45 perces szolárium bérlet: forradalmian új Rainbow Light csövekkel, ajándékokkal

  • Te is szeretsz szoláriumba járni? Esetleg még soha nem próbáltad, de már régóta gondolkozol rajta? 
  • Akkor most ajánljuk mindenkinek a forradalmian új Rainbow Light csöves szoláriumot, amely a 4 színének köszönhetően sok jótékony hatással bír bőrödre. Férfiak és hölgyek is egyaránt élvezhetik a wellness hatású élményt. 
  • Gyere el a Lona Straline Szépségszalonba Te is és próbáld ki most kedvezményesen a barnulás egy forradalmian új módját, vagy lepd meg vele szeretteidet!
Ár:4.190Ft7.500 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
45% kedvezmény
7.500 Ft
45%
3.310 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2021.08.13. - 2021.11.15

Szolárium bérlet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

1 fő részére szóló kupon, amely tartalma egy 45 perces bérlet, a forradalmian új Rainbow Light csövekkel felszerelt szoláriumba.

  • Forradalmian új Rainbow Light csövekkel
  • Ajándék 500 Ft-os kupon a helyi körmös szolgáltatásból
  • + 15 perces talpmasszázs kupon

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2021.08.13. - 2021.11.15 között

A szolgáltató ezen kedvezményével az új vendégeinek szeretne kedveskedni, így mindenki egyszer használhat fel kupont saját részre!

Bejelentkezés:

A +36-30/265-3640 telefonszámon a neved, kuponkódod megadásával!

Személyesen vidd magaddal a kinyomtatott kupont! Kuponbeváltás után a felhasználhatóság 3 hónap!

Nyitva tartása:

H-P: 14:00-19:00 Szo-V: ZÁRVA

Lemondási feltételek

Legkésőbb 24 órával az időpont előtt mondd le, ellenkező esetben sajnos levonják a bérletedből az alkalmat. Köszönjük a megértésed!

★★★★★
★★★★★
1 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
H-P 15:00-20:30 Szo-V: Zárva
Szolgáltatás helye
1136 Budapest Hegedűs Gyula utca 30
★★★★★
★★★★★
"Kedves, segítőkész szolgáltató."
Pintér-Varga Tünde

Szolárium bérlet kuponunk leírása

Élvezd az exkluzív barnulást a wellness hatású élményt a forradalmian új Rainbow Light csövekkel!

Ha Te is azok közé tartozol, akik rendszeresen járnak szoláriumba, akkor most mutatunk Neked valami újat, amiről eddig még talán nem is hallottál. Ha pedig még soha nem próbáltad a szoláriumozást, de már régóta gondolkozol rajta, akkor Neked is a forradalmian új Rainbow Light csöves szolárium élményét ajánljuk. Teljesen másak a csövek, a fények színe és a bent eltöltött idő. 

Jól láttad, színes csövekkel van tele, ami jótékonyan hat a bőrödre. Természetesen férfiak és nők is egyaránt kipróbálhatják/használhatják. De milyen is ez a forradalmian új technológia? 

Rainbow Light csöves szolárium

A 4 színnek köszönhetően pozitív hangulat áraszt el, és csodálatos barna bőröd lesz. Melyek is ezek a színek? A sugárzó pozitív energiát adó kék fény, a wellness hatásért felelős zöld fény, az újjászületés energiája a piros fény és a napfény örömét a sárga fénynek köszönhetjük. 

Kék fény: Harmónia és boldogság

Revitalizálja és tisztítja a bőrt. A kék fényt sokfelé alkalmazzák bőrproblémák gyógyítására. A fénysugarak átjárják a megfáradt bőrt és páratlan hatékonysággal regenerálják azt. A kék fénysugarai fokozzák a vitalitást és a teljesítőképességet.

Zöld fény: Relaxálás és pihenés

A relaxáló tulajdonságának köszönhetően a zöld fény eredményesen csökkenti a stresszt. A zöld fénysugarak relaxáló, kiegyensúlyozó, ugyanakkor energizáló hatásúnak is tartják. 

Vörös fény: Energia és vitalitás

A vörös fénynek köszönhetően tápláló hatást gyakorol a bőrre így sokkal simább és lágyabb lesz. A vörös fényben rejlő energia elég intenzív, hogy a bőr mélyebb rétegeibe is behatoljon.  Így serkenti a kollagén és az elasztin előállítását, továbbá helyreállítja a bőrben lévő nedvesség egyensúlyát és gátolja a szabad gyökök hatását. 

Sárga fény: Életöröm és boldogság

Színét a Nap fényéhez hasonlítjuk. Fokozza a kreativitást, , erősíti az önbizalmat és boldogabbá tesz minket a sárga fény. Az UV-B sugarak serkentik a minőségi és egészséges élet szempontjából nélkülözhetetlen D-vitamin termelést. 

Gyere el a Lona Starline Szoláriumba és próbáld ki a fények jótékony hatását, sőt most a kupon által egy bérletet kapsz, így többször megismételheted a wellness hatású élményt! Ne csak magadra gondolj, lepd meg vele szeretteidet is, kiváló ajándék lesz a fa alá! :)

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu