5x10 perc Magicpolar rádiófrekvenciás kézfiatalító kezelés ajandék 20 perc paraffinos kézápolással

5/5Catwalk Salon | Budapest, II. ker.

Megóvnád kezeid az időjárás viszontagságaitól? Próbáld ki a hexapoláris rádiófrekvencia előnyeit és élvezd kezeiden a bársonyosan sima bőrt. A Catwalk Salonban (I. ker.) 5x10 perces Magicpolar kezelés és 5x20 perces paraffinos kézápolás gondoskodik róla, hogy kezeid mindig fiatalosak és hidratáltak maradjanak. Csak vásárolj kupont 8.990 Ft-ért!

Ár:8.990Ft17.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
51% kedvezmény
17.990 Ft
51%
9.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.03.24. - 2018.06.27

rádiófrekvenciás kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalom kézfiatalítás Magicpolar rádiófrekvenciás kezeléssel +20 perc ajándék paraffinos kézápolással

Kezelési idő: alkalmanként 30 perc, mely 10 perc Magicpolar RF kézfiatalító kezelésből és 20 perc paraffinos kézápolásból tevődik össze.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.03.24. - 2018.06.27 között

Előzetes bejelentkezés szükséges. Időpont egyeztetés a +36-30/601-8070 számon a kuponkódod megadásával lehetséges.

Csak az első alkalmat kell a felhasználási időn belül beváltanod, ezután bérletet kapsz, amit egy hónapon belül kell lejárnod és a következő alkalmakra kötelezően magaddal vinned.

Bármennyi kupont felhasználhatsz saját részre és adhatsz ajándékba.

Villamossal a Széna tér felől, a Duna irányába, 2 perc séta alatt elérhető a szalon.

További információk

A kuponunkkal 5 alkalommal veheted igénybe a Magicpolar RF kezelést, így nem csak kezeid simaságát nyerheted vissza, de a legérzékenyebb  időszakban az ápoltságukról is gondoskodhatsz. A kezelés mélyen hidratálja a kézfej érzékeny, száradásra hajlamos bőrét.

A paraffinos kézápolás során, a fertőtlenítés és bőrradírozás után gazdag hatóanyag tartalmú krémápolást alkalmaznak, ezt követően meleg paraffin fürdőbe mártják kézfejedet. 

Az Eunsung Magicpolar rádiófrekvenciás (RF) készülék a legfejlettebb, valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely jelenleg az elérhető legmagasabb szintű megoldás. 3 féle méretű kezelőfejével a bőr különböző rétegeibe vihetünk be kontrollált energiát.

Előnyei:

  • maximális hatékonyság és biztonság fájdalom nélkül
  • fényterápiával kiegészített fejlett multipoláris RF technológia
  • azonnali, optimális kezelési eredmények
  • könnyű, változatos kezelhetőségi lehetőségek 3 különböző méretű kezelőfejjel
  • beépített hőmérséklet mérés

Ellenjavallatok:

  • Fém implantátum a kezelendő területen, immungyengeség, immunrendszert gyengítő orvosság szedése, bőrbetegség a kezelendő területen, daganat, terhesség.

Lemondási feltételek

Időpont módosítás vagy lemondás a foglalás előtt legalább 24 órával történhet meg. Ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Bejelentkezés alapján, Hétfőtől-Szombatig 9:00-20.00-ig
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Fényes Elek utca 5.

Catwalk Salon értékelése

★★★★★
★★★★★
"Kellemes környezet, remek kozmetikus"
balkanyi marta

rádiófrekvenciás kezelés kuponunk leírása

Ápoltság kezeidnek - bármilyen időben!

A kezeid érzékeny bőrén nagyon hamar megmutatkoznak az eltelt évek nyomai. A speciális és érzékeny terület fiatalítása pedig szinte lehetetlen speciális módszerek nélkül!

A Catwalk Salonban 5 alkalommal, alkalmanként összesen 30 perces kezeléssel várnak, amelyből 10-10 percben a Magicpolar rádiófrekvenciás technológié, 20-20 percben pedig a paraffinos kézápolásé lesz a terep.

Hogyan hat kezeidre a Magicpolar rádiófrekvencia?

Az Eunsung Magicpolar rádiófrekvenciás (RF) készülék a legfejlettebb, valódi váltott pólusú hexapoláris RF technológiát alkalmazza, amely jelenleg az elérhető legmagasabb szintű megoldás. Ezzel a csúcs-technológiás berendezéssel nagyságrendileg jobb eredményeket lehet elérni, mint a kevésbé korszerű technológiát használó versenytársaival.

RF kezelés közben a hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb bőrt eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására, aminek hosszú távú eredménye, hogy elősegíti a kollagén rekonstrukciót, ami feszesebb, fiatalosabb kezet eredményez.

Minden kezelőfej tartalmaz LED fényterápiát. A nagy és közepes kezelőfej vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a bőrsejt-állomány megfiatalítására, a kis kezelőfej kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Magicpolar fogyasztó kezelés bérlet a Catwalk Salonban.

Hogyan zajlik a paraffinos kézápolás?

A paraffinos ápolás mélyen hidratálja a kézfej érzékeny, száradásra hajlamos részét, így az sokáig pihe-puha marad.

A paraffinos kézápolás menete: 

A kéz létisztítása, és bekenése speciális kollagénes-elasztinos emulzióval történik. Ezt követően kétszer is lágy paraffinfürdőben márthatod meg kezeidet, és ekkor kerül a kézre a zacskó, majd a frottír kesztyű. A kezelés hatóideje kb 15-20 perc. Végül eltávolítják kezeidről a kesztyűt és a paraffint, a kéz letisztítása után pedig speciális kézvédő krémmel kenik be a kézfejeket.

A paraffin rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és ezáltal lehetővé teszi hidratáló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos, rugalmas lesz.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu