4x50 perces relaxációs, stresszoldó masszázs bérlet, teljes testre, aromaterápiás illóolajokkal

My Spa | Budapest, XIV. ker.
  • Sokat ülsz, vagy állsz a munkahelyeden? Keveset vagy esetleg sokat sportolsz? Stresszes éved volt? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy szánj egy kis időt az egészséged megőrzésére.
  • A relaxációs, stresszoldó, aromaterápiás masszázzsal. Minőségi masszázsolajok közül választhatod ki azt, amelyik legjobban illik Hozzád.
  • Indítsd az új évet lazító wellness élménnyel. Alkalmanként 50 percen át izomlazító, immunerősító, nyugtató, feszültségoldó masszázsban lesz rászed, és utána azt fogod érezni, hogy kipihent, felfrissült, energikus lettél.
  • Most a DD kuponnal kedvezményesen juthatsz hozzá a 4x50 perces masszázs bérlethez, a My Spa XIV. kerületi szalonjában, könnyen megközelíthető helyen.
Ár:24.990Ft27.800 Ft
Ár: 7.000 Ft foglalóval A szolgáltató felé fizetendő: 17.990 Ft

Mi az hogy ″Foglaló″-val történő vásárlás?
A DiamondDeal oldalon a „Foglaló”-val jelzett ajánlatoknál nem kell előre a kupon teljes vételárát kifizetned, csupán annak 10-30%-át! Így nem maradsz le a kedvenc ajánlatodról, és a különbözetet csak a helyszínen a kupon beváltásakor kell a szolgáltatónak kifizetned!

Még több infó a foglalóról »

LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
11% kedvezmény
27.800 Ft
11%
2.810 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2022.03.10. - 2022.06.10

Masszázs bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalmazza a 4 alkalomra szóló masszázs bérletet, 50 perces masszázzsal.

  • Egy kezelés 50 perces relaxációs, stresszoldó masszázsból áll, amelyhez aromaterápiás illóolajokat használnak.
  • A bérlet 4 alkalomra érvényes, amit az első kezeléstől számítva 1,5 hónapig lehet felhasználni.
  • A masszázs az egész testet érinti: hát, lábak, karok, vállak, nyak.
  • A kezelés során vegyesen, a thai, svéd, gyógymasszázs és lágy, stresszoldó, energetizáló lomi-lomi masszázs technika alkalmazására kerül sor, az egyéni igényekhez igazodó intenzitással.

12 fajta illóolaj áll rendelkezésre, a beszélgetés során ezekből kiválasztásra kerül 3 illóolaj, attól függően, hogy nyugtató vagy inkább frissítő hatásra vágysz. Állapotfelmérést követően, Te választhatsz olyan illóolajat, ami a személyiségedhez, az igényeidhez és a hangulatodhoz a legjobban passzol. Ezáltal személyre szabottabb lesz a kezelés.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2022.03.10. - 2022.06.10 között

Bejelentkezés

Előzetes bejelentkezés szükséges a +36-20/221-5127 telefonszámon 8:00 és 20:00 között vagy online.

  • Online időpontfoglalásra a My Spa weboldalán van lehetőséged: https://myspa.hu/
  • Online időpontfoglalás esetén a foglalt időpont előtt 24 órával módosítás már nem lehetséges!

Nyitvatartás:

  • Hétfőtől - péntekig 07:00 -21:00
  • Szombat - vasárnap 08:00- 20:00

Bejelentkezéskor kérjük, feltétlenül jelezd (online foglalás esetén ezt a megjegyzésben tudod beírni), hogy a bérletet kupon felhasználásával veszed igénybe.

  • A bérlet az első látogatástól számítva 1,5 hónapig érvényes (ebben az időszakban tudod igénybe venni a kezeléseket).
  • A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze.
  • Több kupon vásárolható saját részre, vagy meglepheted ezzel az ajándékkal a családtagjaidat, barátaidat.
  • A kezelést nők és férfiak egyaránt igénybe vehetik, életkortól függetlenül.

További információk

  • A masszázs mindenkinek ajánlott, aki egy relaxációs masszázs révén szeretne feltöltődni.
  • A hétköznapi rohanásból való kiszakadást, kikapcsolódást, megnyugvást, a lelki béke elérését is szolgálja.
  • A masszázs hatására az anyagcserefolyamatok fokozódnak, immunrendszer erősödik a stressz pedig csökken.
  • Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.
  • Zuhanyzásra van lehetőség.
  • Törülközőt és váltópapucsot biztosítanak a helyszínen.
  • Ellenjavallat: Covid, trombózis, esztétikai beavatkozások után 3 hétig, műtét után.

Foglalósan is megveheted

Ezt az ajánlatot "Foglalóval" is meg tudod vásárolni, most csupán 7.000 Ft-ért! A különbözetet, ami 17.990 Ft, pedig a szolgáltató által meghatározott módon, kell kifizetned a Szolgáltatónak.

A fennmaradó összeget a Szolgáltatónál tudod rendezni készpénzben vagy bankkártyával.

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpont módosítása, vagy lemondása az egyeztetett időpont előtt legfeljebb 24 órával lehetséges! Amennyiben ez nem történik meg, a kupon felhasználtnak minősül. Kérjük, hogy a lefoglalt időpontra pontosan érkezz!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P: 07:00 -21:00, Sz-V: 08:00-20:00
Szolgáltatás helye
1141 Budapest Szugló u 105

Masszázs bérlet kuponunk leírása

A rendszeres masszázs javítja az életminőséget is!

Ha többször részt veszel relaxációs masszázsban, akkor tapasztalni fogod, hogy sokkal jobban érzed magad a bőrödben, csökkenek a váll- és hátfájdalmaid, frissebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel, ami Neked és a környezetedben élőknek is nagy könnyebbséget jelenthet a mindennapokban.

Manapság egyre nagyobb szükségünk van relaxációs masszázsra, ugyanis sokan az állandó rohanás, a teljesítmény-kényszer, a túlterheltség és a kimerültség körforgásába kerültek, és a stresszes életmód egyre több panaszt, illetve betegséget vált ki. Rohanó világunkban gyakran nincs elegendő időnk saját magunkra, éppen ezért célszerű tudatosan olyan pillanatokat tervezni, amikor egy kis szünetet tartunk, megállunk, ellazulunk, és feltöltődünk egy profi szakember kezei alatt.

Egy humoros – és már szinte szállóigévé vált – megjegyzés szerint a mai rohanó és stresszes világban az emberek többségének két dologra lenne igazán szüksége, egy pszichológusra és egy profi masszőrre. A vicces szlogennek van egészségügyi alapja, ugyanis a masszázs a legősibb és legkellemesebb módszer egyes betegségek gyógyítására és megelőzésére.

A rendszeres masszázs jótékony hatása

A masszázs hatására a test ellazul, és relaxációs üzemmódba kapcsol. Fontos, hogy valamilyen módon feloldjuk a bennünk felgyülemlett feszültséget, hiszen a sok stressz hát- és nyakfájáshoz, migrénhez, depresszióhoz és kimerültséghez vezethet.
A relaxációs masszázs ellazítja a feszült izmokat, és megnyugtatja az idegrendszert, amely így előidézi a test lelassulását. Csökken a vérnyomás, lelassul a szívritmus, szabályosabb lesz a légzés, ezáltal segíti az elalvást is. A masszázs közvetlen hatásaként fokozódik az anyagcsere, és ez hozzájárul az izmok ellazításához, rugalmasságához is.

Ma már több orvosi kutatás hívja fel a figyelmet arra, hogy a masszázsnak pozitív hatása van a betegségek és a legyengült állapot javításában is. A gyengéd, relaxálást segítő masszázsok nagyon jó stresszoldó hatásúak, stimulálják a vér- és a nyirokkeringést, erősítik az immunrendszert, és relaxáló hatásuk révén még az alvási zavarok esetében is kiválóan alkalmazhatók.

Aromaterápiás illóolajok hatása

A relaxációs, stresszoldó masszázst az aromaterápiás masszázsolaj és annak illata teszi hatékonyabbá.
Az illóolajok egyszerre több területen is hatnak, hiszen a bőrön keresztül felszívódva a véráramba kerülnek és a szervezet egészére nyugtató, serkentő vagy élénkítő módon hatnak. Az illóolajok rendelkeznek általános vérbőséget okozó, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, nyugtató, immunerősítő és az adott illóolajra jellemző egyéb hatással is. A különböző, pozitív élettani hatásokkal bíró illatok inhaláció útján 3-4 perc alatt jutnak a véráramba, és a bőrfelületen keresztül pedig akár 6-8 órán át is kifejthetik jótékony hatásaikat. A masszázs és az illóolajok együttes hatására salakanyagok távoznak el a szervezetből, a bőr és az érhálózat rugalmasabbá válik.

A kényeztető, lazító, energetizáló masszázs közben teljesen elfelejtheted a mindennapi gondokat és a kinti világot.
A masszázs kúraszerű alkalmazásával számos pozitív hatást fogsz tapasztalni, a tested és lelked egyaránt hálás lesz ezért.

Lepd meg magad vagy szeretteidet a 4x50 perces relaxációs masszázs bérlettel, ami a testednek és a lelkednek is különleges élményt okoz.

A My Spa szalon tulajdonosa átfogó szakmai tapasztalattal és több nemzetköri oklevéllel rendelkező, profi gyógymasszőr, aki korábban dolgozott kórházban, óceánjárók és luxusszállodák wellness részlegén is. A szalonban az 5 csillagos sztenderdet tekinti irányadónak, nála a vendégek személyre szabott eljárásban részesülnek.

Most kedvezményes DD kuponunkkal 24.990 Ft-ért kúraszerűen, 4 alkalommal 50 perces kényeztető masszázsban lesz részed a XIV. kerületi My Spa szalonban.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Méregtelenítés és alakformálás 1 az 1 ben! - Kavitációs ultrahang + Radiofrekvenciás kezelés+Zapper
5.990 Ft kupon ár helyett MA csak 5.390 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu