5x30 perc Magicpolar zsírolvasztás + alkalmanként 10 perc AJÁNDÉK vibrotréner edzéssel az Oktogonnál

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Legyen bomba alakod 5 alkalmas alakformáló kezelés bérlet segítségével!
  • Űzd el a narancsbőrt és a plusz centiket a szépségipar egyik legújabb vívmányával Magicpolar rádiófrekvenciás kezeléssel, ráadásul a gyors és hatékony fogyást minden kezelés után 10 perc Vibrotréner használat is segíti!
  • A stúdiót megtalálod a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára.
Ár:7.490Ft78.000 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
91% kedvezmény
78.000 Ft
91%
70.510 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2019.05.21. - 2019.09.23

rádiófrekvenciás kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5 alkalom 30 perces kollagéntermelő, bőrfeszesítő Magicpolar rádiófrekvenciás kezeléskarok, has, derék, csípő, fenék, belső comb, külső comb vagy vádli területre,+ajándék: minden kezelés után 10 perc Vibrotréner használat.

  • A kezelés kellemes és ellazító. Azonnal látható és rendkívüli eredményt fogsz észlelni. A bőr kisimul, fiatalodik.
  • A Magicpolar kezelés a test bármely területén kérhető, akár több testrészre, ami belefér a 30 percbe!
  • A kezelés gyors és hatékony fogyást eredményez, valamint beindítja a kollagén termelést a bőrben, amely feszesíti a bőrt.
  • A kezelés kellemes és ellazító, nincs mellékhatása. Azonnal látható és rendkívüli eredményt fogsz észlelni. A bőr kisimul, fiatalodik.
  • A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió egy 2in1 csomagot állított össze Neked, hogy a fitt, feszes alak ne csak álom legyen számodra! A stúdió csak olyan gépekkel dolgozik, melyeket a dolgozók a saját bőrükön is kipróbáltak és meggyőződtek hatékonyságukról, biztonságukról.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.05.21. - 2019.09.23 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

A kupon beváltásnál, névre szóló bérletet biztosítunk. A bérletet egy fő használhat. A bérlet nem ruházható át és más szolgáltatásra nem cserélhető be. Kérjük, hogy a bérletet minden kezelésre hozd magaddal. Amennyiben a bérletet elveszted, vagy otthon hagyod a szolgáltatást nem áll módunkban elvégezni, vagy pótbérletet kiállítani. Megértését köszönjük!

Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül beváltanod, utána 2 hónapra szóló bérletet kapsz a maradék 4 alkalomra!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • Neked nincs más dolgod, csak 1-2 hetente eljönni a kezelésre! A két kezelés között ideális esetben 7-14 napnak kell eltelnie.
  • Eunsung technológiát használunk, amely a piacon vezető, legmegbízhatóbb szépségipari technológia Magyarországon és egész Európában egyaránt.
  • Csak olyan kezelést kínálunk a vendégeink számára, amit mi magunk is használunk és a saját bőrünkön kipróbáltunk.
  • Egy tökéletes és különleges ajándéklehetőség, amellyel meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy a kollégáidat.
  • Minden kezelést a vásárló saját felelősségére vesz igénybe. Bármilyen allergiát, betegséget, érzékeny bőrtípust, a kezelés előtt a vásárló felelőssége jelezni a recepción, vagy gép kezelőinek a szolgáltatás megkezdése előtt, akár e-mailben. 
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

Ellenjavallatok:

Lázas állapot, gyulladások, fertőző betegségek esetén, Daganatos megbetegedés, pacemaker vagy súlyos szívritmuszavar esetén, magas vérnyomás, epilepszia, trombózis, cukorbetegség, pajzsmirigy problémák, hormonális zavarok, bőrbetegség, fényallergia, szív vagy érrendszeri betegség, vesebetegség, csontritkulás, egyéb súlyos betegségek, valamint terhesség és szoptatás ideje alatt, botox kezelés után 4 hétig, hyaluronsavas feltöltés után az adott területen 6 hónapig a szolgáltatások nem vehetők igénybe.

A kezelés előtt és után legalább 48 óráig tilos a szolárium, szauna vagy más hősugárzással járó kezelés igénybe vétele!

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! 

Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
113 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"A szalon szolgáltatásaival maximálisan elégedett vagyok. "
Honti Karolina

Videó

rádiófrekvenciás kezelés kuponunk leírása

Feszes, fiatalos bőr és bomba alak Magicpolar kezeléssel és 3D Vibrotréner edzéssel!

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió egy 2in1 csomagot állított össze Neked, hogy a fitt, feszes alak ne csak álom legyen számodra! A stúdió csak olyan gépekkel dolgozik, melyeket a dolgozók a saját bőrükön is kipróbáltak és meggyőződtek hatékonyságukról, biztonságukról.

Ajánlatuk egy 5x30 perces Magicpolar kezelés testre, amelyhez edzésenként 10 perc 3D Vibrotréner használatot kapsz ajándékba.

Hogyan zajlik a Magicpolar rádiófrekvenciás kezelés?

A technológia a legmodernebb hexapoláris rádiófrekvencia, amely kívül a bőrt maximum 42 fokra melegíti fel, belül mégis akár 60-70 fokig növekszik a hőmérséklet. A kezelés rendkívül kellemes, csak enyhe meleget érzünk a testünkön. Az ilyen hőmérséklet szinte kisüti a zsírt és a zsírsejt mérete csökken. A kiürült zsírfolyadék kikerül a vér- és nyirokkeringésbe, amely természetes anyagcsere folyamatok során távozik a szervezetből.

A kezelés hatására a kollagén sejtek „ébresztő hősokkot” kapnak, ezzel elindul a sejtek újratermelődése. Ezt a hőbevitelt a kezelt alany csak egy kellemes melegítő hatásnak észleli és mellékhatások nélkül veheti igénybe kortól és nemtől függetlenül. A kezelésérzet hihetetlenül kellemes, ami az egyik legnagyobb vívmánya az új technológiának.

Ezzel az újgenerációs módszerrel számtalan területen végezhető kezelés, így célzottan lehet koncentrálni egy-egy területre, hogy a legjobb és leghatásosabb eredményt érjék el Nálad. A rádiófrekvenciás kezelőfej vörös és kék színű szuper intenzív fényű LED fényforrásokkal lett ellátva. A precízen vezérelt rádiófrekvenciás csúcstechnológia és a LED fénytechnológia szinergia hatása fantasztikus kezelési eredményeket biztosító komplex rendszert alkot. Már egy kezelés is látványos eredményeket hoz, saját szemeddel győződhetsz meg, mennyit javult a kezelt terület adottsága. Fontos kiemelni, hogy ennél a kezelésnél nincs hatóanyagbevitel és nincs mellékhatás.

Amire a Magicpolar alkalmazható:

  • Fogyasztás, körfogatcsökkentés a következő területeken: karok, has, derék, csípő, fenék, belső comb, külső comb, vádli.
  • Cellulitkezelés: még a legmakacsabb narancsbőrt is kezeli.
  • Bőrfeszesítés: stria, terhességi vagy hízási csík kezelése és halványítása.

Így nemcsak fogysz, hanem a bőröd is feszesebbé válik! Búcsút mondhatsz a cellulitnak is és még a striák is olyan mértékben elhalványulnak, hogy szinte észrevehetetlenek lesznek! A kezelés eredménye akár már aznap látható lesz!

Ajánlatunkkal pedig még izmosodhatsz, feszesedhetsz is, ugyanis minden Magicpolar kezelés után ajándék 10 perc 3D Vibrotréner használat jár!

Hogyan karcsúsodhatsz a 3D vibrotréner edzésekkel?

Budapesten egyedülállóan csak a Diamond Masszázs Stúdióban található a legmodernebb „Rita” 3D vibrotréner készülék. A gép több edzés programmal rendelkezik, de akár új program kialakítására is lehetőség van. Így a relaxációs, nyújtós programtól a nehéz fokozatú edzésig választhatsz. A készülék LCD kijelzőjén megjelennek az elvégzendő gyakorlatok, így bárki, bármikor segítség nélkül elvégezheti a gyakorlatokat.A gyakorlatok nagyon könnyűek, legtöbbször csak fel kell venni a megadott pozíciót és kitartani úgy 30-60 másodpercig. Nincs ízület megerőltetés!

Az egész testet átmozgató, megizzasztó gyakorlatokkal találkozhatunk. De, ha szeretnéd, tudunk csak felső-vagy éppen csak alsó test programot is indítani neked. Az edzés előnyei, hogy a 10 perces edzés felérhet akár egy edzőtermi 45 perces edzéssel.Ha fogyni vágyó vagy, akkor maradj dupla edzésre, gyere heti többször, így meglátod, a tested el kezd könnyen és gyorsan formálódni! A vibrotréner edzés átmozgatja az olyan izmokat is, amelyeket normál esetben nem is használsz, sőt edzeni sem szoktad.

Látogass el a Diamond Masszázs Stúdióba, ahol szakértők segítenek a bomba alakhoz és csodás, feszes bőrhöz vezető úton!

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Szabadulj meg a nem kívánt feleslegtől! - Ultrahangos zsírbontás gépi nyirokmasszázzsal
6.500 Ft kupon ár helyett MA csak 5.850 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu