9 fogyasztó kezelés Alpha Led Oxy2 Spa kapszulával, lipolézerrel és kavitációval

Beauty & Balance Szépségstúdió | Budapest, XI. ker.
9 fogyasztó kezelés Alpha Led Oxy2 Spa kapszulával, lipolézerrel és kavitációval
Fogyj, méregteleníts, erősítsd az immunrendszeredet és szabadulj meg a narancsbőrtől most a Beauty and Balance Stúdióban (Kelenföldön). 3 alkalmas lipolézeres zsírbontás, Alpha Led Oxy2 Spa kapszulás kezelés és kavitációs kezelés csak 9.990 Ft-ért!
Ár:9.990Ft163.500 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
94% kedvezmény
163.500 Ft
94%
153.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 9 nap múlva.
A kupon beváltható:
2018.02.09. - 2018.04.25

Alpha Led Oxy kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

3 alkalmas fogyasztó kezeléscsomag, melynek részei alkalmanként:

  • 20 perces lipolézeres kezelés,
  • 20 perces kavitációs zsírbontás
  • 35 perces Alpha Led Oxy2 Spa kapszulás kezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.02.09. - 2018.04.25 között

Bármennyi kupon vásárolható saját célra, és ajándékba is. Más kedvezménnyel nem összevonható!

Bejelentkezés:

Előzetes telefonos bejelentkezés az alábbi számon lehetséges: +36/70-930-1816 

A stúdió címe:

Beauty & Balance Szépségstúdió: XI. ker., 1119 Budapest, Etele út 57. 2.em. - A Bikás parki metrómegállótól néhány percre!

További információk

  • A lipolézeres eljárás teljesen biztonságos, technológiája klinikailag bizonyított, alkalmas nagy mértékű és gyors zsírvesztésre.
  • A kezelés fájdalommentes, kényelmes pihenésként éled majd meg.
  • Gyors és látványos fogyásban lesz részed a kezelés által.

Lemondási feltételek

Lemondás, időpont módosítás személyesen vagy telefonon szigorúan az elő jegyzett időpont előtt minimum 24 órával! (Amennyiben ez nem történik meg a kupon felhasználtnak minősül) 10 perc késés esetén új időpontot biztosítunk a kedves Vendég részére! Menstruáció idejét, meglétét kérjük figyelembe venni időpont egyeztetésnél!

Beauty & Balance Szépségstúdió

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-Sze-P.: 09:00-21:00; K-Cs.: 07:00-19:00; Szo.: 08:00-14:00
Szolgáltatás helye
1119 Budapest, Etele út 57. 2.em.
Tömegközlekedéssel a legkönnyebben 4-es metró vonalán Bikás Park megállótól 2 perc sétára található.

Alpha Led Oxy kuponunk leírása

Eleged van a sikertelen fogyókúrából?

Már olyan sokféle fogyókúrás receptet próbáltál ki, és még egyik sem vált be? Akkor most ajánlunk neked egy új kezelést, amivel egy kezelés után máris látható lesz as eredmény. Lássuk, mit is tartalmazz az ajánlatunk.

Sikeres fogyás Alpha Led Oxy2 Spa kezeléssel

Az Alpha Led Oxy2 Spa kezelés egy új generációs  tudományosan megtervezett,  egészségmegőrző, alakformáló, fogyasztó, bőrfeszesítő cellulit kezelő SPA kabin, ötvözi az összes eddigi, a gyógykapszulák során kifejlesztett és felhasznált technológiát.

A készülék funkciói és hatásmechanizmusai, mérési eredmények:
Szabadalmaztatott Alpha Mély-meleg terápia

Alpha Led Oxy2 Spa kezelés a Beauty & Balance Szépségstúdióban.

A szervezet a működése során az elfogyasztott tápanyag jelentős hányadát fordítja az optimális test hőmérsékletének fenntartására.  Mivel már +- 1-2 fokos maghőmérséklet változás is komoly működési zavarokat okozhat, ezért ez az egyik legfontosabb élettani folyamat. Fenntartására és optimalizálása nagy mennyiségű  szénhidrátot, fehérjét vagy zsírt fordít. 

Extrém környezetben, a külső természeti környezet jelentős hőmérséklet  növekedése esetén, a hőszabályozás során keletkezett energia szükséglet jelentősen megnő.  Ezen megnövekedett energia szükséglet fedezésére a szervezetnek plusz, a normál szükséglethez képes akár 30-40%-kal több energiát (szénhidrátot, zsírt) kell elégetnie nyugalmi állapotban is.   Az optimális hőmérséklet megőrzése érdekében fokozódik a szív és érrendszer működése,  fokozódik a kiválasztás , -  hőhatás esetén   a  verejtékezés, gyorsulnak a nyirokfolyamatok. 
Amennyiben az elfogyasztott táplálék nem elégséges a megnövekedett energiaszükséglet  fedezésére, a szervezet elkezdi lebontani a zsír-raktárakat, hogy a szükséges energiát zsírégetés  segítségével biztosítsa.

A klinikai vizsgálat során megállapítást nyert hogy az a tesztalany - aki napi legalább 40 percen keresztül használta az Alpha LED Oxy készüléket - magas intenzitáson-  , napi kalória szükséglete 33% százalékkal növekedett 2218 Kcal-ról 3042 Kcal-ra ezzel összesen 824 Kcal plusz kalóriát égetett el.

Röviden a lipolézeres kezelésről

A lipolézer alacsony szintű lézer energiát bocsát ki, a zsírsejtek sejtfala áteresztővé válik és ennek következtében kiáramlik a sejtben tárolt zsír. Így a zsírsejtek mérete nagymértékben csökken. Ez a folyamat nem érinti a körülvevő sejteket, úgy mint a bőrt, ereket, perifériás idegeket. A trigliceridek kifolynak az áteresztővé vált sejtfalon és a sejtközi térbe jutnak, ahonnan a test természetes anyagcsere folyamata során jutnak ki a szervezetből. 

Pár szó a kavitációról


Amikor folyadékban nagy intenzitású rezgést vezetünk, a hanghullámok, melyek behatolnak a folyadékba, változó nagy nyomású (kompressziós) és kis nyomású (ritkuló) ciklusokat eredményeznek, a frekvenciától függő sebességgel. Az alacsony nyomású ciklus során a nagy intenzitású ultrahang hullám kis vákuum buborékokat kelt a folyadékban. Amikor a buborékok mérete olyan nagy, hogy már nem képesek több energiát felvenni, hirtelen összeroskadnak a nagynyomású ciklus során, és roncsoló hatást végeznek. Ez a jelenség a kavitáció.

Alpha Led Oxy2 Spa kezelés a Beauty & Balance Szépségstúdióban.

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!

Tetszik? Ajánld ismerőseidnek is!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 9% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Többféle fotózás a szabadban, otthonodban, vagy műteremben is
7.690 Ft kupon ár helyett MA csak 6.990 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu