5 nap/4 éjszakás kikapcsolódás az Alpokban, 2 főnek rengeteg extrával a Hotel Sonnhof*** Raurisban!

  • Láss csodát Ausztriában, az Alpok és a Hohe Tauern Nemzeti Park szomszédságában!
  • A Hotel Sonnhof*** Rauris 5 nap/4 éjszakára 2 főre félpanziós ellátással kedvezményes DD kuponunkkal számodra is elérhetővé válik!
  • Vásárolj DD kupont magad és szeretteid számára!
Ár:119.900Ft200.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
41% kedvezmény
200.000 Ft
41%
80.100 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.07.27. - 2018.10.24

Hotel Sonnhof Rauris kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 nap / 4 éjszakás kikapcsolódás 2 fő részére a Hotel Sonnhof*** Rauris, Ausztria vendéglátásában az alábbiak szerint:

Elhelyezés: Kényelmes kétágyas szobában.

Bővített félpanziós ellátással: 

  • Bőséges svédasztalos reggeli és vacsora. 1x pisztráng vacsorára, felnőtteknek.
  • Heti egy alkalommal grillvacsora, reformétel, olasz és osztrák est.
  • 1x csomagolható szendvicsebéd (1 szendvics/fő) 
  • A vacsorához egy ital választható: helyi sör, asztali fehér és vörösbor, kóla, szénsavas narancs és citrom, almalé, szóda.
  • Délutánonként kávé, tea, süti, plusz 1x koktél a vacsorához (felnőtteknek) plusz 1x1 gombóc fagylalt gyermekeknek

Ingyenes szauna- és medencehasználat. Minden szerdán vitamin-szauna, friss gyümölcsökkel. 

  • Egy hátizsák a túrázáshoz szobánként 
  • 1x fél óra squash használat szobánként
  • 1x 6 perc szolárium használat szobánként.
  • Ingyenes Wifi-elérés
  • Ingyenes parkolás.

Főszezonra (július, augusztus) foglalás esetén, a következő lehetőségek közül választhattok egyet ingyenesen:

  • 1 x belépő a Panoráma strandra,
  • 1 x vezetett túra a sasok és keselyűk völgyébe a 3000 m magas hegyek lábánál,
  • 1 x vezetett túra Európa egyedülálló Őslápjához, a vízesések mellett.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.07.27. - 2018.10.24 között

Bejelentkezés és foglalás, a +43-65/442-0077 számon a kuponkódod utolsó 5 jegyének magadásával a szabad helyek függvényében, hétvégi és főszezoni felár nélkül.  

Kedvezményes foglalási akció: 2018. szeptember 16-október 23. közötti foglalás esetén plusz egy éjszakát adnak ajándékba (összesen 5 éjszaka)

Bármennyi kupon vásárolható és felhasználható a szabad helyek függvényében. 

Felárak, opciók

Idegenforgami adó a helyszínen fizetendő: 2 EUR /fő/éjszaka, 15 éves kortól

Gyermekkedvezmény: 

  • 6 éves kor alatt ingyenes szállás és ellátás
  • 7-9 éves gyermeknek: 11.990 Ft/ fő/ 4 éjszaka
  • 10-12 éves gyermeknek: 29.975 Ft/ fő /4 éjszaka
  • 13-15 éves gyermeknek: 41.965 Ft/ fő/ 4 éjszaka
  • 16-18 éves gyermekeknek: 59.950 Ft/ fő/ 4 éjszaka

Szobatípus felárak: 

  • Családi szoba felára: 10 EUR/felnőtt/éjszaka
  • Apartman felára: 20 EUR/felnőtt/éjszaka

+1 éjszaka hosszabbítás: 29.975 Ft/ 2 fő

További információk

A kupon a szabad helyek függvényében használható fel, ezért a szállást érdemes mielőbb lefoglalni.

Főszezonban (július, augusztus) heti két alkalommal vezetett túra: sasok- és keselyűk völgyébe, illetve a raurisi ősláphoz.

Minden nap 17-18 óra között Happy Hour az étteremben, különböző ital akciókkal.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása vagy lemondása az adott időpont előtt legkésőbb 15 nappal lehetséges. Módosításra egy alkalommal van lehetőség. Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. 

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
0-24
Szolgáltatás helye
A-5661 Rauris, Sonnblickweg 17.
Magyarul is beszélünk! GPS koordináták: 47.228487, 12.996785

Hotel Sonnhof Rauris kuponunk leírása

Ha igazán friss levegőre vágysz, az Alpokban a helyed

Nyaranta mindenkinek jól esik egy kis fellélegzés, pláne ha 5 nap pihenésről van szó, éppen elegendő mennyiségű kikapcsolódás lehet mai, rohanó világunkban. Ha minőségi 5 napot szeretnél eltölteni, vár Ausztria, az Alpok és a Hotel Sonnhof*** Rauris. A klíma éppen megfelelő, a hegyeknek köszönhetően nyáron is a lehető legkellemesebb idő van.

Látogass el a Hohe Tauern Nemzeti Parknál található gyönyörű, családbarát hotelba: Hotel Sonnhof*** Raurisba! Itt tökéletes kikapcsolódás, aktív programok várnak kedvező áron DiamondDeal kuponunkkal!

Rauris főközség

Rauris völgye, öt oldalvölgyével karöltve, 30 km hosszan terül el megannyi különlegességével és karakterével. Ebben a festői környezetben fekszik a Hotel Sonnhof Rauris***.

Rauris az Alpok ölelésében, 950 méterre a tengerszint fölött fekvő település, kb. 3.000 lakossal. A hozzávetőleg 30 kilométer hosszú Rauris-völgy a középkorban pihenőállomása volt a Közép-Európát az olasz tartományokkal összekötő kereskedelmi útvonalaknak. A 14-19. században gazdag aranylelőhelyek működtek a környéken. A település fénykoráról tanúskodnak a korabeli kőházak és a turisták számára kiépített aranymosó helyek.

Látogass el a Hohe Tauern Nemzeti Parknál található gyönyörű, családbarát hotelba: Hotel Sonnhof*** Raurisba! Itt tökéletes kikapcsolódás, aktív programok várnak kedvező áron DiamondDeal kuponunkkal!

A hotelről

A szálláshely a Rauris-völgy legmagasabb pontján található, így csodálatos panorámával rendelkezik. A hotel családbarát, a kisgyermekek számára játszósarok, játszótér áll rendelkezésre. 

Barátságos személyzettel várnak, akik bármilyen kérdésedre válaszolnak, ami a helyhez kötődik. Hogyha gyerekekkel jössz, ők is könnyen megtalálják a szórakozást a gyereksarokban vagy a játszótéren, egy autómentes környezetben. Ugyanakkor a házi kedvencedtől sem kell megválnod a szabadság idején, ugyanis őket is szívesen látják, a hotel maximálisan állatbarát. Kényelmet és társaságot biztosít számotokra egész évben.

A tökéletes kilátás mellett, napfényes szobáik a két apartmannal pont elégséges és kényelmes teret biztosítanak az egész család pihenéséhez.

Látogass el a Hohe Tauern Nemzeti Parknál található gyönyörű, családbarát hotelba: Hotel Sonnhof*** Raurisba! Itt tökéletes kikapcsolódás, aktív programok várnak kedvező áron DiamondDeal kuponunkkal!

Éttermükben a világ minden tájáról találsz gasztronómiai különlegességet. Külön kérésre speciális menüt is felszolgálnak gyerekeknek, vegetáriánus vendégeknek, vagy születésnap alkalmából. Az étterem épp elég ember befogadására kész ahhoz, hogy zavartalanul költhesd el a felszolgált ételkülönlegességeket. Nyáron az étterem teraszáról rálátásod nyílik a játszótérre és a völgy páratlan szépségére.

Frissítő és üdítő finomságokkal várnak a bárban. 10 és 21 óra között szabadon választhatsz sörök, borok, röviditalok és gyümölcslevek közül (helyi termékekből).

A Hotel lazításra szánt részlegén számtalan módot találsz a csendes kikapcsolódásra, többek között: finn szauna és beltéri medence is rendelkezésedre áll.

Látogass el a Hohe Tauern Nemzeti Parknál található gyönyörű, családbarát hotelba: Hotel Sonnhof*** Raurisba! Itt tökéletes kikapcsolódás, aktív programok várnak kedvező áron DiamondDeal kuponunkkal!

Szabadidő Raurisban

A Rauris-völgy síkját körös-körül 3.000 m feletti hegycsúcsok övezik, nem csoda hát, hogy a téli és nyári sportok, természetjárók paradicsomává nőtte ki magát.
A Hotel Sonnhofból gyalog is eljuthatsz a raurisi, kb. 30 kilométer hosszú sípályáig, nyáron pedig számos séta-, túra- vagy bicikliút közül választhatsz. A sokat látogatott Bernkogel csúcsra (2.325 m), a hoteltől indulva 4-5 óra alatt lehet felérni. Túravezetők segítségével a völgy végében magasodó Hoher Sonnblick csúcsra (3.106 m) is feljuthatsz, hogy megtekinthesd Európa legmagasabban fekvő meteorológiai állomását! Emellett, a nordic walkingtól a lovaglásig és a különféle extrém sportokig, tucatnyi más tevékenységet is kipróbálhatsz télen és nyáron egyaránt. Útvonaltervezést vagy kíséretet kérhetsz a Hotel Sonnhof tapasztalt, alapos helyismerettel rendelkező túravezetőitől, síoktatóitól!

Hohe Tauern Nemzeti Park

A hotel a Hohe Tauern Nemzeti Park területén fekszik, amely 1.800 négyzetkilométeres kiterjedésével Közép-Európa legnagyobb természeti rezervátumának számít. Aki már járt ott, nehezen felejtheti el a lélegzetelállító Krimml-vízeséseket, vagy az Ausztria legmagasabb csúcsához, a Grossglockner-hez vezető út csodálatos panorámáját.

A hegymászás szerelmesei, a természetfotósok, az új élményekre vágyók egytől egyig oda vannak a Hohe Tauern Nemzeti Park szemet kápráztató világáért, amelyről készült képek önmagukért beszélnek.

Látogass el a Hohe Tauern Nemzeti Parknál található gyönyörű, családbarát hotelba: Hotel Sonnhof*** Raurisba! Itt tökéletes kikapcsolódás, aktív programok várnak kedvező áron DiamondDeal kuponunkkal!

A hotel területéről rengetegen indulnak túrázni a Hohe Tauern Nemzeti Park területére, a tapasztalt túravezetők várják a lelkes jelentkezőket.

Az alpinizmus is a Hohe Tauern Nemzeti Park hegységeiből indult ki, ugyanis itt található az első gleccser, amit megmásztak, így a 3.251 m magas Ankogel történelmi értékkel is bír.

Vedd meg még ma a kupont, hiszen elképesztő programokban lehet részed lélegzetelállító helyeken. Gazdagodj rengeteg érdekes információval, és érezd nagyon jól magad! Kattints a Megveszem gombra! Lepd meg vele családtagjaidat, barátaidat is!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu