5 az 1-ben kézi szeletelő

Kütyübazár.hu | www.kutyubazar.hu
Ár:2.993Ft3.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
25% kedvezmény
3.990 Ft
25%
997 Ft

kézi szeletelő legfontosabb tudnivalók

5 az 1-ben kézi szeletelő

  • Hatékonyabban szeletelhetsz vele, mint valaha
  • Közvetlenül az edénybe darabolhatod a zöldségeket, gyümölcsöket
  • Egészséges, frissen darabolt zöldségeket használhatsz ételeidhez

Szeretnél egy eszközt, amivel piff-puff feldarabolhatod a friss zöldségeket az ebédhez? Nem vagy híve a lefagyasztott, mirelit zöldségeknek? Ezzel a profi szeletelővel, nem kell többet bajlódnod a szeleteléssel és vágással!

Gyorsabban vághatod, apríthatod fel vele a zöldségeket az ételekhez, mint a hagyományos késeiddel. Kezedben fogva rögtök az edénybe darabolhatod a finomságokat.

Nem kell profi szakácsnak lenned, hogy egyenletes és ínycsiklandó szeleteket vágj. Mindezt úgy, hogy közben nem kell az összes késednek a mosogatóba kerülnie.

Hasznos tudnivalók:

A 4 különböző vágóbetétnek hála, akár vastagabb vagy vékonyabb szeletekre, kockákra, hasábokra, gerezdekre vághatod a zöldségeket és gyümölcsöket egy szempillantás alatt. Az ételtől vagy a kedvedtől függően, könnyedén cserélgetheted a pengéket.

Borotvaéles rozsdamentes acél pengéi időtállóak. Gyermekzárral rendelkezik, így akkor is biztonságos, ha épp nem használod, és kisgyermeked sem kerülhet a pengék közelébe.

Könnyen kezelhető, kevés helyet foglal, így biztosan lesz helye a legfelső fiókban. Rendkívül könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.

A termék tulajdonságai:

  • Anyaga: műanyag + rozsdamentes acél
  • A szeletelő mérete: 27,7 x 7,7 cm
  • A frissen tartó doboz mérete:  6 x 7,7cm

Mit rejt a termék doboza?

  • 1 db szeletelő
  • 4 db vágóbetét
  • 1 db frissentartó doboz

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Kütyübazár.hu felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Kütyübazár.hu a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Kütyübazár.hu információk

A Kütyübazár.hu 8 évvel ezelőtt egy szoba sarkából indult el. A két, akkoriban 20 éves fiatal akkor még az ágyon csomagolt, de mára már egy impozáns irodaépület hatalmas raktárából szolgálnak ki, és hiszik, hogy az érdekes Kütyük a te életedben is változást hozhatnak. Küldetésük, hogy elérhető közelségbe hozzák számodra is a nagyvilág legújabb, legérdekesebb, legizgalmasabb Kütyüit. Éld hát át te is az igazi Kütyüélményt!

Olvasd el a cég Általános Szerződési Feltételeit is, ebben részletes információt találsz a kiszállítással, jótálással és adatvédelemmel kapcsolatban is, vásárlás előtt mindenképp tájékozódj ezen információkról. 

Forgalmazó:
Schenopol Kft.
hello@kutyubazar.hu
+36-1/599-9100

Átvételi lehetőségek:

MPL Házhozszállítás

1.290 Ft  (3-5 munkanap)