60 perces vákuummasszázs teljes testre, a Nyugatinál - viszlát narancsbőr!

Fekésházy Ambrus masszőr | Budapest, V. ker.
  • A vákummasszázs, azaz köpölyözés az egyik legrégebbi keleti módszer az egészség megőrzésére, és a karcsú alak eléréséhez!
  • A kis üvegharangok megszabadítanak a karfioloktól és a petyhüdt bőrtől, hogy ismét feszes és szexi legyél! 
  • Az eljárás serkenti a vérkeringést és az anyagcserét, így a szervezet egyszerűen el tudja szállítani a narancsbőrt okozó sejteket.
  • A masszőröd a Nyugati Pályaudvartól pár lépésre vár Téged is az alakformálásra!
Ár:1.990Ft7.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
74% kedvezmény
7.500 Ft
74%
5.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.06.15. - 2019.09.16

Köpölyözés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces köpölyözéses masszázs teljes testre, 1 fő részére, 1 alkalommal. Köszönj el a narancsbőrtől, és üdvözöld feszes, csinos domborulataid!

Az üvegharangokat ráhelyezik a problémás részre, kiszívják belőle a levegőt, így vákuum keletkezik. A vákuum segítségével széttörik a narancsbőrt, hogy a szervezetből kiürülhessenek a felgyülemlett méreganyagok.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.06.15. - 2019.09.16 között

Az előzetes telefonos időpont foglalásához keresd Fekésházy Ambrust a +36-30/445-8794 telefonszámon, kuponkódod megadásával!

  • A képzett szakember hétfő, szerda, péntek és szombati napokon tudja fogadni vendégeit.
  • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal!

Ellenjavallatok

Láz, fertőző betegség, akut gyulladás, daganatos betegség, friss trauma, hámhiány, vérzékenység, legyengült, alkoholos, beszámíthatatlan állapot, terhesség, menstruáció, a további ellenjavallatokról érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával korábban lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Szolgáltatás helye
1055 Budapest, Nyugati tér 6. I. em. 2.
Nyitvatartás: H-Sze-P: 08:00-20:00 Szo: 08:00-17:00

Köpölyözés kuponunk leírása

Köpölyözéssel a narancsbőr ellen!

A keleti gyógyászok biztosan tudtak valamit. Szépségápoló és egészségmegőrző kezeléseiket a mai napig hasznosítja az egész világ, nem is véletlenül, ilyen a köpölyözés is! Számolj le a karfiolokkal a legproblémásabb helyeken is, kedvezményesen!

Természetes eljárással a karfiolok ellen!

Ha szépségápolásról van szó, válaszd a természetességet! A narancsbőr ugyanis az évek során felgyülemlett méreganyagok, zsír és cukor összessége, amit a szervezet anyagcseréje nem tudott legyőzni. Ezeknek a csomóknak a szétbombázásával ismét vadítóan karcsú domborulataid lehetnek, feszes bőrrel. A köpölyözés nemcsak ebben lesz a segítségedre, de a szervezetedre is kifejezetten jó hatással van, hogy ne csak szép legyél, de egészséges is!

Mi a köpölyözés?

A köpölyözéskor kis üvegedényeket helyeznek a bőrödre. Ebből kiszívják a levegőt, így vákuum jön létre, melynek segítségével a véredények megtelítődnek, a vérkeringés pedig serkenni kezd. Ennek az edénynek a mozgatásával megtörik a testeden található cellulitot, hogy a szervezet ki tudja azt üríteni a nyirokkeringésen keresztül.

Fekésházy Ambrus Téged is megszabadít a nem kívánatos narancsbőrtől. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy megveszed a kupont a Megveszem gombra kattintva, és kipróbálod a speciális kezelést, amely nem csak széppé varázsol, de egészségessé is!

Spórolj és lájkold a DD-t a facebookon is, hiszen már közel 300.000-en rajonganak érte. Csatlakozz te is, és értesülj elsőként a csillogó kedvezményekről, melyeket a DiamondDeal csiszolt le neked! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu