4 paneles térelválasztó paraván

Hoppline Kft. | Csak utánvétes fizetési lehetőség a Hoppline Kft. termékeinél
Csak utánvétes fizetés
Ár:14.990Ft21.990 Ft
INAKTÍV
A kupon jelenleg nem vásárolható meg!
32% kedvezmény
Már csak 10 db maradt!
21.990 Ft
32%
7.000 Ft
A Hoppline Kft. termékei csak utánvéttel fizethetőek, tehát ezen termékek árát csak a termékek átvételekor kell fizesd.

térelválasztó paraván legfontosabb tudnivalók

4 paneles paravánunk egyszerre lesz otthonodban dekoratív kiegészítő és praktikus térelválasztó is egyben. Fém szerkezete fekete színű, poliészter anyaga pedig bézs színű, minta nélküli, így remekül beilleszthető bármelyik lakás, vagy üzlet enteriőrjébe. Egyszobás lakások esetében kiváló térelválasztóként szolgál például az ágy mellett. Különböző butikok, üzletek számára is alkalmas, akár belső design elemként is. 

Méretei:

  • kihúzható szélesség (ahogy még stabilan áll a paraván): max.140 cm
  • magasság:180,5 cm
  • egy panel szélessége kb.: 35,5 cm
  • szövet mérete: 136x34,5 cm
  • Csomag mérete: 51,5x68x9,5 c
  • Csomag súlya: 7,3 kg
  • Termék súlya: 6,6 kg

Kifizetett megrendelésed automatikusan továbbítjuk a Hoppline Kft. felé, így nincs szükség kupon beváltására vagy nyomtatására. A Hoppline Kft. a megrendelésed beérkezését külön emailban is vissza fogja igazolni feléd.

Hoppline Kft. információk

A Hoppline Kft. kínálatából mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Vásárlóinak verhetetlen áron kínál minőségi termékeket a konyhai felszerelésektől egészen az elektromos berendezésekig. 

Minden termékük készleten van, így csomagjaik legkésőbb a rendelés leadásától számított 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek. A Hoppline Kft a kiválasztott termékeket DPD-vel illetve Sprinter futárszolgálattal szállítja ki.  A fizetési mód kizárólag utánvéttel történik. Azonban a DPD futárszolgálatnál, lehetőség van az átvételkor bankkártyás fizetésre is. Szállítási díjaik az ország területén egységesek (80.000 Ft összértéket meghaladó rendelések díjmentesen kerülnek kézbesítésre.
A 80.000 Ft érték alatti rendelések díja 1.880 Ft), Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalnak.

Minden tőlük vásárolt termékre a törvény szerint előírt jótállási és szavatossági felelősségünket vállalják, ha hibás a termék, akkor azt javítják, cserélik, vagy jóváírják az árát. A termékek mindegyike új, és eredeti, bontatlan csomagolásban kerül kiszállításra.

Ünnepi szállítás:

A csomagok csütörtökön (március 28-án) még ki lesznek postázva. Az ünnepi időszakra való tekintettel azonban csak kedden kezdjük el feldolgozni a hosszú hétvégén érkezett termékeket.

Forgalmazó:
Hoppline Kft.
ugyfelszolgalat@hoppline.hu
+36-1/445-5200

Átvételi lehetőségek:

Házhozszállítás DPD

1.880 Ft  (2-3 munkanap) - ingyenes 80.000 Ft fölött

Házhozszállítás MPL

1.990 Ft  (2-3 munkanap) - ingyenes 80.000 Ft fölött