerű kozmetikai arckezelés:

  • Arctisztítás: Ez az alapvető arckezelési eljárás, amely során a bőrt megtisztítják a szennyeződésektől, felesleges olajtól és elhalt hámsejtektől. Általában tisztítószerek, gőzölés, tonizálás és bőrradírozás segítségével történik.
  • Arcpakolás: A pakolások különböző hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket a bőrre visznek fel. Például hidratáló, tápláló vagy bőrmegújító hatóanyagokat tartalmazhatnak. A pakolás segít hidratálni, táplálni és frissíteni a bőrt.
  • Arcmasszázs: Az arc- és nyakmasszázs relaxáló hatással van, serkenti a vérkeringést, fokozza az oxigén- és tápanyagellátást a bőrben, és javítja a bőr rugalmasságát. Gyakran használnak masszázskrémeket vagy olajokat a masszázs során.
  • Peeling: A bőr kémiai vagy mechanikai exfoliációját jelenti, amely során az elhalt hámsejteket és a felszíni szennyeződéseket eltávolítják. Ez segít megújítani a bőrt, javítja a textúrát és elősegíti a hatóanyagok mélyebb felszívódását.

Add meg bőrödnek a legjobban és válaszd a Holisztikus Kozmetikát DD kuponunk által!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!

 


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu