45 lövésen keresztül tapasztalhatod meg a Beretta és Silma gyártmányú fegyverek hatékonyságát

  • Láttad az Olasz melót? Vagy valamelyik hasonló filmet? Nálunk ugyan kicsit mást jelent az olasz meló, ezért gyere el és próbáld ki az ottani ipar remekeit!
  • A Duna Lövész SE élménylövészetén most három különböző fegyvert próbálhatsz ki. 45 lövésed van összesen a nagy múltú Beretta gyár két különböző termékével és egy Silma shotgunnal.
  • Vásárold meg a kupont mindössze 7.490 Ft-ért a DiamondDeal oldalán.
Ár:7.490Ft13.990 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
47% kedvezmény
13.990 Ft
47%
6.500 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.06.06. - 2020.09.30

élménylövészet kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

45 lövéses élménylövészet a következő fegyverekkel:

  • Beretta M92 pisztoly - 15 lövés
  • Beretta CX4 - 20 lövés
  • Silma shotgun - 10 lövés autóroncsra.

A kupon tartalma a lőállásdíj, a fegyverek bérlése, a védőfelszerelés (fülvédő), valamint szakképzett lövészetvezető felügyelete és persze a 45 db lőszer.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.06.06. - 2020.09.30 között

  • Az ajánlatot kizárólag 18 éven felüliek vehetik igénybe!
  • Bármennyi kupon vásárolható saját részre, illetve ha többen szeretnétek lövészeten részt venni, vásároljatok több kupont!

BEJELENTKEZÉS:

Időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon:

Holler Mátyás: +36-20/266-6345

A helyszínen kötelező fegyverhasználati- és biztonsági oktatás, valamint a helyszín ismertetése után veheted kézbe a fegyvereket!

Felárak, opciók

A lövésszám bővíthető helyszíni felár ellenében.

További információk

  • 12 hektáros területen, festői, erdős környezetben épített kulturált, biztonságos lőtér vár a fővárostól mindössze 30 km-re, Ráckevén!
  • Igazi adrenalinlöket elsütni a nagy erejű fegyvert! Tökéletes ajándék kalandvágyó férfiaknak és persze hölgyeknek is! Csapatépítésnek is elsőrangú!

5 fő felett lehetőség van szalonnasütésre, bográcsozásra (alapanyagot, eszközöket nektek kell vinni) a tűzrakó hely adott kizárólag. Emellett sátrazni is tudtok a lőtér melletti mezőn.

Lemondási feltételek

Időpont lemondás vagy módosítás a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra!

Időpont egyeztetés:
Nyitva tartás:
Szerda – vasárnap: 09:00 – 18:00 (évszaktól függően sötétedésig)
Szolgáltatás helye
2300 Ráckeve Újhegy Lőtér

Videó

élménylövészet kuponunk leírása

Beretta! Ugyan csak egy név, de mégis sokat mond.. 

A gyár M92-es típusú pisztolyát láthattuk megannyi filmben, és bizonyos, hogy élmény lesz kipróbálni, na de mi van még itt?

Tartsatok családi napot a Duna Lövész SE élménylövészetén, a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Mindössze két betű és gy szám: CX4. Ez a fegyver azoknak való, akik igazán pontosan akarnak lőni, és szeretik a formatervezett kompakt eszközöket. Ők valószínűleg megtalálták a leghatékonyabb termékét az olasz gyárnak, amivel már több éve lőhetnek a Dunalövész lőtér kedves vendégei. Próbáld ki te is a két másik fegyverrel egyetemben!

Mit ajánlunk neked?

Három különböző fegyvert próbálhatsz most ki egy kuponnal. Egy igazi sztárral kezdheted a Beretta M92-es pisztollyal, majd jöhet a kompakt pontosság, azaz a Beretta CX4. Ha meg vagy a célba lövéssel, akkor ideje egy kis roncs lövészetnek. Szép levezetése ez a napnak, akár stresszoldásnak is megfelelő, ha nem sikerült olyan sokszor célba találni, ehhez a társad egy olasz Silma gyártmányú shotgun lesz. 

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A lövészet végére így biztosan nagy vigyor ül ki az arcodra, és ne feledd, hogy a DiamondDeal oldalán folyamatosan megtalálod a lőtér ajánlatait, úgy hogy bármikor vissza mehetsz gyakorolni, és közben fejlődni. Vagy akár két kupont is vehetsz, hisz ha utána számolsz, és az élményt is hozzáadod, akkor két kupon még jobban megéri 90 lövéssel. A pontosságod is jobb lesz, táraznod is többször kell, és a végén még jobban kieresztheted, ami benned van.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

A lőállásba beállva a szakértő tanácsokkal a tarsolyodban már semmi más dolgod nem lesz, mint a célra tartani és jó erősen koncentrálni. Jegyezd meg, a pontosság mindannyiunkban ott van, csak az a kérdés mennyire tudjuk kiadni magunkból. A feladat adott, mindent bele!

Szép környezetben ismerkedhetsz a lövészettel

A Duna Lövész SE ráckevei lőterén zöld környezetben, több hektáros területen fekvő lőtér vár rendezett körülményekkel, egymástól elválasztott lövész állomásokkal, felkészült lövészetvezetőkkel. Két lövés között akár szusszanhatsz is egyet az árnyékos padokon, asztalok mellett.

A Duna Lövész SE lőterén rendezett, biztonságos körülmények várnak, így neked csak a lövések pontosságára kell koncentrálnod a DiamondDeal kuponjával kedvezményesen!

Ha 5 fővel érkeztek, a lövészeten túl akár bográcsozásra, szalonnasütésre is van lehetőség, hiszen a tűzrakóhely adott, már csak egy bográcsot kell vinnetek igényetek szerint. Sátorozni is lehet közvetlenül a lőtér mellett.

Barátaid egész biztosan értékelnék, ha kikapcsolódásként elhívnád őket egy élménylövészetre, de ha magadat leped meg a kuponnal, akkor is garantált az adrenalin szint emelkedés.

Böngészd a DD ajánlatait és vásárolj a mobilodról is bárhol, bármikor.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a facebookon és csatlakozz te is, a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Lájk!


A nap ajánlata

MA 10% extra kedvezménnyel elérhető napi ajánlatunk.

Őrizd meg fiatalságod és bőröd feszességét! - Anti-Aging kezelés ajándék szemöldök igazítással
8.990 Ft kupon ár helyett MA csak 8.090 Ft-ért!

100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu