Zsírolvasztás 5x30 perc VelaShape technológiával +alkalmanként AJÁNDÉK vibrotrénerrel Oktogonnál

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Szabadulj meg a zavaró feleslegtől, a makacs narancsbőrtől és érd el a régóta áhított tökéletes alakot!
  • 5x30 perc VelaShape csúcstechnológiás alakformálás + minden alkalom után 20 perc vibrotréner edzés és szakértővel való konzultáció segít hozzá, hogy biztosan elérd a kitűzött célod!
  • A két kezelés hatása összeadódik, így hatékonyabban és gyorsabban formálja az alakod!
  • Vásárolj szuper áron DD kupont, és karcsúsodj a Király utcai 4-6 villamosmegállótól pár perc sétára a Diamond Masszázs Stúdióban.
Ár:15.990Ft45.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
65% kedvezmény
45.000 Ft
65%
29.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.10.04. - 2022.03.25

velashape alakformálás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalmas alakformáló kezeléscsomag, amely a következők szerint épül fel:

  • 5x30 perc VelaShape-kezelés,
  • +ajándék: minden kezelés után akár 20 perces vibrotréner használat.

Az optimális eredmény elérése érdekében heti 2-3 alkalommal is jöhetsz a kezelésekre, de akár össze is vonhatsz 2 alkalmat egybe.

  • Szalonunkban az EREDETI Syneron gépet használjuk, ami a világon levédett és egyedülálló technológiával rendelkezik, a leghatékonyabb és legmodernebb készülék az alakformálás területén!
  • A Syneron VelaShapeTM 4 technológiát egyesít magában, így hatékonysága többszörös egy alkalom során. 
  • 1 alkalom csak egy testrész kezelésére használható fel!
  • Az eredmények önmagukért beszélnek, akár 6-10 cm körméret csökkenés (2-4 ruhaméret!) is elérhető. Az eredménye tartós és hónapig megtartja az új alak vonalait.

A VelaShapeTM sikertörténete számokban:

10.000 kezelés naponta, világszerte több mint 40 publikált klinikai tanulmány 5 millió elégedett, kezelt vendég világszerte többszörös "Az év non-invazív alakformáló berendezése" cím CE és FDA engedélyek, a VelaShapeTM az elsőként kapta meg az FDA minősítését a hatékony körméret és a cellulit csökkentésről!

A VelaShapeTM kezelés a világ jelenleg legnépszerűbb sebészeti beavatkozással felérő testformáló, körfogat csökkentő, cellulit mentesítő eljárás.

Professzionális, csúcsminőségű szolgáltatás, megdöbbentő, tartós és látványos eredményekkel.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.10.04. - 2022.03.25 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhatja. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. 

A kupon érvényességi idején belül csak a kupont kell beváltani, és ezzel együtt időpontot egyeztetni. De az időpontot kaphatod a kupon lejárata utánra is. Többalkalmas kuponnál az első alkalommal bérletet kapsz. 1-3 alkalmas kezelésnél a vásárlástól számított legfeljebb 3 hónapig felhasználható a bérlet. A bérletet minden alkalomra kötelezően magaddal kell hoznod.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.

Higiéniai és környezetbarát okok miatt kérjük saját papucsot hozz magaddal az igénybevételéhez, de előzetes kérés alapján mi is tudunk biztosítani. (Higiénia ok - vírus, környezetbarát- hogy ne kelljen műanyag cipővédőt használni).

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Most ezt a kuponodat a különleges helyzetre való tekintettel 6 hónapos érvényességi idővel adjuk!
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

Ellenjavallatok:

  • Daganatos betegség, pacemaker, szívritmus zavar, hormonális vagy pajzsmirigy zavar esetében, vagy terhesség ideje alatt a kezelés nem vehető igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben!

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.

Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Profi masszőrök, kedvesek, és lelkiismeretesek."
Ignáth Györgyi

Videó

velashape alakformálás kuponunk leírása

Látványos siker, kirajzolódott új formák, megfelelő étkezéssel

Te is kedvedre süthetsz-főzhetsz, kóstolgathatsz, ha egy-két alapszabállyal tisztában vagy. Ezen szabályok tisztázásához segítségedre lesznek a Diamond Masszázs Stúdió szakemberei, akik amellett, hogy ügyelnek a fogyasztó gépek helyes működésére, el is látnak megfelelő tanácsokkal ahhoz, hogyha már elérted a hőn áhított alakodat, hogyan tudod azt a kezelések befejeztével megtartani.

Milyen kezelések lesznek segítségedre tehát?

Kezdjük a szépségipari kezelések között abszolút piacvezető VelaShape  kezeléssel. A négy technológiát egyesítő Syneron VelaShapeTM rendszer egyedülálló, együttes hatást fejt ki a lágyszöveti zsírdepókra, zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A VelaShapeTM rendszer forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot, kisimítja a bőrt.

Fiatalos feszes test

A Syneron VelaShapeTM alakformáló berendezésről:

A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és mikro-cirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus gördülő masszázs és a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia együttes szinergiában dolgozva, fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé. 

Ha szülés utáni anyuka vagy, aki visszavágyik a régi alakjára, vagy fogyni, feszesedni szeretnél, vagy szimplán megerőltetés nélkül szeretnél formálódni, akkor neked találták ki a VelaShapeTM kezelést!

Alkalmazási lehetőségek:

  • Cellulit csökkentés és striák, avagy nyúlási csíkok kezelése.
  • Fogyasztás és méretcsökkentés bármelyik testrészen.
  • Szülés utáni alak helyre állításához.
  • Nyirokmasszázs, méregtelenítés.
  • Vérkeringés fokozás, mikro-cirkuláció javítása.
  • Testkontúr átformálás.
  • Bőrfiatalítás és -feszesítés.
  • Bőrtextúra mechanikai tulajdonságainak javítása.
  • Izomfájdalmak, görcsök enyhítése.

A kezelések után korlátlanul használhatod a "Rita" vibrotrénerünket, amivel felpezsdítheted az egész testedet, még jobban átmozgathatod a befeszült izomzatot és segítheted a szervezetedet a regenerálódásra.

Hogyha szeretnél élni a fentebb említett DD lehetőségekkel, kattints a Megveszem gombra!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu