5 alkalmas biorezonanciás kezelés Candidára, parazitákra, vírusokra, gombákra

5/5Anide | Budapest, II. ker.
  • Ne engedd, hogy a candida, paraziták, vírusok és gombák befolyásolják az életedet - tedd a tested egészségét az első helyre és élvezd az egészséges élet minden előnyét!
  • Próbáld ki az innovatív biorezonanciás kezelést, amely segít eltávolítani a zavarokat és újra beállítani a tested harmonikus működését.
  • Az 5 alkalmas terápia fájdalommentes, mellékhatásoktól mentes és hatékonyan támogatja a tested öngyógyító képességeit.
Ár:35.000Ft50.000 Ft
Megveszem
A gombra kattintva továbblépsz a megrendelés részleteinek megadásához!
30% kedvezmény
50.000 Ft
30%
15.000 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 19 nap múlva.
A kupon beváltható:
2024.04.20. - 2024.07.19

Biorezonanciás kezelés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon amelynek tartalma egy 5 alkalmas biorezonanciás kezelés Candidára, parazitákra, vírusokra, gombákra.

  • 1 kezelés időtartama: 1-1,5 óra
  • Az energetikai kezelés a sejtek vibrálását, rezgését emeli, mellyel a szervezet rezgésszintjét a természetes állapothoz közelíti.
  • A kezelés során a gép által létrehozott elektromágneses mező közvetlenül a sejtekkel lép kapcsolatba, így emeli a frekvenciájukat.
  • A biorezonancia nem ajánlott pacemakeres betegeknél, elektromos shock terápián átesett betegeknél.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2024.04.20. - 2024.07.19 között

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/399-9627  telefonszámon érvényes kuponkódod megadásával. A kupont e-mailben elküldve, személyesen kinyomtatva vagy telefonodon felmutatva tudod beváltani.

  • Nyitvatartás: H-P 8:00-19:00-ig
  • Telefonon előzetes bejelentkezés: 8:00-tól 19:00-ig. Amennyiben a szolgáltató nem tudja felvenni a telefont, éppen kezelést végez, így később visszahív majd.
  • A szolgáltató új vendégeknek szeretne kedveskedni ezért 1 fő egyszer veheti igénybe a szolgáltatást kuponos áron. Ajándékba bármennyi kupon adható.

További információk

  • Ifj. Royal Raymond Rife (1888 - 1971) tudós, hosszú éveken keresztül kutatta a biokémiát, a mechanikát és az elektromos jelenségeket. Kutatásai során felfedezte, hogy minden vírusnak, gombának, parazitának és baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, amely sebezhetővé teszi azokat.
  • Azonban ez a frekvencia más sejtekre nem hat. Az ilyen mikroorganizmusok sajátos rezgései folyamatosan hatnak ránk, és zavarják a szervezet működését.
  • A biorezonanciás kezelések segítségével ezek a zavarok megszüntethetők, és helyreállítható a szervezet egyensúlya, amely lehetővé teszi a regenerációt.

Lemondási feltételek

Időpont módosítást és lemondást legalább 48 órával a foglalt időpont előtt történhet. Ellenkező esetben az alkalom elveszik. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra. 

★★★★★
★★★★★
2 értékelés
Időpont egyeztetés:
Szolgáltatás helye
1024 Budapest, Petrezselyem utca 11.

Anide értékelése

★★★★★
★★★★★
"Lenne 10 csillag annyit adnék. Nagyon szép, kellemes hatású és tiszta szalon fogadott. Edina rendkívül kedves és abszolút ért ahhoz amit csinál. Szakértelme számomra teljesen nyilvánvalóvá vált. Merem ajánlani tiszta szívből. "
Nagy Annamária

Biorezonanciás kezelés kuponunk leírása

5 alkalmas biorezonanciás kezelés az egészséged fenntartása érdekében!

Ha érzed, hogy a tested nincs teljes harmóniában és folyamatosan érzed magad fáradtnak és kimerültnek, akkor a biorezonanciás 5 alkalmas kezelés lehet az út a gyógyulás felé.

Tudtad, hogy minden élő sejt a testünkben bizonyos rezgésszámon működik? Azonban a vírusok, baktériumok, gombák és paraziták sajátos rezgései elhangolhatják testünket és előidézhetnek különböző betegségeket.

A biorezonanciás kezelésekkel ezek a zavaró rezgések kimutathatóak és eltávolíthatóak, segítve testünk regenerálódását. Ne hagyd, hogy a betegségek eluralkodjanak a testeden, tegyél az egészségedért és válaszd a biorezonanciás kezelést!

HOGYAN MŰKÖDIK A BIOREZONANCIA?

Az energetikai kezelés célja, hogy a sejtek vibrálását és rezgését megemelje, ezáltal a szervezet rezgésszintjét a természetes állapotához közelítse. A kezelés során az általam használt eszköz elektromágneses mezőt hoz létre, amely közvetlenül hat a sejtekre, és emeli azok frekvenciáját.

TERMÉSZETGYÓGYÁSZ, REFLEXOLÓGUS, BIOFEEDBACK TERAPEUTA

"Üdvözlöm, Tóth Edina vagyok, természetgyógyász, reflexológus, biofeedback terapeuta. Kicsúcsosodott betegségem okán fordultam a természetes gyógymódok, gyógyítás irányába, amikor azt tapasztaltam, hogy az orvostudomány nem ismeri pontosan az egészségügyi problémám keletkezésének okát és annak gyógyítását. Orvostól orvoshoz járva arra döbbentem rá, hogy magamban kell keresnem az okokat és a problémámból kivezető utat. Hosszú évekig tartó kutatás után, számos olyan ismeretet szereztem, melyek megnyitották a kapukat a gyógyulásom irányába.

Célom, hogy a hozzám forduló embertársaimnak segíteni tudjak problémáik leküzdésében, valamint az, hogy kiegyensúlyozott életet tudjanak biztosítani maguk számára."

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a több, mint 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Nyári alak könnyedén? - Komplex alakformáló kezelés Dermakabinos méregtelenítéssel
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu