8 alkalmas kombinált narancsbőr eltüntető bérlet egy ajándék arckezeléssel a Linus Alakformálásban

Linus Alakformálás | Budapest, XIV. ker.
  • Narancsbőrmentes, gyönyörű bőr a nyaralásra? Nem lehetetlen!
  • A Linus Alakformálás szalonjában 6 alkalmas narancsbőr kezelés csomag gondoskodik arról, hogy megszabadulhass a makacs cellulittól.
  • Vár a Linus Alakformáló szalon a Városliget közelében.
Ár:14.900Ft76.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
81% kedvezmény
76.000 Ft
81%
61.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.13. - 2018.12.19

Narancsbőr kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

8 alkalmas kombinált narancsbőr eltüntető bérlet ajándék egy alkalom hidratáló arckezeléssel mely az alábbiak szerint épül fel:

  • 4 x lipolézer,
  • 4 x kavitáció,
  • 8 x tekercselés,
  • 8 x hullámmasszázs,
  • 8 x vibrációs tréning.

+ egy alkalom ajándék 60 perces hidratáló arckezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.09.13. - 2018.12.19 között

A kupont vidd magaddal, mert mindenképpen kinyomtatva kérik a kezelés előtt!

Időpontot egyeztetni a+36-70/348-0781-es telefonszámon tudsz a kuponkódod megadásával.

Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod, a további alkalmakról egyeztess a szolgáltató partnerünkkel.

Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Ellenjavallatok: 

A kezelést súlyos betegség fennállása esetén (pacemaker, daganatos betegség, fertőző betegség), illetve terhesség ideje alatt nem veheted igénybe.

További információk

A két fő kezelés váltakozik alkalmanként. Első alkalom: vibrációs tréning, izomstimuláció, kavitáció, feszesítés, tekercselés, hullámmasszázs. A következő alkalom: vibrációs tréning, lipolézer, tekercselés, hullámmasszázs.

A kezelések után célszerű legalább 2-3 liter folyadék bevitele.

A kezelések mindig egyénre szabottak.

A kezelés hatásai: narancsbőr eltüntető, zsírszövet csökkentő hatása van, élénkíti az anyagcsere folyamatokat, javítja a nyirok- és vérellátást, bőrfeszesítő, kötőszövet erősítő terhesség utáni alakkorrekció hatékony izomépítő hatása van.

Az arckezelés az egy alkalom, és tű nélküli mezoterápiáskezelés, arcmaszkkal a kezelés ideje 60 perc.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 08-20 Sz:8-15
Szolgáltatás helye
1143 Budapest, Ilka utca 35. B. épület. I. em. 6.
(3-as kapucsengő)

Narancsbőr kezelés kuponunk leírása

Elég volt a makacs narancsbőrből?

Fedezd fel a szuper hatásos narancsbőr elleni kezeléseket és küzd le a nem kívánt cellulitot, hogy ne legyen takargatnivalód a nyáron. Most a Diamonddeal kuponjával kedvezményesen mondhatsz búcsút a nem kívánt területeknek. Légy magaddal elégedett, légy gyönyörű!

A kezelésekről:

A lipolézer mára már egy olyan bevált technológiának számít a fogyasztó kezelések között, amely biztonságosan és fájdalommentesen szabadít meg a zsírtól. Az eljárás során alacsony frekvenciájú lézernyalábok hatolnak bőrödbe, és melegíteni kezdik a mélyebben fekvő zsírszöveteket. Ennek következtében a zsírsejtek fala megpuhul és áteresztővé válik, és a sejtmag zsírtartalma egyszerűen kiáramlik a sejtekből. A kiáramló trigliceridek bekerülnek a nyirokáramlásba, és hamarosan távoznak is a szervezetből.

A kavitációs zsírbontás során a készülék feje ultrahangot bocsát ki, ami a zsírsejteket gyors rezgésre készteti. Ennek hatására sok apró buborék - más néven kavitáció - keletkezik, ami a sejtmembrán lebomlását okozza, majd a nyirokrendszeren keresztül távozik szervezetünkből. Az ultrahang a környező ereket és egyéb szöveteket nem károsítja.

Narancsbőr kezelések a Linus Alakformálásnál.

A testtekercselés speciális zsírégető pakolással, ahogy a nevében is benne van, különleges hatóanyaggal történik, mely a bőrödön áthatolva küzd meg a zsírsejtekkel. A csípőd és a hasad így látványos átalakuláson fog keresztül menni, az eredmény pedig magáért beszél. 

A tökéletes forma eléréséhez, hullámmasszázst használunk, más néven gépi nyirokmasszázst. Az nyirokmasszát megelőző 4 kezelés során a lebontott zsír a nyirokrendszeren keresztül tud távozni szervezetünkből. A nyirokmasszázs lényege, hogy a nyirokkeringést gyorsítjuk, ezáltal a felgyülemlett méreganyagok, illetve a lebontott zsír könnyebben és gyorsabban tud távozni szervezetünkből.

testvibrációs tréning képes növelni az izometrikus és az ezotóniás (dinamikus) izomerőt, a ruganyosságot, és a mozgékonyságot. Javítja a koordinációs készséget és a stabilitást. A személyes céljaidtól függően a legtöbb esetben a vibrációs tréning nagyszerűen képes helyettesíteni egy teljes fitnesz programot.

Narancsbőr kezelések a Linus Alakformálásnál.

Az arckezelés

A “tű nélküli” mezoterápiánál egy készülékkel, elektroporátorral juttatják a hatóanyagot a bőrbe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével képes megnyitni a bőrsejtek falát, kis csatornákat nyitva, ezeken keresztül juttatva be a szükséges hatóanyagokat. Az eljárás során a kezelőfejet mozgatják a bőrön (hasonlóan, mint az ultrahangkezelésnél). Az eljárás teljesen fájdalommentes, sőt még kellemes “mikromasszázs” érzet is tapasztalható.

A Linus Alakformálás képes valóra váltani az álmokat! Gyere el a szalonba, ami a Dürer kerttől csak 10 perc sétára helyezkedik el, és éld át Te is a csodát! Szabadulj meg a narancsbőrtől és a plusz kilóktól még olyan helyen is, ahonnan diétával és rendszeres sporttal is csak nagyon nehezen menne. Csúcstechnológiás kezeléseket kapsz anélkül, műtéti beavatkozás nélkül. Bízd magadra a szakemberekre, és a forradalmi alakformáló kezelésekre!

Szépülj és feszesedj a Linus Alakformálás szalonjában, a DiamondDeal óriási kedvezménye segítségével!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu