4 nap/3 éjszaka 2 felnőtt +2 gyermek részére az A&O Hotel Hauptbahnhof Salzburgban

  • Ha még nem jártál a gyönyörű Salzburgban, akkor itt az ideje, hogy megcsodáld!
  • Barátságos osztrák vendéglátás, finom ízek, svédasztalos reggeli, gyönyörű panoráma. Mi kell még?
  • A szálloda a fő pályaudvartól csupán 500 méterre fekszik. A hotelből kiindulva tömegközlekedési eszközökkel vagy gyalogosan is kényelmesen felfedezheted a várost.
Ár:46.990Ft103.400 Ft
LEJÁRT
Az ajánlat lejárt, figyeld oldalunkat, mert lehet hamarosan újra megveheted!
55% kedvezmény
103.400 Ft
55%
56.410 Ft
  Add ajándékba


A megveszem gombra kattintva, bejelentkezés után az "Ajándékba adom" gomb megnyomásával adhatod ajándékba a kupont.
A megajándékozott nevét és egy max. 160 karakteres rövid üzenetet adhatsz meg.

A kupon beváltható:
2020.01.16. - 2020.04.16

salzburgi kirándulás kuponunk fontos tudnivalói

A kupon tartalma

4 nap/3 éjszaka 2 felnőtt + 2 gyermek részére, reggelivel az A&O Hotel Hauptbahnhof Salzburg vendéglátásában az alábbiak szerint:

  • 3 éjszaka 2 felnőtt részére kétágyas szobában,
  • 3x svédasztalos reggeli 2 fő részére,
  • 2 gyermek 17 éves korig a szülőkkel egy családi szobában ingyenesen elhelyezhető,
  • ingyenes WiFi-használat.

A kupon beváltása, felhasználás feltétele

A kupon beváltható: 2020.01.16. - 2020.04.16 között

A Diamond Deal-től kapott kupont az érvényességi időn belül csak voucherre kell váltanod a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével.

Az így kapott voucher 2020. december 31-ig használható fel a szabad helyek függvényében és szabadon átruházható.

FONTOS! Foglalni csak a regisztrációt követően a partnerünktől emailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes!

A rendelkezésre álló szabad helyek a voucher szám megadása nélkül is megtekinthetőek az alábbi linken:
https://voucher.aohostels.com/availability_check.php

Foglalni pedig a kapott voucher szám megadásával a https://voucher.aohostels.com linken lehet.

Felárak, opciók

  • Reggeli igényelhető a gyermekeknek is, 6 éves kor alatt ingyenesen, 6 éves kor felett 50% kedvezménnyel.
  • Háziállatok előzetes egyeztetés alapján elszállásolhatóak: 5 EUR/éj

További információk

A Hotel a főpályaudvar közelében található, így tökéletes kiindulópont Salzburg óvárosának és romantikus kis utcáinak felfedezéséhez.

A közelben egy kis bevásárlóközpont is található a FORUM 1 ha még szeretnétek egy kis útravalót mielőtt az óvárosi barangolásra indulnátok. (salzburgi Mozart-golyó, Hohensalzburg vár, Mozart szülőháza, csak pár dolog a megannyi látnivaló közül.)

Az utazást egyénileg szükséges megoldani. 

Több voucher összevonásával a tartózkodás meghosszabbítható. Más kedvezménnyel nem vonható össze, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Lemondási feltételek

A visszaigazolt foglalás nem lemondható és nem is módosítható egyéb esetben a kupon felhasználtnak tekintendő.

Helyszín

A&O Hotel Hauptbahnhof Salzburg
Ausztria, 5020 Salzburg, Fanny-von-Lehnert-Straße 4

salzburgi kirándulás kuponunk leírása

Nyaralás a gyönyörű történelmi Salzburgban!

A kuponunkkal egy felejthetetlen nyaralásra hívunk meg Titeket, a varázslatos ausztriai Salzburgba. A salzburgi Mozart-golyókat szinte mindenki ismeri, de Salzburg ennél sokkal többet kínál, hiszen nem véletlenül lett része a világ kulturális örökségének! Járd be a várost és gazdagodj te is kulturájával!

Salzburg város

A szállásotok

A szállásotok modern berendezésű egyágyas és kétágyas, családi és többágyas szobákkal rendelkezik. A hotel bárja és a hívogató lobbi a nap 24 órájában nyitva tart, ezzel is a vendégek kényelmét szolgálva. A szálloda PhotoFunBox, Kids Corner és Sky-TV szolgáltatásokat is nyújt. Kérésre reggel All-You-Can-Eat büféreggeli áll rendelkezésetekre. 

Nagyon jó elhelyezkedésű, a fő pályaudvartól mindössze 500 méterre található. A szállodából indulva akár sétával, vagy tömegközlekedéssel könnyedén bejárhatjátok a várost.

Elérhetőség:

5020 Salzburg, Fanny-von-Lehnert-Straße 4 (Ausztria) - GPS: 47 ° 48'54.8 "N 13 ° 02'39.2" E 
Web: www.aohostels.com/de/salzburg/salzburg-hauptbahnhof 

Mit érdemes megnéznetek Salzburgban?

Salzburg sokkal több mint világváros vagy Mozart szülővárosa, egy biztos, unatkozni nem fogtok! A történelmi múltú város rengetek látnivalót kínál, akár a Mozart múzeumok, Hohensalzburg vára, Getreidegasse vagy Hellbrunn Salzburg közkedvelt nevezetességei.

A&O, Salzburg vára

Hohensalzburg vára

Festői képet nyújtva a Festungsber hegyen áll erődítményként. A város meseszép szimbólumává vált a Közép-Európa szinte egyetlen épen maradt vára. Története még 1077-re nyúlik vissza, amikor Gebhard érsek által épített erődítmény nagyban hozzájárult a város látványához, városképéhez. Lássuk be, ez mai napig így van. Valójában azért építették, hogy az érsek és a fejedelem biztonságát szolgálja. Évszázadok során egyetlen idegen ostromlónak sem nyitotta meg kapuit, így maradt gyönyörű ép a mai napig!

Mozart szülőháza

Wolfgang Amadeus Mozart 1756-ban Salzburgban, a Getreidegasse 9. számú, úgynevezett „Hagenauer házban“ látta meg a napvilágot. Manapság Mozart szülőháza az egyik leglátogatottabb múzeum Ausztriában, évente milliókat vonz oda. Mozart családja 26 éven keresztül élt ebben az épületben, méghozzá az egyik 3. emeleti lakásban. Mozart itt töltötte gyerekkorát testvéreivel, míg 1773-ban egy Makart-Platz-on álló lakóházba költöztek.

Salzburg Mirabell kastély

Mirabell-kastély és Mirabell-kert

Története 1606-ra nyúlik vissza, Wolf Dietrich építette Salome Art számára. Napjainkban esküvők kedvenc helyszíne romantikus jellege miatt. Mesébe illő helyszín, gyönyörű virágokkal, gondozott kerttel. A kastélyban található Márványterem a hercegérsek egykori díszterme, egykor Mozart is muzsikált itt gyermekeivel, Wolganggal és Nannerllel.  A Márványterembe vezető „angyalok lépcsője“ körül puttók és kerubok egész serege látható. A kastély ma a salzburgi polgármester és a városi közigazgatás székhelye.

A Mirabell-kertet Johann Ernst von Thun érsek 1690 körül újjáépíttette. Ennek köszönhetően a kertből a tekintet a dómra és a várra irányul, geometrikus alakzatokkal tarkítva, ami a barokkra oly jellemző volt. A kertben több látnivaló is található, mint például a  Pegasus-kút a Pegasus-lovasszoborral, nagy szökőkút körül 4 szoborcsoport található, melyek Ottavio Mosto alkotásai, a sövényszínház, az egykori Orangerie ma pálmaház.

És mindez csak töredéke annak, ami Salzburgi nyaralásotokon vár majd rátok! Válaszd Te is a Diamond Deal kuponját, és tapasztald meg a saját bőrödön milyen egy igazi klasszikus történelmi város központjában bóklászni.

Tetszik az ajánlat? Lájkold a DiamondDealt a Facebookon és csatlakozz te is a közel 300.000 fős rajongó táborához, hogy minél hamarabb értesülhess a legcsillogóbb ajánlatairól! Like!


100% garancia minden DiamondDeal ajánlatra!

Számunkra fontos, hogy a vásárlóink, köztük Te is elégedett legyél az általunk közvetített szolgáltatásokkal, termékekkel!

Ha kérdésed van keress minket bizalommal!

Kérdezd ügyfélszolgálatunkat
munkanapokon 9-16 óráig.

 +36-20/250-5588; +36-46/786-840

 help@diamonddeal.hu