45 perces hát- és arcmasszázs arannyal, kaviárral, csokival vagy mézzel. Luxus, amit imádni fogsz!

4,5/5Diamond Masszázs Stúdió | Budapest, VII. ker.
  • Fürdesd tested aranyban, csokoládéban, mézben vagy kaviárban 45 percen keresztül!
  • Válaszd ki, milyen kényeztetést kapjon arcod vagy hátad és legyen részed ebben a luxus élményben!
  • A Király utcai villamosmegállótól pár perc sétára,a VII. kerületben található Diamond Masszázs Stúdió szeretettel vár.
Ár:1.990Ft8.900 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
78% kedvezmény
Már csak 16 db maradt!
8.900 Ft
78%
6.910 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2018.09.29. - 2019.01.11

Hátmasszázs kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

45 perces hát- és arcmasszázs, amelyhez a következők közül választhatsz:

  • arcmasszázs: arany, csokoládés vagy kaviáros krém,
  • hátmasszázs: csokis vagy mézes olaj.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2018.09.29. - 2019.01.11 között

Előzetes bejelentkezés szükséges! Időpontot egyeztetni email-ben, a masszazsbudapest@gmail.com címen lehetséges.

Az e-mailekre maximum 3 munkanapon belül válaszolnak.

Időpont foglalás: kuponos, vagy bérletes időpontfoglalás esetén amennyiben azonnal nem áll rendelkezésre a kuponkód, vagy bérletszám, úgy alap esetben, külön kérés nélkül, a foglalástól számított 48 órán belül, vagy ha a kollégák más időintervallumot határoznak meg, akkor addig, a kuponkódot, vagy bérletszámot e-mailben szükséges eljuttatni a masszazsbudapest@gmail.com címre! Ennek hiányában a foglalás automatikusan, értesítés nélkül törlődik.

A szolgáltatás helye:

1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26. Diamond Masszázs Stúdió. A Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta. Kiváló parkolási lehetőség a szalon közelében, de a szomszéd utcában parkolóház is üzemel.

  • Nyitva tartás: hétfő-szombat 10-21-ig. Kivéve munkaszüneti vagy ünnepnapokon. A szalon vasárnap zárva tart.
  • Mindegyik szolgáltatás csak a nyitva tartási időn belül vehető igénybe.
  • További információk a http://www.diamondszepsegszalon.hu/ weboldalon találhatók.

A szolgáltatások a Diamond Masszázs Stúdió házirendjének elfogadásával vehetők igénybe. Más szolgáltatásra nem cserélhető fel. A kupon csak egyszer használható fel, és más akciókkal nem összevonható.

A kupon páros masszázsra nem használható fel. Az ajánlat több kupon vásárlásával sem használható fel páros masszázsra. Ehhez kérjük, hogy vásárolj páros masszázs kupont!

Egy vásárló bármennyi kupont felhasználhat saját részre, és adhat ajándékba.

További információk

  • A csokoládés olaj, igazi édes, csoki illatot áraszt, ami garantáltan kalóriamentes és még fogyókúra idején is nyugodt szívvel választható. A csokoládé rendkívül gazdag tápanyagokban, így a bőrt megfelelően ápolja, rugalmassá teszi.
  • A mézes olaj édes méz illatú és nemcsak vitaminokban gazdag, hanem még méregtelenít is. Kiváló a derék és ízületi fájdalmakra. Kellemesen ellazítja a görcsös hát és váll izmokat, oldja a feszülést, lazítja a testet.
  • Bármilyen korosztály igénybe veheti. Mindenkinek ajánlott, aki hát-, nyak-, váll- és/vagy fejfájással küzd.
  • Stresszes életmód esetében a rendszeres masszázs heti szinten ajánlott.
  • Egy tökéletes és különleges ajándék lehetőség mindenki számára. Így akár meglepheted a párodat, szüleidet, barátaidat vagy akár a kollégáidat is.
  • Amennyiben bármilyen egészségügyi problémád vagy allergiád van, kérjük, tájékoztasd a szolgáltatót a masszázs előtt.
  • Tájékoztatjuk a felhasználót arról, hogy a helyszínen egészségügyi nyilatkozatot kell kitölteni. Amennyiben ezt megtagadják, úgy a szolgáltatást nem veheti igénybe, és az alkalom felhasználtnak minősül.
  • https://www.diamondszepsegszalon.hu/informaciok/

A teljes kupon árát SZÉP kártyával szeretnéd fizetni?

Erre is van lehetőség, de kizárólag csak a Diamond Masszázs Stúdió ajánlatainál és a "szabadidő" zsebből tudják elfogadni! Ebben az esetben vásárold meg a kupont, és a fizetési módoknál válaszd a "Diamond Ügyfélszolgálaton" opciót!

Lemondási feltételek

A lefoglalt időpontokat lemondani, vagy módosítani indoktól függetlenül legkésőbb 48 órával a foglalás előtt tudjátok kizárólag e-mailben! Az érvényességi időn kívül eső dátumra lefoglalt időpontot kizárólag az érvényességi időn belül lehet módosítani! Ellenkező esetben sajnos az időpont és az alkalom elveszik. Továbbá kérünk Titeket, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek! Késés esetén a szolgáltatások ideje lerövidül.

★★★★★
★★★★★
112 értékelés
Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Hétfő - Szombat 10:00 - 21:00
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, VII. ker. Csengery utca 26.
(Király utcai 4-6 villamos megállótól 2 perc séta) – kitűnő közlekedési viszonyok!
★★★★★
★★★★★
"Ár-érték arányban abszolút megéri :)"
Dévényi Anna

Videó

Hátmasszázs kuponunk leírása

Luxus kényeztetés, amit imád a tested!

Sokszor vagy feszült, a hátad és a vállad görcsökben áll, az arcod pedig a fáradtságot tükrözi? Itt az alkalom a feltöltődésre! Luxus kényeztetés az arcodnak és a hátadnak. 

Először a professzionális masszőz alaposan átmasszírozza a görcsös hátizmaidat. Mindezt választható csokis vagy mézes olajjal végzi. Az emberek többsége azt hiszi, hogy az olajok zsíros, kellemetlen nyomot hagynak a testükön, de ez tévhit. Az olajok jobban ápolják a bőrt, a masszázs során biztosítják a megfelelő súrlódást a bőr és a masszőr keze között. A masszázs során pedig szinte teljesen beszívódnak, ezzel biztosítva hosszú ideig a bőr megfelelő rugalmasságát és ápoltságát.

Arany-kaviáros arcmasszázs és csoki-mézes hátmasszázs.

Édes kényeztetés hátmasszázzsal

A csokoládés olaj, igazi édes, csoki illatot áraszt, ami garantáltan kalóriamentes és még fogyókúra idején is nyugodt szívvel választható. A csokoládé rendkívül gazdag tápanyagokban, így a bőrt megfelelően ápolja, rugalmasság teszi.

A mézes olaj édes méz illatú és nemcsak vitaminokban gazdag, hanem még méregtelenít is. Kiváló a derék és ízületi fájdalmakra. Kellemesen ellazítja a görcsös hát és váll izmokat, oldja a feszülést, lazítja a testet.

Bármelyik olajat is választjuk, egy igazi görcsoldó élményben lesz részünk. A hátmasszázs oldja a feszülést a derék, nyak, váll területeken. Ezzel biztosítva a jobb vérkeringést, a felfrissülést. Aki rendszeresen küzd fejfájással, annak egy igazi mentőövet jelent a sok fejfájás csillapító gyógyszer helyett.

Aranyos pillanatok arcmasszázson

Ezután jöhet a csodálatos arany, csokoládés vagy kaviáros arcmasszázs. Kifejezetten ezeket tartalmazó kozmetikummal végzik a masszázst. Így ízlésednek és igényednek megfelelően, szabadon választhatsz a 3 különböző illat közül. Mindegyik öregedésgátló és rendkívüli arcápoló hatással rendelkezik. Arcodat feltölti, pótolja a vízhiányát és üdévé varázsolja. A masszázs végéré teljesen ellazulva, feltöltődve fogod érezni magad. A hátad görcsmentes, az arcod friss és üde lesz.

A Diamond Szépségszalon kellemes, igényes környezetben vár Téged is! 

Masszázsok a Diamond Masszázs Stúdióban.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Te is tökéletes frizurára vágysz? Megtaláltad! - Balayage hajfestés, hajvágással ajándék hajsütéssel
12.800 Ft kupon ár helyett MA csak 11.500 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu