9 fogyasztó kezelés Alpha Led Oxy2 Spa kapszulával, lipolézerrel és kavitációval

  • Fogyj, méregteleníts, erősítsd az immunrendszeredet, és szabadulj meg a narancsbőrtől most a Beauty and Balance Stúdióban.
  • 3 alkalmas lipolézeres zsírbontás, Alpha Led Oxy2 Spa kapszulás kezelés és kavitációs kezelés.
  • A Beauty & Balance Szépségstúdió Budapest XI. kerületében, a 4-es metró vonalán várja a szépülni és karcsúsodni kívánó vendégeit.
Ár:11.990Ft163.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
93% kedvezmény
163.500 Ft
93%
151.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.11.17. - 2020.02.17

Alpha Led Oxy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 alkalmas fogyasztó kezeléscsomag, melynek részei alkalmanként:

  • 20 perces lipolézeres kezelés,
  • 20 perces kavitációs zsírbontás
  • 35 perces Alpha Led Oxy2 Spa kapszulás kezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.11.17. - 2020.02.17 között

Egy kupon vásárolható saját célra, és ajándékba is. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Bejelentkezés:

Előzetes, telefonos bejelentkezés az alábbi számon lehetséges: +36/70-930-1816 

Menstruáció idejét, meglétét kérjük figyelembe venni időpont-egyeztetésnél!

További információk

A lipolézeres eljárás teljesen biztonságos, technológiája klinikailag bizonyított, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre.

A kezelés fájdalommentes, kényelmes pihenésként éled majd meg.

Gyors és látványos fogyásban lesz részed a kezelés által.

Lemondási feltételek

Időpont lemondása, módosítása személyesen vagy telefonon szigorúan az előjegyzett időpont előtt minimum 24 órával! (Amennyiben ez nem történik meg a kupon felhasználtnak minősül) 10 perc késés esetén új időpontot biztosítanak a vendégek részére!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sze-P.: 09:00-21:00; K-Cs.: 07:00-19:00; Szo.: 08:00-14:00
Szolgáltatás helye
1116 Budapest, Soproni út 25-27.
Janssen Kozmetika kiírás alatt

Alpha Led Oxy kuponunk leírása

Eleged van a sikertelen fogyókúrából?

Már olyan sokféle fogyókúrás receptet próbáltál ki, és még egyik sem vált be? Most ajánlunk neked egy új kezelést, amivel akár már egy alkalom után is látható eredménynek örülhetsz. De lássuk, mit is tartalmaz az ajánlatunk.

Alpha Led Oxy2 Spa kezelés a Beauty & Balance Szépségstúdióban.

Sikeres fogyás Alpha Led Oxy2 Spa kezeléssel

Az Alpha Led Oxy2 Spa kezelés egy új generációs tudományosan megtervezett,  egészségmegőrző, alakformáló, fogyasztó, bőrfeszesítő cellulit kezelő SPA kabin, ötvözi az összes eddigi, a gyógykapszulák során kifejlesztett és felhasznált technológiát.

A készülék funkciói és hatásmechanizmusai, mérési eredmények:
Szabadalmaztatott Alpha Mély-meleg terápia

A szervezet a működése során az elfogyasztott tápanyag jelentős hányadát fordítja az optimális test hőmérsékletének fenntartására.  Mivel már +- 1-2 fokos maghőmérséklet változás is komoly működési zavarokat okozhat, ezért ez az egyik legfontosabb élettani folyamat. Fenntartására és optimalizálása nagy mennyiségű  szénhidrátot, fehérjét vagy zsírt fordít.

Fiatalodj a Beauty & Balance szalonjában, DiamondDeal kuponnal nagy kedvezménnyel!

Extrém környezetben, a külső természeti környezet jelentős hőmérséklet növekedése esetén, a hőszabályozás során keletkezett energiaszükséglet jelentősen megnő.  Ezen megnövekedett energiaszükséglet fedezésére a szervezetnek plusz, a normál szükséglethez képes akár 30-40%-kal több energiát (szénhidrátot, zsírt) kell elégetnie nyugalmi állapotban is.

Az optimális hőmérséklet megőrzése érdekében fokozódik a szív és érrendszer működése,  fokozódik a kiválasztás, hőhatás esetén a verejtékezés, gyorsulnak a nyirokfolyamatok.
Amennyiben az elfogyasztott táplálék nem elégséges a megnövekedett energiaszükséglet  fedezésére, a szervezet elkezdi lebontani a zsír-raktárakat, hogy a szükséges energiát zsírégetés segítségével biztosítsa.

A klinikai vizsgálat során megállapítást nyert, hogy az a tesztalany, aki napi legalább 40 percen keresztül használta az Alpha LED Oxy készüléket - magas intenzitáson-, napi kalória szükséglete 33%-kal növekedett: 2218 Kcal-ról 3042 Kcal-ra, mellyel összesen 824 Kcal plusz kalóriát égetett el.

Szépülj a Beauty & Balance szalonjában, DiamondDeal kuponnal kedvezményesen!

Röviden a lipolézeres kezelésről

A lipolézer alacsony szintű lézerenergiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből.

Pár szó a kavitációról

Amikor folyadékban nagy intenzitású rezgést vezetnek, a hanghullámok, melyek behatolnak a folyadékba, változó nagy nyomású (kompressziós) és kis nyomású (ritkuló) ciklusokat eredményeznek, a frekvenciától függő sebességgel. Az alacsony nyomású ciklus során a nagy intenzitású ultrahang hullám kis vákuum-buborékokat kelt a folyadékban. Amikor a buborékok mérete olyan nagy, hogy már nem képesek több energiát felvenni, hirtelen összeroskadnak a nagynyomású ciklus során, és roncsoló hatást végeznek. Ez a jelenség a kavitáció.

Alpha Led Oxy2 Spa kezelés a Beauty & Balance Szépségstúdióban.

Ha eleged van a kis úszógumiból, dobd le a Beauty & Balance-nál. De előtte vásárolj kupont a DiamondDealnél, hogy mindezt roppant kedvezményesen tehesd meg!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu