60 perces metamorf stresszoldó lelki-blokkoldó kezelés, választható nyak vagy talpmasszázzsal

  • Sokat idegeskedsz, stresszes a munkád? Ez a masszázs segít, hogy a tudatalattidból kioldódjanak az életedet gátló, hátráltató lelki blokkok.
  • A masszázsnak köszönhetően igazán kiteljesedhetsz és megújulhatsz!
  • A lelki megújulást a Jászai Mari tértől 5 perc sétára találod!
Ár:3.990Ft8.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
54% kedvezmény
8.500 Ft
54%
4.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.11.05. - 2019.02.06

Stresszoldó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Metamorf stresszoldó lelki-blokkoldó kezelés, választható nyak vagy talpmasszázzsal összesen 60 percben, hogy megújulva folytathasd az életed, stressz nélkül!

A kezelés időtartama: 45 perc metamorf stresszoldó kezelés +15 perc nyak vagy talpmasszázs.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.11.05. - 2019.02.06 között

Bejelentkezés és időpont egyeztetés a telefonon előre egyeztetett időpontra Ambrus Mónikánál a +36-70/319-3399 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával!

  • A kupon felhasználásakor kérünk, vedd figyelembe, hogy a délutáni és esti időpontok rendkívül népszerűek, és ezekre az időpontokra előfordulhat, hogy 2-3 hét múlva tud csak időpontot adni szolgáltató partnerünk ezért gondolkodj előre. 
  • Saját célra egy kupon használható fel, ajándékba bármennyi megvásárolható de a megajándékozott is egy kupont használhat fel saját részre. 
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze. A kinyomtatott kupont vidd magaddal a kezelésre!

FONTOS! A kupon kifejezetten új vendégek részére szól, de bármely korosztály számára kitűnő választás! Ugyanazon személy csak egyszer vehet rész a kezelésen.

Ellenjavallat: Pacemaker viselése.

További információk

  • A metamorf kezelés egy speciális stresszoldó, lelki blokkoldó technika, mely hatékony és kíméletes. Kisgyermekeken és időseken is biztonságosan, hatásosan alkalmazható.
  • Hatására megnő, az életkedvünk, önbizalmunk. Segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, nyitottabbá, oldottabbá tesz, másként látjuk az életet.
  • Pozítív hatásaként segít megszüntetni a félelmeket, megszabadít a komor, negatív gondolatoktól, a nyomasztó érzések, a pszihoszomatikus tünetek, végtaggörcsök, megszűnnek. 
  • A kezelést tapasztalt hölgy masszőr végzi.
  • Az energiablokkok felszabadulása után megújulsz, nyugodtabb leszel, és a szervezeted is egészségesebb lesz.
  • Szabadon választható nyak vagy talpmasszázzsal koronázzák meg a kezelést!
  • A masszázs utcai ruhában történik, csupán a zoknit szükséges levenni.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legkésőbb 12 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfőtől-Péntekig 17:00-20:00-ig bejelentkezés alapján
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Pannónia utca 6. 3-as csengő (földszinti udvari lakás)

Stresszoldó kezelés kuponunk leírása

Változtathatsz! Válaszd a megújulást, és a harmonikus, egészséges életet!

A stressz és az idegesség csendes gyilkosok. Azt gondolhatod, hogy ez a kifejezés túlság, de ez nem igaz. Szépen lassan, észrevétlenül cserkész be, beleolvad a mindennapjaidba, aztán szép lassan megfojt. És ami a legszörnyűbb, Te ezt gyakran észre sem veszed! A stressz azonban pont egy olyan dolog, amit egy kis odafigyeléssel és megelőzéssel örökre elfelejthetsz!

Válaszd a masszázsunkat, és ne csak a stressztől szabadulj meg, de a traumák negatív hatásaitól is!

Relaxáló, stresszoldó, lelki blokk oldó masszázs kedvezményese, a Diamond Deal kuponjával!

A metamorf masszázs egy nagyon hatékony speciális stresszoldó, lelki blokkoldó technika

A masszázsnak rengeteg jótékony hatása van a szervezetedre. Serkenti az anyagcserét, segítségével friss oxigénhez jutnak a szöveteit, méregtelenít, jót tesz az izmoknak, szalagoknak, csigolyáknak. Kifejezettem kellemes érzés, elfelejted a gondokat és a problémákat.

A metamorf masszázs azonban még ennél is több. Megszünteti azokat a lelki blokkokat, amik a hosszú évek alatt alakulnak ki stressz, trauma, szeretethiány, lelkiismeretfurdalás, esetleg fájdalom miatt. Ezeket a panaszokat folyamatosan cipeljük a vállunkon, észre sem véve azt, mennyi mennyire megnehezíti az életünket. A masszázs feloldja ezeket a blokkokat, hogy az életünk ismét harmonikus és boldog legyen, és kiteljesedhessünk.

Hogyan működik?

Nagyon finom, lágy mozdulatokkal dolgozik, a fejeden, a kezeden, és a gerincen lévő reflexpontokat stimulálja. Ez által energiahullám keletkezik, ez pedig feloldja a blokkokat. Eltünteti a félelmeket, oldja a gátlásokat, oldottabbá tesz. Sokkal jobb lesz a kedved a kezelés után, és az önbizalmad is megnő. Alkalmazható kisgyerekektől kezdve egészen idős korig, bárkin, biztonságosan!

Miben segíthet a metamorf masszázs? 

Kedvezően hat többek között, a gyomorfekélyre, emésztési problémákra, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre. A metamorf masszázs pozitív hatása, hogy segít megszüntetni a félelmeket, enyhíti a fizikai tüneteket és nyugtatja a lelket, megszabadít a stressztől, ami nagyon is jelen van életünkben. Általában 3-5 kezelés szükséges, de ez függ a problémától és az egyéntől is.

A magzatkori stresszoldás segíthet leküzdeni a felnőttkori szorongásokat, félelmeket, most nagy kedvezménnyel, a DiamondDeal kuponjával.

Ambrus Mónika eddigi munkái során mindig is emberekkel foglalkozott. A sors úgy terelgette, hogy rátalált a masszázsra, amivel segíteni tud az embereknek, hogy megtalálják a harmóniát. Okleveles masszőrként célja, hogy színvonalas segítséget tudjon nyújtani, ha úgy érzed kibillentél a lelki egyensúlyodból. Folyamatosan képzi magát, hogy minél többet tudjon adni a hozzá fordulóknak és szeretettel vár a stressz és lelki-blokkoldó masszázs kezelésre az Eredet Energia Harmonizálás Stúdióban a Vígszínházzal szemben.

Válaszd a Diamond Deal kuponját, és szabadulj meg kedvezményesen a hosszú éveken keresztül cipelt traumáktól, fájdalomtól, és stressztől. Itt van az ideje annak, hogy teljesen kiteljesedj, és újra harmonikusak legyenek a mindennapok!

Lájkold a DiamondDealt a facebookon,és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborunkhoz, hogy minél előbb értesülj a legcsillogóbb ajánlatainkról! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu