50 lövés gépkarabéllyal és mesterlövész puskával Ráckevén. Ajándékozható élménylövészet.

  • Úgy gondolod, hogy jó barátságban lennél a fegyverekkel? Most minden kiderül!
  • A Duna Lövész SE élménylövészetén most három különböző fegyvert szelidíthetsz meg. Végezz 50 lövéses gyakorlatot egy AK 47-el és Beretta CX4-el, valamint lőj mesterlövész módjára egy valódi Dragunovpuskával!
  • Vedd meg magadnak, vagy barátaidnak az élményt 16.490 Ft-ért a Diamond Deal ajánlatával!
Ár:16.490Ft31.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
47% kedvezmény
31.000 Ft
47%
14.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.19. - 2020.09.30

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

50 lövéses élménylövészet a következő fegyverekkel:

  • AK 47-es gépkarabély - 10 lövés
  • Beretta CX4 - 35 lövés
  • Dragunov mesterlövész puska - 5 lövés

A kupon tartalma a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete, a lőlap és persze a 50 db lőszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.19. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
  • Igazi adrenalinlöket elsütni a nagy erejű fegyvert! Tökéletes ajándék kalandvágyó férfiaknak és persze hölgyeknek is! Csapatépítésnek is elsőrangú!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

Mennyire ismered a fegyvereket?

Kapásból mondod, mikor melyik fegyverét veti be az éppen felkapott akciósztár?

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A filmet nézve már te is előre tudod, hogy mi lenne a legjobb eszköz az ellenség megsemmisítésére? Amikor úgy érzed, hogy elméletben már minden összeállt, ideje a tettek mezejére lépni.

Próbáld ki a Dragunovot is, biztonságos körülmények között a Duna Lövész SE lőterén a DiamondDeal kuponjával!

A Diamond Deal élménykuponjával most neked is jár 50 lövésnyi hírnév!

Mit ajánlunk neked?

A Duna Lövész SE jól felszerelt lőterén maximálisan kiélheted a fegyverek iránti olthatatlan szomjadat. A gyönyörű környezetben elhelyezkedő ráckevei lőtéren már csőre töltve vár majd három igazi fenegyerek fegyver: a nagyot szóló, klasszikus AK 47-es (legfelül), az olaszok pontos és könnyű precíziós eszköze a Beretta CX-4-es (lentebb) és a mesterlövészek Dragunov puskája (feljebb).

Tartsatok családi napot a Duna Lövész SE élménylövészetén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A lőállásba beállva a szakértő tanácsokkal a tarsolyodban már semmi más dolgod nem lesz, mint a célra tartani és jó erősen koncentrálni. Elvéted az első lövést? Nincs gond, hiszen a következő 49 lövés is a tied!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Barátaid egész biztosan értékelnék, ha kikapcsolódásként elhívnád őket egy élménylövészetre, de ha magadat leped meg a kuponnal, akkor is garantált az adrenalin szint emelkedés.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu