Hatékony kezelés és kellemes lazítás! 60 perc VelaShape és 30 perc fájdaloműző hátmasszázs segít!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Szánj 90 percet a hőn áhított alakodért, és próbáld ki a csúcstechnológiás, EREDETI Syneron VelaShape fogyasztó kezelést egy fájdalom és stresszűző hátmasszázzsal kísérve!
  • Bánj el a zavaró úszógumikkal, miközben gondoskodhatsz a feszülő hátadról és sajgó derekadról!
  • Látogass el kedvezményes kuponoddal a VII. kerületi Diamond Masszázs Stúdióba, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétányira.
Ár:8.990Ft28.250 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
69% kedvezmény
28.250 Ft
69%
19.260 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2023.03.02. - 2023.06.02

fogyasztó kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

Innovatív, csúcstechnológiás  fogyasztó és felfrissítő csomag 1 alkalommal az alábbiakkal:

  • 60 perc EREDETI Syneron VelaShape fogyasztó kezelés,
  • 30 perc hátmasszázs választható masszázsolajjal
  •  A Syneron VelaShapeTM kezelés a világ jelenleg legnépszerűbb sebészeti beavatkozásával felérő testformáló, körfogatcsökkentő, cellulitmentesítő eljárása. 4 technológiát egyesít magában, így hatékonysága többszörös egy alkalom során.
  • A hátmasszázs kiválóan alkalmas stresszes életet élő és ülőmunkát végző emberek számára, akik gyakran szenvednek hát vagy derék fájdalmakban. Nagyon jól esik egy ilyen masszázs, amikor már fizikailag érezzük a testtartásunkból is a nap terheit.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2023.03.02. - 2023.06.02 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Kérjük, saját törölközőt és papucsot hozz magaddal a masszázs igénybevételéhez! A helyszínen törölközőt mi is tudunk biztosítani 500 Ft/fő felárért, melyet a szolgáltatás előtt a helyszínen szükséges rendezni.

Időpont foglalásnál jelezd, hogy egymás után, vagy két külön alkalommal szeretnéd felhasználni a fogyasztó kezelést és a masszázst. Utóbbi esetben két időpontra lesz szükséged.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.

  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel! A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy személy kuponos áron egy kupont használhat fel, amennyiben további kupont szeretne felhasználni, úgy a helyszínen a kupon árának 25%-os felárát kell megfizetnie.

Felárak, opciók

  • Törölköző: 500 Ft/fő

További információk

  • Professzionális, csúcsminőségű szolgáltatás, megdöbbentő, tartós és látványos eredményekkel. Körülbelül már 5 millió vendég próbálta ki, akik elégedettek voltak az eredménnyel.
  • Többszörösen elnyerte “Az év non-invazív alakformáló berendezése” címet. Non-invazív, azaz műtét nélküli eljárás, nincs gyógyulási idő, komfortos, gyors és eredményes kezelés,egyedülálló a fogyasztó piacon.
  • Elsőként kapta meg az FDA minősítését a hatékony körméret és a cellulit csökkentésről!
  • A legjobb eredmény elérése érdekében heti 2-3 alkalom javasolt, a két kezelés között kb. 3-7 napnak kell eltelnie.
  • Szalonunkban az EREDETI, izraeli Syneron gépet használjuk, ami a világon levédett és egyedülálló technológiával rendelkezik.
  • A VelaShape kezelés és a masszázs rövidebb kezelésekre nem bonthatók!
  • A hátmasszázst Neked ajánljuk, (ha):

    • Ülő vagy állómunkád során fokozott terhelésnek van kitéve gerinced,
    • Hobbi- vagy hivatásszerűen sportolsz, és egészségügyi okokból szükséged van hátmasszázsra.
    • Stresszes életmód esetén, menedzser masszázsként.
    • Gyakorta fejfájással, migrénnel küzdesz.
    • Mozgásszegény életmód ellensúlyozására váltanád be.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál. 2023. január 9-től minden SZÉP-kártya szolgáltatásért a szálláshely zsebről fizethetnek, így a vendéglátás és a szabadidő zseb megszűnik. Az új rendeletnek köszönhetően a SZÉP kártya tulajdonosok már mindenféle megkötés nélkül használhatják fel a kártyájukon lévő összeget. A kártyával fizethető szolgáltatások köre nem változik. Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"."
Nagy Szilvia

Videó

fogyasztó kezelés kuponunk leírása

Fogyás és felfrissülés egyben

Alakod formálása után jól esik egy kis pihenés? Akkor ez lesz a csomag, amit neked találtunk ki. A már egy alkalom után is eredményes VelaShape fogyasztó kezelés után felfrissülésedhez 1 órás masszázst is igénybe vehetsz, de akár más időpontra is tartogathatod azt. Csak rajtad áll, mit szeretnél, ahogyan a masszázshoz az illóolajat is te választhatod ki!

Karcsú és feszes vonalak

Álomalakod elérésének érdekében...

A Diamond Masszázs Stúdió csak és kizárólag olyan kezeléseket alkalmaz, amelyek csúcsminőségi szolgáltatást és látványos eredményt biztosítanak. Gépeik a legkorszerűbb berendezések, amelyek biztonságosak és kiváló eredményt nyújtanak a formálódni vágyó vendégek számára. A szalonban csak olyan kezeléseket alkalmaznak, amelyek hatása többszörösen bizonyított, ennek megfelelően pedig szívből tudják ajánlani a maximális elégedettség érdekében.

Amit tudnod kell a Syneron VelaShapeTM kezelésekről:

A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiában dolgozva, fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé. 

A négy technológiát egyesítő Syneron VelaShapeTM rendszer egyedülálló, együttes hatást fejt ki a lágyszöveti zsírdepókra, zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A VelaShapeTM rendszer forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt.

A Syneron VelaShapeTM kezelések alkalmazási lehetőségei:

  • Cellulit csökkentés és striák, avagy nyúlási csíkok kezelése
  • Méretcsökkentés bármelyik testrészen
  • Szülés utáni alak helyreállításához
  • Nyirokmasszázs, méregtelenítés
  • Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása
  • Testkontúr átformálás,
  • Bőrfiatalítás és- feszesítés
  • Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása
  • Izomfájdalmak, görcsök

Ne menj még, egy nagyszerű masszázs is vár rád!

Bár a fogyasztó kezelés egyáltalán nem megerőltető, egy finom masszázs jól fog esni utána, hiszen az mindig jó, még egy végigpihent nap végén is. Hidd el, a te testedre-lelkedre is ráfér egy kis felfrissülés. És hogy garantált legyen ellazulásod, a hátmasszázshoz te választhatod ki a masszázsolajat, melynek finom illatába burkolózva töltheted majd a fél órát, és amely ápolja majd bőrödet, míg a masszőr ügyes kezei kidolgozzák izmaidból a fáradtságnak nyomait is.

A masszázzsal igazi görcsoldó élményben lesz részed, több területet illetően is. Ugyanis közvetlenül oldja a feszülést a derék, nyak, váll területeken, ezzel biztosítva a jobb vérkeringést, a felfrissülést.gerincoszlop melletti letapadt izmokat segít ellazítani, újra fájdalommentessétéve a mindennapi mozdulatokat. S valld be, nem utolsó szempont, ha nem kell minden egyes cipőfűzésnél egy „jaj” szócskát elejtened.

Fogyás és felfrissülés egyben. Ha pont ez kell neked, akkor máris kattints a Megveszem gombra, mert ez a kupon sem lesz örökre elérhető ezen a hihetetlen áron!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu