8 alkalmas társastánc bérlet: Kubai Salsa, Kizomba, West Coast Swing órákra, kezdő-profi szinten

Budapest Pláza Tánciskola | Budapest, VIII. ker.
  • Szeretsz táncolni, és szívesen eljárnál egy csoportba is, ahol különleges társastánc elemeket tanulhatsz, ráadásul egy bevásárlóközpont közepén van a lehetőség?
  • A táncbérlettel Kubai Salsa, Kizomba vagy West Coast Swing modern táncműfaj alapjait sajátíthatod el, vagy fejlesztheted még profibb szintre, a jó zene, szuper társaság és helyszín is adott.
  • Próbáld ki akár az egyik, akár mindhárom műfajt választásod heti 1 vagy 2 alkalommal, összesen 8 alkalom erejéig, kezdő, középhaladó vagy haladó csoportban.
  • A VIII. kerületi Europeum Bevásárlóközpontban, a Budapest Pláza Tánciskolában tudod beváltani kedvezményes DD kuponunkat!
Ár:6.490Ft10.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
41% kedvezmény
10.000 Ft
41%
3.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.12.06. - 2019.03.06

Táncbérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

8 alkalmas táncbérlet 1 fő részére, az alábbiak szerint:

  • Ezen opció választás esetén heti 2 óra táncórán vehetsz részt, 8 alkalommal.
  • A választható óra típusai: Kubai Salsa, Kizomba, West Coast Swing lehet mind a 8 alkalom ugyanazon tánctípusra, lehet különbözőekre is.
  • A választható óra szintjei: bármilyen szintű órára beválthatóak a bérletek, kezdő, középhaladó, haladó stb.
  • Egy táncóra 60 percet jelent.

Az ajánlat megvásárlásakor az alábbi opciókból választhatsz:

  • Heti 1 órás, 8 alkalmas bérlet, választható társastánc típusokkal: Kubai Salsa, Kizomba, West Coast Swing - 10.000 Ft helyett 6.490 Ft.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.12.06. - 2019.03.06 között

A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés szükséges, kuponkódod utolsó 5 jegyének és a választott opció* megadásával, az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • +36-20/250-7203 számon, vagy
  • személyesen a tánciskolában.

Az órákon kizárólag 18. életévüket már betöltött személyek vehetnek részt, akár pár nélkül is!

Korlátlan mennyiségű kupon vásárolható ajándékba, de mindenki saját részre csak 1-1 kupont használhat fel.

A megvásárlástól számított 30 napon belül bérletre kell váltani kinyomtatott kuponodat, telefonos egyeztetést követően, a tánciskolában.

* Választható opciók:

1. Heti 2 órás, 8 alkalmas táncbérlet. Ebben az esetben a 2-8. táncóra lejárására a megadott 30 napon felül további 30 nap áll rendelkezésedre.

2. Heti 1 órás, 8 alkalmas táncbérlet. Ebben az esetben a 2-8. táncóra lejárására a megadott 30 napon felül további 60 nap áll rendelkezésedre.

Az opciókat a Megveszem gombra kattintva érheted el, kétféle, különböző áron.

További információk

  • Ajánlott, ha könnyed, zenés mozgásformát keresel, akár testedzésre is.
  • A tánciskola könnyen megközelíthető, jöhetsz a 2-es metróval, de akár a 4-essel is, itt tesz le a 4-6-os villamos, és az összes busz, ami a Rákóczi úton jár, mind megáll a tánciskolánál. 

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 48 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 13:00-20:30; Szo: 10:00-18:00
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Blaha Lujza tér 5.
Europeum Bevásárlóközpont

Videó

Táncbérlet kuponunk leírása

8 választható táncóra lehetőség egy budapesti pláza közepén: Kubai Salsa, Kizomba, West Coast Swing…

...Nem is tudod, hogy mit szeretnél kipróbálni? Most már ez nem kérdés, akár kipróbálhatod mindegyiket egy helyen a Budapest Pláza Tánciskolában! Hívd el barátod vagy párod és máris élmény, kikapcsolódás a testmozgás!

Bepillantás a táncterembe:Kedvezményesen beváltható DiamondDeal kupon a Budapest Pláza Tánciskolába, társastánc típusokra: Kubai Salsa, Kizomba, West Coast Swing, 8 alkalmas bérlettel, akár mindegyiket kipróbálhatod!

Alakformáló és szórakoztató táncórák

  • Kubai Salsa.
  • Kizomba.
  • West Coast Swing.

Mi a Kubai Salsa?

A kubai salsára jellemző a természetesség, a vidámság, az egyszerű ritmus. A pár mozgása folyamatosan körkörös, táncirányok nélkül, amit olykor virtuóz kézmozdulatok, és az afro testmozgás díszít. A mai tánctörténészek ezt a stílust „elvek nélküli tánc”-nak nevezik, mivel minden mozdulat megengedett, s maga a tánc a táncos belső szabadságából, a lüktető ritmusokra való természetes reakcióiból fakad.

Az órákon nagy körben táncoltok, hogy a párokat lehetőség legyen cserélni. Így a férfiak jobban meg tudják tanulni a vezetést, ha több hölggyel is táncolhatnak. A női vendégek pedig pont emiatt fognak tudni megbízni partnerükben és hagyni magukat általa vezetni, ha a férfi határozottan tudja, hogy mit szeretne táncolni.

Kinek ajánljuk a kubai salsat? Azoknak, akik szeretik a dallamos latin zenéket, valamint akik szeretnének magabiztosan táncolni egy-egy salsa esten többedmagukkal.

Kedvezményesen beváltható DiamondDeal kupon a Budapest Pláza Tánciskolába, társastánc típusokra: Kubai Salsa, Kizomba, West Coast Swing, 8 alkalmas bérlettel, akár mindegyiket kipróbálhatod!

Mi a Kizomba?

A kizomba a latin és salsa bulik új színfoltja. Rendkívül érzéki tánc, mely fülbemászó dallamainak és magával ragadó mozdulatainak köszönhetően az elmúlt években joggal hódította meg a világot.
Ezt a mozgalmas, változatos és élvezetes táncot mindenkinek érdemes elsajátítania!
A lépések sokszínűsége, a lányok különleges csípőmozgása és a tangóból eredő vezetés- és követéstechnika tökéletesen egészítik ki egymást ebben a táncban.

Mi a West Coast Swing?

A West Coast Swing a legkreatívabb műfaj a párostáncok között. Folyamatosan fejlődik, felhasználja más, épp divatos táncok elemeit a salsától a hip-hopon át a zoukig.

A West Coast Swing improvizációs tánc, amely nem más, mint testek párbeszéde: bármelyik partner irányíthatja a másikat. Követőként is megengedett a díszítés, a kisebb-nagyobb módosítás, sőt magasabb szinten a visszavezetés is, ami által mindkét félnek ugyanannyi lehetősége nyílik az önkifejezésre, illetve a zene kitáncolására, „láthatóvá tételére”. A cél, hogy a mozdulatok, a figurák minél szorosabb kapcsolatban legyenek a zenével.

És ami talán a legjobb a West Coast Swingben, hogy a legtöbb 4/4-es zenére táncolható, így bármi legyen is az ember kedvenc stílusa, valószínűleg „west coastolható”. Pop, RnB, funky, blues, akusztikus számok, néhány azok közül a műfajok közül, amik leggyakrabban hallhatóak egy-egy buliban.

Kinek ajánljuk a West Coast Swinget? Azoknak, akik szeretik a táncot önkifejezésre is használni, és akik jobban szeretik az improvizációt, mint a kötöttségeket.

Bepillantás a táncterembe:Kedvezményesen beváltható DiamondDeal kupon a Budapest Pláza Tánciskolába, társastánc típusokra: Kubai Salsa, Kizomba, West Coast Swing, 8 alkalmas bérlettel, akár mindegyiket kipróbálhatod!

Vásárold meg még ma a kupont, és lepd meg vele magadat vagy akár barátodat, barátnődet is, és vegyetek részt táncórákon az Europeum Bevásárlóközpontban!

Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 11% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Tavaszi kezelés az üde arcbőrért: Zsíros bőr arctisztítása Anesi termékekkel, 3 helyszínen
13.990 Ft kupon ár helyett MA csak 12.450 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu