60 perces svédmasszázs AJÁNDÉK arcmasszázzsal, a IX. kerületben

Qualitia Vitae Masszázsszalon | Budapest, IX. ker.
  • Szeretnél ismét boldog és kiegyensúlyozott lenni?
  • Ehhez receptként szolgálhat a 60 perces, teljes testre szóló svédmasszázs. A problémásabb testrészek is megkapják a megfelelő kezelést a gyógyuláshoz, a többi testrész pedig csak lazul és készül a következő napokra. Az ajándék arcmasszázs pedig csak hab a tortán.
  • Szavazz a kiváló minőségű szolgáltatásra, egy kedvezményes DD kupon megvásárlásával, a szalon könnyen megközelíthető, a Haller Gardentől pár perc séta!
Ár:3.490Ft8.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
57% kedvezmény
8.000 Ft
57%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.07.13. - 2019.10.14

Svédmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Egy alkalom 60 perces svédmasszázs ajándék 10 perces arcmasszázzsal. A svédmasszázs teljes testre vonatkozik, mely oldja az izmok feszültségeit, valamint a mindennapi stressz ellen is kiváló.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.07.13. - 2019.10.14 között

A kupon beváltásához előzetes bejelentkezés a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával a +36-30/959-4515 számon vagy a qualitiavitae@gmail.com emailcímen.

Ellenjavallatok: láz, fertőző betegség (kiemelten a fertőző bőrbetegségek), akut gyulladás, daganatos betegség, műtét utáni állapot, hámhiány, vérzékenység, rheumatoid arthritis aktív fázisa, magas vérnyomás, alkoholos állapot, terhesség.

Megközelítés

Ingyenes parkolási lehetőség vár az üzlet előtt. Tömegközlekedéssel a 2 és 24 villamosok Haller utca / Soroksári út megállójától kb. 100 méterre.

Lemondási feltételek

Időpont módosítása vagy lemondása legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük érkezz pontosan, és légy tekintettel az előtted várakozó, utánad érkező vendégekre, illetve, hogy késés esetén a masszázs ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján: Hétfőtől-Péntekig: 10:00-20:00, Szombat: 10:00-14:00, Vasárnap: Zárva
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Soroksári út 38-40.

Svédmasszázs kuponunk leírása

Svédmasszázs, úgy istenigazából

Mivel mindenképpen férfi masszőr végzi a kezelést, így kérhetsz egészen erős masszázst is, mely az összes csomót feloldja izmaidból.

Frissülj fel svédmasszázzsal és ajándék arcmasszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával a Qualitia Vitae férfi masszőrének keze alatt!

Ezért válaszd a svédmasszázst

A svédmasszázs több évszázados fejlődésen ment keresztül, mire elérte mai formáját. Nem véletlenül lett az egyik leghíresebb, legnépszerűbb egészség megőrző és gyógyító kezelés, hiszen számtalan jótékony hatással van a szervezetedre:

  • Serkenti a vér- és nyirokkeringést, így a szövetek friss, oxigéndús vérhez jutnak.
  • Az anyagcsere serkenésével a méreganyagok távoznak a szervezetedből.
  • Csökkenti az izom és ízületi fájdalmakat.
  • "Megjavítja" a letapadt, megrövidült izmokat.
  • Megnyugtat, csökkenti a fájdalmat.
  • Erősíti az immunrendszered, strapabíróbb leszel.
  • Harmonizálhatod az életed a segítségével.
  • Jobb lesz a közérzeted.
  • Tökéletes kiegészítése az edzésednek!

Szakszerűen átmozgatja az izmokat, határozott fogásaival (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció) tökéletesen ellazítja az izmokat és elsimítja a mozgásszegény életmódból és tartáshibákból eredő izomgörcsöket. 

A masszázs teljes testre vonatkozik. Regeneráló hatása révén a masszázs oldja az izomgörcsöket, a befeszült hátizmokat, felpezsdíti a vérkeringést. A masszázs hatásaként gyorsul az anyagcsere és a méregtelenítés, javul a vérkeringés. Tested-lelked megnyugszik, gondolataid kitisztulnak, közérzeted javul.

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: arcmasszázs.

Frissülj fel svédmasszázzsal és ajándék arcmasszázzsal kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával a Qualitia Vitae férfi masszőrének keze alatt!

Vásárold meg a teljes testet ellazító masszázskupont, hiszen ajándék arcmasszázst is kapsz hozzá, mindezt szuper kedvezményes DD áron!

 Tetszik az ajánlat? Akkor lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu