6 alkalmas 4 az 1-ben VelaSlim fogyasztó bérlet 3 választható ajándék kezeléssel a VI. kerületben

BEAUTY FORCE STUDIO | Budapest, VI. ker.
  • Kilátástalannak tűnik a küzdelem a narancsbőrrel szemben? A Beauty Force Stúdióban (VI. kerület) a 6 alkalmas bérlet segítségével végleg leszámolhatsz vele!
  • A VelaSlim 4 az 1-ben fogyasztó kezelés kombinálja az infravörös fénytechnológiát, a bipoláris rádiófrekvenciás energiát, a görgőfejes pulzáló vákuum technológiát és a masszázsterápiát.
  • Szerezd vissza bőröd feszességét 15.990 Ft-ért a Hősök terétől csak 10 perc sétára.
Ár:15.990Ft59.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
73% kedvezmény
59.000 Ft
73%
43.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.11.21. - 2020.02.21

fogyasztó bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

6 alkalmas 4 az 1-ben VelaSlim fogyasztó bérlet és mellé választható 3 alkalom ajándék kezelés: lipolézer vagy vaku walk vagy nyirokmasszázs 3 alkalommal.

A VelaSlim kezelés időtartama alkalmanként 30 perc, ahogyan az ajándék kezeléseké is.

Mindenki számára ajánlott, akik szeretnének megszabadulni a felesleges kilóiktól, és feszesebb, kisimultabb bőrre vágynak, tűszúrás vagy sebészi beavatkozás nélkül! A kezeléssel átlagosan 6 cm körméret csökkenés érhető el a fenék területén, 2,5 cm a comboknál és 7 cm a has területén.

A VelaSlim egyedülállóan kombinál négyféle kezelést, hogy együttes hatást gyakorolhasson a zsírsejtekre és a bőrfelszínre.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.11.21. - 2020.02.21 között

  • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a +36-30/565-4370 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének megadásával. A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal az első kezelésre.
  • A kupon érvényességi idején belül elegendő az első alkalmat felhasználni. A többi kezelést akár a lejárat után is igénybe tudod venni.
  • A kupon a szalon új vendégeinek szól, a korábbi vendégeknek a szalon más kedvezményekkel kedveskedik. Az új vendégek saját részre egy darab kupont használhatnak fel.

Ellenjavallatok

  • A kezelés nem ajánlott a magas vérnyomással, pacemakerrel élőknek, továbbá a terhesség, szoptatás ideje alatt.

Megközelítés

  • A stúdió a Nyugati pályaudvar és a Városliget között található, a 72 trolibusz Bajza utcai megállójánál.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 24 órával a kezelés előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Megértéseteket köszönjük! Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. Késés esetén a kezelés ideje lerövidül.

Videó

fogyasztó bérlet kuponunk leírása

Dobd le azt az úszógumit 4 az 1-ben fogyasztó bérlettel!

A plusz kilók önmagában elég zavaróak, ha azonban narancsbőrrel társulnak, még kilátástalanabbnak tűnik megszabadulni tőlük. Nem kell ellenségeskedésbe kezdeni a tükörrel, hiszen megtaláltad a megoldást: a VelaSlimmel!

Mit tud a VelaSlim?

A VelaSlim 4 technológiát ötvöz magában, hogy a lehető leghamarabb érd el a bomba alakot:

  • Az infravörös fénytechnológiát,
  • bipoláris rádiófrekvenciás energiát,
  • görgőfejes pulzáló vákuum technológiát és a 
  • masszázsterápiát.

Több fogyasztó kezelésnél is előfordul, hogy bár a zsírsejteket felbontja, a felbontott sejteket a helyükön hagyja. Így igazából semmi látványos hatása nincs a kezelésnek. A VelaSlim-mel nem kell ettől félned, hiszen még a sejtekbe tapadt zsírt is kimasszírozza a testedből! 

Beauty Force Studio, VelaSlim, fogyasztó bérlet, lipolézer, vaku walk, nyirokmasszázs, kupon, akció,

Így olvasztja le rólad a kilókat és a narancsbőrt:

A 4 lépést nem véletlenül fejlesztették a kezelésbe, hiszen mindegyik fontos állomása a kívánt alak elérésének. Az első két fázisban cseppfolyóssá teszi a zsírsejteket, hogy az könnyen távozni tudjon a szervezetedből. A vákuum ezután megtöri ezt a kocsonyás zsírréteget, majd a nyirokkeringésbe húzza azt. A masszázs ezután segít abban, hogy véglegesen távozzanak ezek a kellemetlen sejtek.

A nyirokkeringés serkentésével a sejtanyagcsere serkenni kezd. Ez után a felgyülemlett méreganyagok, melyek a narancsbőrt is okozzák, könnyedén el tud kerülni a szervezetből.

Beauty Force Studio, VelaSlim, fogyasztó bérlet, lipolézer, vaku walk, nyirokmasszázs, kupon, akció,

ajándék, szépségápolás
+ Ajándék: választható kezelés 3 alkalommal!

A nyirokmasszázs a méregtelenítésben játszik hatalmas szerepet, segítségével a sejtanyagcsere és a méregtelenítés erősen fokozódik.

lipolézeres kezelés fájdalommentes, nem igényel beavatkozást. Azoknál a zsírpárnáknál a legfontosabb a hatása, amit a diéta és az edzés sem tud eltüntetni.

vaku-valk a fenék, has és combok zsírégetésének serkentésében játszik nagy szerepet. A zsírszövetek vérellátása serken, kioldódnak a salakanyagok, erősebb lesz a kalóriaégetés, sőt! segítségével az emésztésed is javul!

Vedd meg még ma a kupont, és élvezd a fájdalom nélküli szépülést! Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Szabadulj meg a narancsbőrtől és a felesleges kilóktól fogyasztó bérlettel kedvezményesen, a DiamondDeal kuponjával!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu