60 perces svédmasszázs arcmasszázzsal, választható egzotikus masszázs olajjal két alkalommal

Jól esne fáradt izmaidnak egy kis masszázs? Itt a tökéletes alkalom! Az Aquabalance-ban (IX. kerület) 60 perces svédmasszázs arcmasszázzsal, választható szilva-gyömbér vagy japán orchideás masszázs olajjal két alkalommal csak 4.980 Ft a kuponunkkal.

Ár:4.980Ft15.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
67% kedvezmény
15.000 Ft
67%
10.020 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.04.17. - 2018.06.27

Svédmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

60 perces teljes testes svédmasszázs arcmasszázzsal, választható egzotikus masszázs olajjal két alkalommal.

Az alábbi masszázsolajok közül választhatsz:

  • szilva-gyömbér fűszeres masszázs olaj
  • japán orchideás masszázs olaj
  • passiógyümölcsös és narancs-fahéjas olaj

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.04.17. - 2018.06.27 között

  • Előzetes bejelentkezés a +36-30/959-4515 számon vagy a qualitiavitae@gmail.com címen az 5 jegyű kuponkódod megadásával.
  • Előfordulhat, hogy nem tudják azonnal felvenni a telefont, akkor kérjük hívd kicsit később.
  • Nem garantálják, hogy már holnapra lesz időpontod, de próbálkozz és gondolkodj előre 3-4 munkanapot.
  • Ha megadod emailcímed a foglalásodról e-mailben is küldenek részedre értesítést sőt 24 órával időpontod előtt is fogsz kapni egy értesítést, hogy másnap várnak. 
  • A szalon könnyen megközelíthető, a Haller Gardentől pár perc séta! Ingyenes parkolási lehetőség vár az üzlet előtt.
  • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható.
  • A kuponodat ne felejtsd otthon és vidd magaddal a kezelésre.

További információk

  • YOUNG Beauty krémes arcmasszázs során többféle gyógynövényből, álló krémet használnak amely nem tartalmaz tartósítószert és illatanyagot.  
  • Férfi masszőr várja kedves vendégeit​.

Ellenjavallatok:  láz, fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás, daganatos betegség. A további ellenjavallatokról bővebben lentebb a leírásban olvashatsz vagy érdeklődj a szolgáltató partnerünknél.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan és légy tekintettel az előtted várakozó és utánad érkező vendégekre illetve késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján: Hétfőtől-Péntekig: 10:00-20:00
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 38-40.
A Haller Gardentől 1 perc séta.

Svédmasszázs kuponunk leírása

Élvezd a kényeztetést, miközben szépülsz - svédmasszázzsal!

A svédmasszázs oldja a kellemetlen vagy akár fájdalmas izomgörcsöket. Simító, dörzsölő, gyúró, ütögető, rezgető fogásai finoman választják fel a letapadt izmokat, melyek ellazulhatnak, és nem nyomják a továbbiakban az ízületeket, kiváltva azok fájdalmas panaszait, vagy éppen mozgásuk beszűkültségét. Csökkenti a fájdalomérzetet is, valamint a keringés gyorsításával elűzi a fáradságot és a stresszt is! 

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

A gyömbér elsősorban trópusi növényként ismert, de használata a testápolásban is kezd elterjedni. Fűszeres, könnyed illata felfrissíti a testet és lelket, így garantáltan jobb közérzetet biztosít a masszázs után. Görcsoldó és fájdalomcsökkentő, emésztésjavító, ízületi gyulladásokra is rendkívül hasznos. Megfázásokra, meghűlés kezelésére is eredményesen alkalmazható. Vérkeringés javító, gyulladáscsökkentő. A szilva megvédi és táplálja a bőrt, csökkenti a szárazságot és a bőrhámlást.

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

A Japán Orchideás masszázsolajban az Orchidea kellemesen nőies illatát ötvözték a szakma elvárásaival. A kellő hatás elérésének érdekében, argán olajjal is fűszerezték. Az olaj a természetes anyagok kedvelőinek, testápolóként is használható, mert bársonyos puhaságot biztosít a bőrnek. A masszázsolajak E-vitamin tartalma segít a kötőszövetek regenerálódásában, javítja a bőr struktúráját. Nem tartalmaz paraffint, parabéneket, mesterséges tartósítószereket és színezékeket.

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

Ellenjavallatok:  láz, fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás, daganatos betegség, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, illetve véralvadásgátló gyógyszer szedése, rheumatoid arthritis aktív fázisa, előrehaladott csontritkulás, be nem állított magas vérnyomás, ízületi instabilitás, egyes szív- és keringési problémák, visszeresség (az érintett végtagot nem szabad masszírozni, de máshol lehet), legyengült, alkoholos állapot, terhesség.

Young Beauty arcmasszázs - Európában egyedülálló

A masszázs fontos az arcnak is, hiszen arcmasszázs segítségével lendületbe kapnak az izmok, és így később fognak beindulni az öregedési folyamatok. Európában egyedülálló a Young Beauty arcmasszázs, hiszen a kezelés alatt alkalmazott kozmetikumoknak kimagaslóan magas az ásványi anyag és a vitamin tartalmuk. Bőrünk Yin Yang területeit már az ókori kelet szépészeti mesterei is ismerték jellemzőikkel együtt, az általuk lefektetett szabályok alapján épül fel a Young Beauty masszázs is. A masszírozás során víz alapú krémeket masszíroznak a bőrödbe, amely többféle gyógynövényből és növényi olajokból áll. Tápláló és tartósítószer mentes!

Frissülj fel svéd masszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával az Aquabalance Szépség Szalonban!

A masszázs olyan mint a sport, rendszeresség a titka. A legideálisabb, ha hetente egyszer masszíroztatunk, hacsak kezelőorvosunk máshogy nem javasolja. Az elvégzett masszázs hatása 4-5 napig is eltarthat. Vásárold meg még ma a kuponunkat, és dönts, hogy egy alkalommal vagy két alkalommal szeretnél részesülni hihetetlen kedvező áron, ebben a szuper masszázsban! Megveszem gomb!

 Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu