5-5 alkalom BioMed SHR végleges szőrtelenítés hónaljra és bikinivonalra, bármely bőr és szőrtípusra!

Szabadulj meg véglegesen a nemkívánatos szőrszálaktól!

Ezt most összesen 10 alkalom BioMed SHR szőrtelenítéssel érheted el bikinivonal és hónalj területén, bármilyen szőr-és bőrtípus esetén kíméletesen, szinte fájdalom nélkül!

Váltsd be kedvezményes kuponunkat a VII. kerületben, a Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára, a Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdióban!

Ár:10.990Ft100.000 Ft
Ár: 6.990 Ft foglalóval A szolgáltatónál még fizetendő: 4.000 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

Megveszem
A gombra kattintva választhatsz az opciók közül!
90% kedvezmény
100.000 Ft
90%
89.010 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

Az ajánlat lejár: 15 nap múlva.
A kupon beváltható:
2019.06.12. - 2019.09.12

shr végleges szőrtelenítés kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

5-5 alkalom SHR végleges szőrtelenítés hölgyek részére az alábbi kis területekre:

 • hónalj,
 • bikinivonal.

Ha szeretnél véglegesen megszabadulni a szőrszálaktól, akkor ezt a megoldást válaszd!

A legújabb és leghatékonyabb tartós szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Előnyei:

 • Gyors és kényelmes eljárás
 • Barnult bőrön és világos, szőke szőrszálakon is alkalmazható, akár nyáron is igénybe veheted.
 • Hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt, kisebb fájdalomérzettel jár.
 • Bármely szőrszálak kezelhetők SHR-rel, szemben az IPL-el, amellyel csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2019.06.12. - 2019.09.12 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Csak az első alkalmat kell a kupon érvényességi idején belül felhasználnod. A további alkalmakról bérletet kapsz, amit 6 hónapon belül kell felhasználnod, és mindig kötelezően magaddal kell hoznod.

Amennyiben a bérleted nincs nálad a kezeléseknél, sajnos nem áll módunkban a szolgáltatást elvégezni, vagy a szolgáltatás árát a helyszínen külön ki kell fizetni. A bérlet elvesztése vagy elhagyása esetén a Stúdió nem biztosít pót bérletet. A bérlet szabadon átruházható másra. Megértéseteket köszönjük!

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

 • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
 • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
 • További információk: https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel és más akciókkal nem összevonható.

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

A kezelést terhesség, szoptatás ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe.

További információk

 • A kezelést BioMed SHR 1000 szőrtelenítő géppel végzik.
 • A szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Tökéletes eredményt érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül. Akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható, valamint a barna bőr sem akadály többé.
 • A szőrtelenítés általában fájdalommentes, egyéni adottságoktól függően járhat kicsit kellemetlen érzéssel.
 • Az SHR-rel elpusztított szőrszálak soha többé nem nőnek ki, és akár 10 évre is elfelejtheted a szőrtelenítést. Viszont keletkezhetnek új szőrszálak. Ezek eltávolítására érdemes lehet évente egyszer fenntartó kezelésre bejelentkezni.
 • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadja, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.

ELLENJAVALLATOK

A kezelést, terhesség, szoptatás ideje alatt, illetve súlyos betegség fennállása esetén nem veheted igénybe.

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 6.990 Ft-ért! A különbözetet, ami 4.000 Ft, pedig személyesen, a kupon felhasználásakor kell kifizetned a Szolgáltatónál.

A szolgáltató elfogadott fizetőeszközei: készpénz, K&H - MKB - OTP Szép kártya, bankkártya. Időpont egyeztetéskor kérünk mindenképp jelezd a SZÉP Kártyás fizetést, mivel az adminisztrációja 10-15 perc. Sajnos ha nem jelzed előre, akkor a szolgáltató csak készpénzt tud elfogadni a csúszások elkerülése miatt.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Fontos, hogy a szolgáltató az érvényességi idő utánra is adhat időpontot, hogy ha a kupon vagy bérlet érvényességi idején belül történik a foglalás. Viszont a lejárat utánra kapott időpont csak egyszer módosítható, a lefoglalt időpont előtt 72 órával. Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.

Videó

shr végleges szőrtelenítés kuponunk leírása

SHR szőrtelenítéssel a kritikus területeken is végleg sima bőröd lehet

Minden nő álma a tökéletes szépség a lehető legkevesebb erőfeszítéssel. Igyekszünk ebben segíteni, ezért ha ezt a kupont választod, akkor bikinivonalad és hónaljad területén évekig elfelejtheted ezen feladatot.

A Diamond Szépségszalon és Masszázs Stúdió ajánlata: 5-5 alkalmas SHR végleges szőrtelenítés kis területeken, ami az alábbi területeket foglalja magába:

 • hónalj és
 • bikinivonal.

Hogyan zajlik az SHR végleges szőrtelenítés?

Az SHR a „Super Hair Removal” kifejezés rövidítése. A legújabb és leghatékonyabb végleges szőrtelenítési eljárás, amely ötvözi a lézer és az IPL technológia előnyeit. Ezek a kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb.

Ahelyett, hogy nagy erősséggel levillantanák a kezelni kívánt szőrszálakat, ez a módszer a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Tökéletes eredményt érhető el a bőrfelszín sérülése nélkül. A módszer bármely testrészen alkalmazható, kivéve a szemkörnyéken! Az IPL-el ellentétben akár szőke, világos szőrszálon is alkalmazható! Továbbá a barna bőr sem akadály többé! Így nem kell hófehérré fakulnod a végleges szőrtelenítés érdekében.

Nézzük, mik az SHR szőrtelenítés előnyei a hagyományossal szemben!

Az SHR végleges szőrtelenítés általában fájdalommentes (egyéntől függ), hiszen nincs sem égető, sem kellemetlen érzés a kezelés közben, az IPL-el ellentétben.

 • Gyors és kényelmes eljárás a szőrszálak eltüntetésére 
 • Barnult bőrön is alkalmazható, így akár nyáron is igénybe veheted.
 • Akár világos, szőke szőrszálakon is megfelelő hatást fejt ki.
 • Kisebb fájdalomérzet, kevesebb kényelmetlenség
 • Hatékonyabb az IPL-nél, így jobban kíméli a bőrt is.
 • A telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni szemben az IPL-el, ott ugyanis csak növekedési fázisban kezelhetőek a szálak.

Az SHR-re elpusztított szőrszálak nem nőnek vissza, azonban újak nőhetnek. Ezért egyéni adottságoktól függően érdemes lehet évente emlékeztető kezelésre bejelentkezni.

Vásárolj kedvezményes DD kupont, és nagyon sokáig selymes bőrödnek örülhetsz. 

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


Orvosszakmai partnerünk a WEBBETEG cikkei a témában


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Ráérsz hétköznap 10-15 óra között? Vásárolj 6x90 perces stresszoldó, aromaterápiás masszázs bérletet
15.990 Ft kupon ár helyett MA csak 14.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 10-17 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu