60 perces teljes testmasszázs a Keletinél! Válassz 5 különféle masszázstípus közül.

Varga Nikolett - masszőr | Budapest, XIV. ker.
  • 60 perc a testi-lelki megújulásod jegyében! Válaszd ki a svéd-, gyógy-, sport- vagy frissítő teljes testmasszázsok közül, amire leginkább szükséged van.
  • Gyere a Vénusz Szépségszalonba (VII. ker.), ahol garantáltan véget vetnek a nyaki-hát-csípő-derék és lábfájdalmaidnak, és oldják feszült, letapadt izmaidat.
  • Pihend ki magad gyakorlott masszőr kezei között, csak 3.990 Ft-ért.
Ár:3.990Ft6.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
39% kedvezmény
Már csak 33 db maradt!
6.500 Ft
39%
2.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.02.05. - 2020.05.05

teljes testmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 alkalmas, 60 perces teljes testmasszázs, 5 különböző választható masszázstípusból, melyek a következők: 

  • svédmasszázs, akár választható olajjal is
  • gyógymasszázs
  • sportmasszázs 
  • frissítő masszázs
  • relaxáló masszázs 

60 perces kezelés alatt a teljes tested újjászületik, fellélegeznek az izmaid és a lelki felfrissülés sem elhanyagolható.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.02.05. - 2020.05.05 között

FONTOS: Kizárólag új vendégeknek lehetséges kuponosan igénybe venni! Egy személy, egy kupont használhat fel nyitvatartási időn belül 10-16 óráig.

  • Tökéletes ajándék lehet minden barátnak, családtagnak, munkatársnak!
  • A kupon vásárlásakor kérünk, vedd figyelembe, hogy akár 4-6 hét múlva tud csak időpontot adni a szolgáltató. 
  • A masszázs ágy maximum 105 kg-ig terhelhető!

Bejelentkezés:

  • A kupon felhasználása előtt telefonos bejelentkezés szükséges Varga Nikolett masszőrnél a+36-20/623-9926-os telefonszámon. Ha a masszőr dolgozik, nem tudja felvenni a telefont, de később visszahív. 

További információk

  • Képzett és tapasztalt női masszőr vesz kezelésbe.
  • A masszázs bizonyítottan csökkenti a stresszt és segít az izmok ellazultságát.
  • Ellazítják hátadat, vállaidat, nyakadat, azaz kifejezetten olyan területeket amelyeket pl. az ülő- vagy állómunka megterhel.
  • Kiválóan oldja a stresszt, segíti a relaxációt, egyben kiváló az izomgörcsök lazítására is.

ELLENJAVALLATOK

Daganatos betegségek, csontritkulás, krónikus ízületi gyulladás, akut artritis, cukorbetegség, súlyos szívbetegségek és keringési zavarok, vérzékenységgel járó betegség vagy vérzékenységet okozó gyógyszerek (pl. Sincumar, Marcumar, stb.) szedése, pacemaker használata, mélyvénás trombózis, visszér gyulladás, epilepszia, fertőző betegség, tüdő vagy mellhártya megbetegedése, TBC, influenzás, lázas állapot, bőrbetegségek, bőrfertőzések (pl. gombás fertőzés, övsömör, nyílt seb, stb.) mentális problémák (pl. skizofrénia) esetén, friss agyi történések (pl. stroke) vagy közvetlenül műtét után, valamint menstruáció idején, továbbá a terhesség első 3 hónapja alatt, valamint a 9. hónapban a masszázs nem vehető igénybe.

Lehetőleg ne masszíroztass közvetlenül étkezés, alkoholfogyasztás után.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás és módosítás legkésőbb 24 órával a kezelés előtt lehetséges. Kérjük, pontosan érkezz az időpontra, mert max. 10 perc késés esetén a masszázs ideje lerövidül.
10 percet meghaladó késés esetén új időpontot fogsz kapni!

teljes testmasszázs kuponunk leírása

A pihenés órája

Vágysz már egy kis pihenésre, de nem tudod még, hogy igazából milyen fajta lazítás esne a legjobban? Semmi gond, eldönteni van még idő, de azért adunk egy kis segítséget!

A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására. Modern társadalmunk stresszes, rohanó életmódja és a belőle származó testi-lelki egyensúly elvesztése lehetetlenné teszi az általános elégedettség és boldogság fenntartását. A masszázs egy passzív kikapcsolódási forma, mely nagyon fontos mind a test, mind a lélek szempontjából. A mai kor embere túlhajszolt, tele van feszültséggel, nincs ideje foglalkozni saját magával, ezáltal sajnos az egészségével sem.

Frissítő kényeztetés 4 féle masszázzsal kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

Milyen teljes testmasszázsok közül választhatsz?

svédmasszázs Európa legelterjedtebb masszázstípusa. Izomlazító, fájdalomcsillapító hatása révén a fáradt testrészek felüdítésére szolgál. A masszázs során a masszőr a testre simító mozdulatokkal az egész testet bekeni olajjal, majd a test teljes ellazulás érdekében mély, simító, lazító mozdulatokat gyakorol. A szív felé irányuló mélysimítások elősegítik a testnedvek és a vérkeringés optimalizálását. Majd gyúró, dörzsölő, rezegtető nyomásokat alkalmaz elsősorban a háton, majd a mellkas felső részén, fartájékon és a lábakon, kezeken. Ezek a nyomások elősegítik az izmok ellazulását, és a merev, összetapadt izomrostokat szétválasztását.

Frissítő kényeztetés 4 féle masszázzsal kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A gyógymasszázs a test felületén, meghatározott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre kialakuló válaszreakció a fizikai gyógyulás.
Az ember testét érő manuális mechanikai behatások részben közvetlenül, részben közvetve (neurohormonális úton) befolyásolják a sejtek és szövetek működését, elsősorban lokálisan (nedvkeringés, izomtónus), de a távoli  szervekben is (zsigerek, központi idegrendszer).
A gyógymasszázs végezhető frissítő céllal krónikus fáradtság csökkentésére, jobb közérzet elérésére, a teljesítőképesség emelésére. Javallott sportteljesítmény fokozására, regeneráció gyorsítására, sportsérülések után, izom rugalmasságának javítására.

A sportmasszázs során alkalmazott masszázstechnika nem a simító, gyengéd mozdulatokból áll, hanem erősebb, dörzsölő, ütögető fogásokat alkalmaznak.
A rendszeresen alkalmazott sportmasszázs a fizikai kondíció javításának kiváló módja, férfiaknak és nőknek egyaránt.
A sporttevékenységek előtti masszázs lényege, hogy a feszülő, letapadt, merev, görcsös izmokat fellazítsák, ezáltal azok rugalmasak, ellenállóbbak, terhelhetőbbek legyenek.
Az intenzív masszázs felkészít a testmozgásra, növekszik izomzatunk teljesítménye, és csökkennek a sérülések esélyei. A sporttevékenység utáni masszázs célja pedig a regenerálás. A sportmasszázs továbbá csökkenti az izmok duzzanatait, gyorsítja a sportsérülések gyógyulását, a sérülések utáni regenerálódást.  Megszünteti az izomgörcsöket, csillapítja a merev izmok okozta fájdalmakat. Nyugtató hatású, segít megszüntetni a fáradtságot, kimerültséget.

Frissítő kényeztetés 4 féle masszázzsal kedvezményesen, a Diamond Deal kuponjával!

A relaxáló masszázs egy finom simító, dörzsölő és apró körkörös gyúró mozdulatokból álló masszázs, amely segít leküzdeni a felgyülemlett feszültséget, stresszt. Aromaterápiával együtt igazán hatásos, így nemcsak az érintések hatnak, hanem a felszívódó aromák is.
A stressz oldó, görcsoldó, nyugtató hatású - tiszta növényi aromák -, az idegrendszerre nyugtató hatást gyakorolnak.

Vedd meg még ma a kupont, és élvezd ki a remek lehetőséget!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

A gyilkos csapdája - szabadulójáték az otthonodban
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu