90 perces svédmasszázs, frissítő mentás citromos krémmel, arcmasszázzsal a IX. kerületben

  • Jól esne már egy kis kényeztetés? Válaszd az Aquabalance (XI. kerület) speciális svédmasszázsát, ami segítségével nem a stressztől búcsúzhatsz el, de javíthatod a vérkeringésed, és csökkentheted az izomfájdalmat!
  • 90 perces mentás citromos krémes masszázs, csak 3.990 Ft-ért a kuponunkkal!
Ár:3.990Ft11.300 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
11.300 Ft
65%
7.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.07. - 2018.10.10

Svédmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

90perces svédmasszázs frissítő mentás citromos krémmel, arcmasszázzsal.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.07. - 2018.10.10 között

  • A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés a +36-30/959-4515 számon vagy a qualitiavitae@gmail.com címen az 5 jegyű kuponkódod megadásával.
  • Előfordulhat, hogy nem tudják azonnal felvenni a telefont, akkor kérjük hívd kicsit később. Nem garantált, hogy már holnapra lesz időpontod, de próbálkozz és gondolkodj előre 3-4 munkanapot.
  • Ha megadod emailcímed, foglalásodról emailben is küldenek részedre értesítést, sőt 24 órával időpontod előtt is fogsz kapni értesítést, hogy másnap várnak.
  • Egy vásárló saját részre egy kupont használhat fel, ajándékba bármennyi adható. A kuponodat ne felejtsd otthon és vidd magaddal a kezelésre.
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Haller Gardentől pár perc séta! Ingyenes parkolási lehetőség vár az üzlet előtt.

További információk

  • A 90 perc optimális idő arra, hogy felfrissülj testben-lélekben!  
  • A masszázs teljes testre vonatkozik az arc valamint a láb feszítő izmainak masszírozásával.
  • Ajánlott ha szereted a finom illatokat és szeretnél kilencven percre elmerülni a citrom és a menta frissítő világában.
  • Frissítő, regeneráló hatása révén a masszázs oldja az izomgörcsöket, a befeszült hátizmokat, felpezsdíti a vérkeringést.
  • A masszázs hatásaként gyorsul az anyagcsere és a méregtelenítés.Tested-lelked megnyugszik, gondolataid kitisztulnak, közérzeted javul.
  • YOUNG Beauty arcmasszázs hatására a bőr kapillárisai megnyílnak, ezáltal felgyorsul a sejtek újratermelése. A többféle gyógynövényből, álló krém nem tartalmaz tartósítószert és illatanyagot.  
  • Az ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan és légy tekintettel az előtted várakozó és utánad érkező vendégekre illetve késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján: Hétfőtől-Péntekig: 10:00-20:00
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 38-40.
A Haller Gardentől 1 perc séta.

Svédmasszázs kuponunk leírása

Frissülj fel a citrom és menta erejével!

A citrom és a menta, nemcsak a konyhánkban mutat jól, a masszőrök is előszeretettel használják hűsítő és frissítő hatásuk miatt. 

Ismerd meg Te is a Japán nők titkát és frissülj fel egy 90 perces testmasszázzsal, mentás- citromos krémmel és hozzá egy páratlan Young Beauty arcmasszázzsal az Aquabalance Szépség Szalonban.

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

A svédmasszázs teljes testeden oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is! 90 perc alatt a kényelmes relaxáció állapotába kerülsz, mintha több órát aludnál!

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

Ellenjavallatok: láz, fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás, daganatos betegség, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, ízületi instabilitás, egyes szív- és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos állapot, terhesség.

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Young Beauty arcmasszázs - Európában egyedülálló

A masszázs fontos az arcnak is, hiszen segítségével lendületet kapnak az izmok, és így később fognak beindulni az öregedési folyamatok. Európában egyedülálló a Young Beauty arcmasszázs, hiszen a kezelés alatt alkalmazott kozmetikumoknak kimagaslóan magas az ásványi anyag és a vitamin tartalmuk. Bőrünk Yin Yang területeit már az ókori kelet szépészeti mesterei is ismerték jellemzőikkel együtt, az általuk lefektetett szabályok alapján épül fel a Young Beauty masszázs is. A masszírozás során víz alapú krémeket masszíroznak a bőrödbe, amely többféle gyógynövényből és növényi olajokból áll. Tápláló és tartósítószer mentes!

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Vásárold meg még ma a kupont, hiszen fillérekért juthatsz hozzá egy szuper masszázshoz! Megveszem gomb!

 Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A változás kulcsa: 5 alkalmas egyéni vagy párkapcsolati coaching - személyesen vagy online
30.000 Ft kupon ár helyett MA csak 27.000 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu